Telefon bagimliligi

Yavrumveben

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2023
729
394
18
Esim işten girince direk uzanıp telefonu alıyor. Bırak deyince biraz dinlenmem uzun saat çalışıyorum diyor.Senelerdir bunun kavgasını yaptım düzelmedi.Iki gün düzelse üçüncü gün yine aynı.Bi akşam şu telefonu alma eline diyorum. Artık.nasi tepki veriyim bilmiyorum

Valla ben işten çıkınca 20 senedir görüşmediğim dostum gelse sohbet edecek havada olmuyorum. Bi de yol gidip geliyorsa sakinleşmek, kafasını rahatlatmak istiyordur. İşten geldikten sonra hep mi böyle?

Esim işten girince direk uzanıp telefonu alıyor. Bırak deyince biraz dinlenmem uzun saat çalışıyorum diyor.Senelerdir bunun kavgasını yaptım düzelmedi.Iki gün düzelse üçüncü gün yine aynı.Bi akşam şu telefonu alma eline diyorum. Artık.nasi tepki veriyim bilmiyorum
Telefonu kaptsin gir kucağına veya yanına uzan tv izleyin sohbet edin bende nefret ederim telefona bakmasından tamam baksın ama benle de ilgilensin

Ben de çalışıyorum akşam oturunca kafam dağılıyor telefona bakıyorum
Sohbet edesim de gelmiyor sürekli
Bırak diyenlere de uyuz oluyorum açıkçası
😅
Çok darlamayin 1 saat baksın hadi beraber bırakalım deyip kaldırın telefonları.

Ben de bir süre dinlenmek isterim işten gel yemek ye biraz uzanip telefona bakarım.. Ama gece boyu bakıyorsa sorun..onun harici tabii ki kafasını bosaltmak isteyebilir.

Back
X