kızlar şu telefonu elime alınca kendimi tutamıyorum ve sevgilimle küs olduğum halde ona msj atıyorum sonrada pişman oluyorum. hani telefonunu bi yere bırakıp saatler sonra telefona bakanlar vardır ya ben hiç öyle olamadım bana yapışık gibi telefonum bende nasıl bi alışkanlık olduysa afedersiniz wc ye bile telefonla gidiyorumyardım edin nolurr
Ben de evlenmeden önce öyleydim hani tuvalete de götürmüyordum ama:) şimdi ise biri ararsa yanımda duruyo eskisi kadar ilgi göremiyor:) Tamamen alışkanlık ya pat diye uzaklaştır diyemem ama ufaktan başla mesela tuvalete götürmeyerek başlayabilirsin :)
Dediğin gibi tamamen alışkanlık.
Gün içinde işim gereği ben de hem dahili hem de cep telefonuma yapışık yaşıyorum.
Akşam olunca da yanımda oluyor ama acil durumlar dışında elime bile almıyorum.
Sen de uzağına koy,unutmaya çalış varlığını. Oyala kendini..
Hilal'e katılıyorum sevgilinle küssen ve trip atmak istiyorsan mutlaka oyun oyna zamanı unutmayı bırak kendini kaptırıyorsun resmen. Yenile yenile neredeyse tüm kahve oyunlarını öğrendim:) ayrıca oynadığım süper bi oyun da var tavsiye edebilirim:) Hem telefonun zaralı yönlerini düşün ya radyasyonu falan düşün belki vazgeçersin:) sanki bilgisayarlar masum gibiaynı dert bendede var canım :) Telefonumla yapışık ikiz gibiyiz o bensiz yapamaz ben onsuz
Dediğin gibi tuvalete bile onunla gidiyorumErkek arkadaşınla kavga ettiğin zaman oyun aç oyun oyna
Ben öyle yapıyorum sürükleyici bi oyun olsun ki aklına gelmesinYa da telefonu sessize al koy bi kenara aklın orda olucak
için içini yiycek biliyorum ama dayan. o oyun işini mutlaka yap zamanın geçiyor ve aklına bile gelmiyor telefonunda elinde nasıl olsa :)
kızlar şu telefonu elime alınca kendimi tutamıyorum ve sevgilimle küs olduğum halde ona msj atıyorum sonrada pişman oluyorum. hani telefonunu bi yere bırakıp saatler sonra telefona bakanlar vardır ya ben hiç öyle olamadım bana yapışık gibi telefonum bende nasıl bi alışkanlık olduysa afedersiniz wc ye bile telefonla gidiyorumyardım edin nolurr
Ben telefonunu unutan kesimdenim
İşe geliyorum telefonum çantamda kalıyo, öğle vaktine kadar da aklıma gelmiyo
Yemeğe çıkarken aklıma geliyo , yanıma alıyorum bazen facebooka bakıyorum işteişyerinde engelli olduğundan
Sende bi yere koy, sürekli elinin altında durmasın, unutmaya çalış
İlle de mesaj çekmek istiyosan da bi arkadaşına çek 'Naber' de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?