Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ekran bozuk oldugu icin karıncalanma yapıyor olabilir eger anakartta sıkıntı varsa hicbir sekilde tepki vermiyor telefon mecburen icerdekilerde siliniyor tabi anakart degisiyor
Silinir muhtemelen, aynısı başıma geldi ekranı çatladı telefonun ve dokunmatik işlemiyordu. Servis içindekileri de sileriz dedi.
Sana tavsiyem tek portlu bir OTG kablo alıp bir ucuna telefonunu bir ucuna mouse u bağlaman. Bu şekilde telefonunu mouse ile kullanabilirsin. Sanırım iphonelarda olmuyor bu android olması gerekiyor telefonun.
Pardon ya tam okumadan atlamışım ben ekran karıncalandı demişsin, o zaman napılır bilmiyorum. Ekran hiç görünmüyor mu? Benimkinde ekran çalışıyordu fakat dokunmatik çalışmıyordu, o yüzden mouse ile kullanabilmiştim.
[HayE="Eleon. e, post: 45249063, member: 639459"]Silinir muhtemelen, aynısı başıma geldi ekranı çatladı telefonun ve dokunmatik işlemiyordu. Servis içindekileri de sileriz dedi.
Sana tavsiyem tek portlu bir OTG kablo alıp bir ucuna telefonunu bir ucuna mouse u bağlaman. Bu şekilde telefonunu mouse ile kullanabilirsin. Sanırım iphonelarda olmuyor bu android olması gerekiyor telefonun.
Pardon ya tam okumadan atlamışım ben ekran karıncalandı demişsin, o zaman napılır bilmiyorum. Ekran hiç görünmüyor mu? Benimkinde ekran çalışıyordu fakat dokunmatik çalışmıyordu, o yüzden mouse ile kullanabilmiştim.[/QUOTE]