Telefon dinleme programi

Lightofgod87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2014
3.059
1.977
173
Merhaba arkadaşlar boşanma asamasindayim ve delil toplamam gerekiyor sizlerden duydugum whatsap web var fakat pc olmadıgi için bu programı yukleyemiyorum internette biraz arastirdim ücret karsiligi satılan programlar var pek guvenemedim başka yapabilecegim birşey varmi?

Dinleme, ses kayıtları yasal değildir. Karşı taraf size dava açarsa kazanır bu konuda.
Ava giderken avlanırsınız.
Biliyorum ben zaten delil olarak onları sunmayacamki sadece bulmam konusunda yardımcı olucak bulduktan sonra atıyorum aldatiliyorsam takip Edip yakalayip fotograf çekip o şekilde delil sunucam

Dinleme, ses kayıtları yasal değildir. Karşı taraf size dava açarsa kazanır bu konuda.
Ava giderken avlanırsınız.
Ben bunu delil olarak kullanmayı düşünmüyorum zaten sadece tek derdim ortaya çıkarmak ve peşine düşmek zira şuan küçük bebeğim var ve farklı sehirlerdeyiz

Bence hiç bulaşma bu işe. Sonradan ortaya çıkarsa sunduğun deliller güme gider üstüne bir de sen suçlu olursun.

Boşanma aşamasında neyi dinleyeceksiniz?

Boşanma aşamasında neyi dinleyeceksiniz?
Karşı taraf boşanmak istemiyo ve iddia ettiğim hicbisiyi kanitlayamiyorum mesela poker oyununda bı kadınla yazismasini yakaladım üstüne dayak yedim darp raporu aldım ama bulunduğum şehirde almayipta kendi memleketimde aldığım için karşı tarafta sağlam bı avukat bulursan bunuda fes edebilirlermis aldatıldim ama yazıları sildigi icin ispatlayamiyorum anlatabildimmi

Suç bu istediğiniz şey, ister delil olarak sunun ister sunmayın. Üzgünüm, konuyu kibledim.

Evet ücret karşılığı öyle programlar var ama karsidaki kisinin telefonunu rootlamak gerekiyor diye biliyorum böyle bir şansınız olacakmı peki? Bide anlarsa vay haline..

Esimin telefonunda var ses kayit programi,is sebebiyle kullaniyor,ama kabak gibi belli sesinin kaydoldugu. Zaten arama yaparken veya arama gelince ekranda uyari cikiyor program aktif diye. Sizin isinize yaramaz bu tur bir sey.

Aman hanımlar lütfen böyle konular açmayın ya da yol gösterici yorumlar yazmayın, tamam haklı olarak bir takım deliller toplamaya çalışıyorsunuz fakat özel hayatın gizliliğini, haberleşmenin gizliliğini ihlal suçtur, karşı taraf dava açarsa yok yere canınız sıkılır, haklıyken haksız duruma düşersiniz, bu gibi yasal olmayan suç sayılan durumları internet üzerinden yapmak cezayı arttırıyor.

Bu sebeple yasalara aykırı sayılacak konuları kapatmak zorunda kalıyoruz, şimdi olduğu gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…