- 12 Ocak 2009
- 538
- 547
- 648
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu sabah yeni uyanmıştım ve dolandırılmak istendim cep tlf.numdan arandım kendiisini polis olarak tanıttı adımı söyledi hattımın öğrt. hat olduğunu söyledi arkadan telsiz seslerinin gelmesi düzgün konuşmalarıyla gerçekten polis olduğuna inandım ( uyku sersemliğide vardı tabi)
bir şebekenin adıma 11 tene hat çıkardığını çok sayıda kredi kartı alınıp 500 liralık harcama yapıldığını bilgim olup olmadığını sordular ilk defa böyle bişey oluyor panikledim tabi sonrasında banka isimleri sayıp hesabın varmı diye sordular v.s daha fazla mağdur olmamam içinde hemen gidip paramı çekmemi istediler o arada acil olduğunu savcını ifadeye beklediğini söylediler arabaya binip bankaya gitmemi istediler ve bu süreçte tlf. hep açık kalmasını irtibat halinde olmamız gerektiğini kimseye söylememi savcının emri olduğunu söylediklerinde şüplendim onlara gerçekten polis olup olmadığını ismini sordum isterseniz sicil numaramıda veryim ama sadece siz değilsiniz elimizde çok dosya var diye laf karıştırıp söylemedi o an iyice anladım tlf. kapadım toplamda 6dk konuştuk ben bilgi vermedim hiç yinede korktum polisim diye arayanlara inanmayın kızlar nette araştırdım buna benzer çok olay varmış
Bu körolasılar bana da mesaj yollamışlardı.
Bay-bayan çok kaliteli 2 adet kol saati kazanmışız,sonra da çekilişten diz üstü bilgisayar kazanmışız..
Ne çekilişi,bu çekiliş nerenin,bizi nasıl buldular,hangi firma,hangi marka?
Sarı çizmeli Mehmet Ağa..
Ne aradadım ne sordum..Sahtekarlık besbelli..
beni de aradılar geçenlerde Mamak Emniyetinden başkomser bilmem kim diye arada da telsiz sesleri falan kimsiniz diyor bana ama nasıl bir emreder ses tonu falan bir an yüreğim hop etti birden ben de başkomser bey siz beni arıyorsunuz da kim olduğumu bimiyor musunuz dedim başladı bu hat sizin mi adınız ne demeye biliyorum da öğrencem gibi bişi dedi galiba ondan sonra hat sizin mi dedi benim dedim size mi kayıtlı dedi hayır dedim şikayet var emniyete gelmeniz lazım adınız ne dedi ben avukat...... dedim dediğim anda kapandı :)) ah aklıma geleydi de savcı bilmem kimin yanındayım buyrun siz gelin falan deseydim :))
ama gerçekten öyle bir konuşuyor ki insanın yememesi mümkün değil bir an ben bile polis sandım ki olayı biliyorum ve hiçbir polisin benle o tonda konuşmasına izin vermedim vermem de ona rağmen kaldım özellikle yaşlı başlı insanları kandırmaları çok normal
beni de aradılar geçenlerde Mamak Emniyetinden başkomser bilmem kim diye arada da telsiz sesleri falan kimsiniz diyor bana ama nasıl bir emreder ses tonu falan bir an yüreğim hop etti birden ben de başkomser bey siz beni arıyorsunuz da kim olduğumu bimiyor musunuz dedim başladı bu hat sizin mi adınız ne demeye biliyorum da öğrencem gibi bişi dedi galiba ondan sonra hat sizin mi dedi benim dedim size mi kayıtlı dedi hayır dedim şikayet var emniyete gelmeniz lazım adınız ne dedi ben avukat...... dedim dediğim anda kapandı :)) ah aklıma geleydi de savcı bilmem kimin yanındayım buyrun siz gelin falan deseydim :))
ama gerçekten öyle bir konuşuyor ki insanın yememesi mümkün değil bir an ben bile polis sandım ki olayı biliyorum ve hiçbir polisin benle o tonda konuşmasına izin vermedim vermem de ona rağmen kaldım özellikle yaşlı başlı insanları kandırmaları çok normal