Telefon evdeyken neden sessize alınır?

birşey oluyor olabilir kaynım kız istediklerinde kız tarafı ziyarete gelecegi zaman annesiyle birlikte evi sabahtan akşama kadar bahçeye varana kadar temizlemişlerdi şaşırmıştım bu ne temizlik diye dünürler gelecek ilk defa iyi intiba bırakalım dediler gülmüştüm bak demekki böle şeyler oluyor sen bi agzını ara

ne olacak bütün telefonla yapışık gezemezki insan her dakika çağrı gelsin mesaj gelsin takipte olmazki yani bunun altında bişey aramak çok yersiz. herşey olması gerektiği gibi, sizinki sanki abartı.

yaw sevgilini istemeye gelcek değillerya eve kız atcakta değildir haralde annesi temizlik yapası gelmiş buda normal bişi ama msjlara geç atması anormal gibi geldi bana ama abartılcak birşey değil bence biraz sankinle fazla üstüne düşme rahat bırak bakalım sana nekadar önem veriyor nekadar çok msj atıyor bir bak baklım tatlım üzülme bukadar ya bırak o seni düşünsün sen fazla düşünüyorsun :hulya:

Canım valla çok mutsuzum şuan. ılgisini alakasını çekti benden. Böle sürekli agresif. Ben napıcamı şaşırdım artık. Ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden.

bu mudur sorun???
ben çok önemsenicek bişey göremedim ama bakış açıları farklı tabi..müsait olamayabilir..belki ailesinin yanında çok rahat teli eline alamıyodur belki ortam buna müsait değildir değilmii??? eğer bunlar çok sık tekrarlanan şeylerse sorun var demektir ama ilk olan bişeyse sorun yok bencee

bişey söyleyim miii.... bence siz ayrılın...şimdi bana kızacaksınız evet ama bunun sonu yok.... çok yakın bi arkadaşımın sevgilisi de aynı senin gibi,kız çok bunaldı son demlerinde ordan biliyorum... ya da düzeltin şu huyunuzu.... iyi olmuyor inanın....

Back
X