telefon faturası

ayisigi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
3.464
188
103
merhaba kızlar 3 sene önce ev telefonunu kapattırdım diye hatırlıyorum fakat kapattırmamışım şimdi bana bi fatura gelmişti en o kağıdı kaybettim telefon numarasıda aklımda yok acaba telekoma gitsem isimden çıkar mı bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim her geçen gün faturam artıyo

telekoma git hem isimden hemde adresten çıkartabilirler canım...telefonun varken hangi adresteysen onu söyle

telekoma git hem isimden hemde adresten çıkartabilirler canım...telefonun varken hangi adresteysen onu söyle
işin kötüsü ev adresinide iyi bilmiyorum evliyken açtırmıştım telefonu kapattırdm diye hatırlıyorum kapattırmamışım ama ili ve ilçeyi söylesem çıkar herhalde dimi

kızlar eski eşim sormuş isimden çıkmıyomuş nasıl yapıcamda ödücem ben bu faturayı

inşallah ya tc kimlik numaramı verdim bugün yarın sorucak çıkmazsa nasıl ödicem faturayı bilmiyorum

Muhtemelen çıkar ama çıkmazsa da siz borcunuzu ödeme girişiminizi resmiyete dökün dilekçe falan yazın ve saklayın ki ileride size yüklü bir faizle dönmesinler...

sen ödemeye nıyetlı olduktan sonra, onlar ne yapar eder numarayı bulur sana ödetır merak etme:))))
bence de TC numarasından çıkabılır. şu bilinmeyen numara servislerınde ili ve ismi soyleyınce numara cıkıyordur. bır de onları dene olmazsa.

onu denedim çıkmıyo

günaydın üstünden 3 sene geçti hatırlamıyorum inşallah tc kimlik numarasından çıkar

İnş tc numarasından çıkar merak etme arkadaşım bu tür kurumlara bir borcumuz oldumu onlar ne yapar ne eder çıkartırlar bu borcu 3 yıl mı oldu arkadaşım inş çok bir borç çıkmaz yasal faizi ile.

en son bana gelen kağıtta 14 küsür lira yazıyodu ama ben onu yatırmayı unuttum bu süre içinde de kağıdı kaybetmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…