• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

telefon görüşmesini sevmeyenler

pek değil arkadaslarımla olduğu zaman bazen seviyorum ama eğer cok konusursam basım ağrıyor. zaten ben arama özürlüyüm :(aramam gerekenleri bile cok zor arıyorum. bazen telefonları acmıyorum bile. hep kızıyolar bana bu yüzden :(

benim bir hocam vardı evdekimse yoksa teelfon istediği kadar çalsınn cevap vermezdi..hemdehiç bir şartta ve durumda fobisi varmış....tel ile konuşurken panik atak tarzı belirtiler zuhur ediyormuş...

Bende hiç sevmem telefonla konuşmayı,
Ararım fakat konuşma süresi 2 dk.yı geçmez.
Bence telefon sohbet aracı değildir.
Sadece iletişim için kullanılır, söyleyeceğini söyler kapatırsın.
Karşı karşıya gelincede uzuuun uzun sohbet edersin.
Birde mesaj çekmem gerekince baş parmağıma kramp girer.
Nefret ederim telefonla konuşmaktan.
Birde makineli tüfek gibi mesaj yazan, elinden telefon düşmeyen yetişkin insanlardan.
15- 20 yaşındaki gençlerde garipsemiyorum ama.

Bende hiç sevmem telefonla konuşmayı,
Ararım fakat konuşma süresi 2 dk.yı geçmez.
Bence telefon sohbet aracı değildir.
Sadece iletişim için kullanılır, söyleyeceğini söyler kapatırsın.
Karşı karşıya gelincede uzuuun uzun sohbet edersin.
Birde mesaj çekmem gerekince baş parmağıma kramp girer.
Nefret ederim telefonla konuşmaktan.
Birde makineli tüfek gibi mesaj yazan, elinden telefon düşmeyen yetişkin insanlardan.

15- 20 yaşındaki gençlerde garipsemiyorum ama.

Telefonla konusmaktan ve mesaj yazmaktan nefret edebilirsiniz tabiki ama cok mesaj yazan insanlardan neden nefret ediyorsunuz onu anlamadim.
Isteyen cok konuyur istemeyen konusmaz. Isteyen cok mesaj yaza istemeyen yazmaz.
Ama siz bunlari sevmediginiz icin sevenlerden nefret etmenizi aklim almiyor...

ben de sevmem telefonda konuşmayı
aslında geveze sayılabilecek biriyimdir ama tel.de tıkanıyorum
uzun zamandır konuşmadıgım arkadaşlarımla ancak uzun konuşabilirim

Telefonla konusmaktan ve mesaj yazmaktan nefret edebilirsiniz tabiki ama cok mesaj yazan insanlardan neden nefret ediyorsunuz onu anlamadim.
Isteyen cok konuyur istemeyen konusmaz. Isteyen cok mesaj yaza istemeyen yazmaz.
Ama siz bunlari sevmediginiz icin sevenlerden nefret etmenizi aklim almiyor...

katılıyorum

bende çok yakınım yada sevdiğim biri değilse ve ben numarayı görmeyip eskaza teli açmışsam 2dk konuşur kapatırım. kaldıki yakın arkadaşlarımlada uzun uzadıya konuşmayı sevmem. telefonda muhabbet etmeyi sevmiyorum. .

bende hiç sevmiyorum,telefon çalınca resmen sinirleniyorum karşımdakini ne kadar çok seversem seveyim telefondan konuşmak beni sıkıyor....ne birisine mesaj yazarım nede birisini ararım......ha içime kapanık bir insanmıyım kesinlikle hayır ama bence uzun soluklu muhabbet telefondan yapılmamalı

ben telefonda cok konusurum özellikle annem ve arkadaslarla belki saatlerce konussam sohbet kesilmez
Bu telefondaki kisiye duydugunuz muhabbetle alakalı bence

ben de pek sevmem telefonla konuşmayı
resmen stres olurum mecburen birini veya bir yeri arayacaksam
annemi bile 2-3 güne bir ararım fazla uzatmam
bazen çok uzun konuştuğum da oluyor ama karşı tarafla alakalıdır, karşısı uzatır genelde
hayırsız diyor insanlar bana, tam tersi aslında hergün düşünürüm özlerim ama sevmiyorum işte telefonu napiim

O kadar severim ki zaman zaman annem kızım sandalye de getireyim mi ayakta yoruldun derdi:tomato: :roflol:
Özellikle kafa arkadaşlarımla muhabbet pek bir tatlı oluyor..Abartmadan tabisengözlerimebaksanab

Telefon süper bi icat kabul ...
Ama konuşmayı,hele hele saatlerce konuşmayı hiç sevmem ,başımı ağrıtıyo bi süre sonra...
Ben internette görüntülü konuşmayı da sevmem,görmenin zevkini yaşatmıo ki...
İletişim deyince aklıma yüz ,mimik, dokunma,ses,sıcaklık geliyo...Ne görüntülü sohbette ne de telefonda bunlar yaşanmıyo malesef...

Sevmem telefonda sohbeti.. hep imrenirim uzun uzun konuşanlara..bense hemen kapatmak için fırsat kollarım, alışkanlık işte

ya ben de annem hariç kimseyle konuşmam.cep telefonum kontörlü ama o kadar ki çantamda unutuyorum 6 ay geçiyor kontör yüklemediğim için hat kapanıyor. sonra ben de özeniyorum ararım diyorum herkesi yeni hat alıyorum sonra aramıyorum yine aynı son.halbuki üniversitedeyken elimden düşmezdi babam yeter kızım derdi telefonla yatardım yaaa..ama ev telefonundan annemleri hergün ararım. onun dışında uzun konuşmam ve de sevmem.hele cep telefonu kültürüm hiç yok...

arkadaşlar benim gibi telefon görüşmesini sevmeyen var mı
yoksa ben mi bi acayibim
çevremdeki insanlara bakıyorum telefonda konuşmaya bayılıyorlar
öyle olunca da diyorum sorun bende herhalde
bugün hal hatır sormak için eltime bi telefon açayım dedim ama ne konuşurum bilemiyorum belli bi yerden sonra tıkanıp kalıyorum
bana bi fikir verir misinizzzzzzzz??????

canım ben de pek sevmıyorum telde konusmayı. Aslında bı yonden de kımle konustuguma baglı.Mesela gorumcemle konusucam konusacak bısı bulamıyorum ee daha daha nabıyorsunuz demek ıstemıyorum.Annemle kayınvalıdemle kuzenlerımle teyzemlerle konusurken hıc cenem durmaz belırlı kısılerle ne konusacagımı bılmıyorum. Gorumcemle konusacaksam bastan ne konusabılırım dıye once bı dusunuyorum hihoyyyt

Back
X