- 5 Nisan 2020
- 194
- 68
- 28
- 30
- Konu Sahibi saricivciv00
-
Bana diyor telefonunu alacağım IP adresinden herşeyini bulacağım diyorTelefonunuzu almasi ve bir program var onu yuklemesi gerekiyor, uzaktan birşey yapamaz yani telefonunuzu yanınızdan ayırmayın ki zaten iphone markasına erişim saglayamiyoruz demişti bana görüştüğüm kişi
Çok iyi bi bilgisayarcı arkadaşı var bi de 10 milyar vereceğim dediği için korktum o parayı anında çıkarıp verebileceği içinSanmıyorum birşey yapabileceğini siz sadece gözatma geçmişini falan silin, iyi korkutmuş sizi ama
Bana güvenmemesinin sebebi fake hesap açıp onu işlettiğim için ben olduğumu anladı herhalde senin ne yapacağın belli olmaz diyorNeden bunu yapmak istio size neden güvenmio ? Bence siz de neden güvenmeyşini sorgulayn ..
Siz telefonunuzu bir telefoncuya götürün fabrika ayarlarına geri dönsün tif bir ama dediğim gibi benim görüştüğüm kişi iphone tlflara birşey yapamıyoruz seklindeydi konuşmaÇok iyi bi bilgisayarcı arkadaşı var bi de 10 milyar vereceğim dediği için korktum o parayı anında çıkarıp verebileceği için
Anladım çok teşekkür ederimSiz telefonunuzu bir telefoncuya götürün fabrika ayarlarına geri dönsün tif bir ama dediğim gibi benim görüştüğüm kişi iphone tlflara birşey yapamıyoruz seklindeydi konuşma
Çünkü ayrı kaldıgımız için benim başkalarıyla konuşup mesajlaştıgımı zannediyorBaşka bir kabahatiniz yoksa sadece fake hesap için 10.000 lira vermesini saçma buldum. Sizin bu kadar korkmanızı da saçma buldum. Fake hesap açtım sana yazdım ne var yani?
Şöyle ki şu an ayrı şehirlerdeyiz tekrar evime döndüğümde telefonumu alıp baktıracakmış telefon olmadan bakmıyorlarmış böyle bir şeye sadece o değil kimle ne konuştum ne mesajlaştım hepsine bakacakmışSize saçma sapan mesaj gelirse telefonunuza, hattınıza, malinize biri ulaşmaya çalışıyor, linke basın vs gibi “linkli mesajlar, mailler” sakın linki açmayın. Başka türlü kendi telefonunuza giremezse, şifreniz tahmin edilemeyen bir şeyse giremez.
Hat onun üstüneyse orda çıkarttırabilirArkadaşlar bişey danışmak istiyorum eşimle kavga ettik ve ben babamın evine geldim bu süre zarfında kendime sahte bi instagram açıp onun niyetini ölçmek istedim ama bu Tuzağa düşmedi. Ve barıştık ama bana diyor ki 10 milyar para verip telefonundaki herşeyi çıkarttıracağım telefonum iPhone 11 sizde bu mümkün müdür silsem dahil daha önce çekilmiş fotoğraf mesaj internet geçmişini bakılabilir mi ve bu açtığım instagram hesabını bulabilir mi ? İntagram hesabını komple sildim bu arada
Zannettsin, bakar ve konusmadıgınızı gorurÇünkü ayrı kaldıgımız için benim başkalarıyla konuşup mesajlaştıgımı zannediyor
Tamam işte mesajlaşmadıysanız korkacak birşeyiniz yok demektir. Sahte hesap açıp işletenin siz olduğunuzu zaten anlamış. Başka neden korkuyorsunuz?Çünkü ayrı kaldıgımız için benim başkalarıyla konuşup mesajlaştıgımı zannediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?