Telefon hackleme

saricivciv00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
194
68
28
30
Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum eşimle kavga ettik ve ben babamın evine geldim bu süre zarfında kendime sahte bi instagram açıp onun niyetini ölçmek istedim ama bu Tuzağa düşmedi. Ve barıştık ama bana diyor ki 10 milyar para verip telefonundaki herşeyi çıkarttıracağım telefonum iPhone 11 sizde bu mümkün müdür silsem dahil daha önce çekilmiş fotoğraf mesaj internet geçmişini bakılabilir mi ve bu açtığım instagram hesabını bulabilir mi ? İntagram hesabını komple sildim bu arada

Iphone telefona erişim yok diye biliyorum ben, çünkü bende böyle birşey yapmak istemiştim telefonun markasını sordular. İphone olmuyor ve tlfna bir program var onu yüklemeniz gerekiyor dediler.

Ayarlardan bunları kapattım doğru mu yaptım acaba olurda geçmişi bulursa diye

Eklentiler

• BA7CED87-65EE-4A35-9DFE-D22652FF3AF1.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 236
  • CF815E04-B6B2-4EA0-9B68-1B83B526D91C.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 221
Telefonunuzu almasi ve bir program var onu yuklemesi gerekiyor, uzaktan birşey yapamaz yani telefonunuzu yanınızdan ayırmayın ki zaten iphone markasına erişim saglayamiyoruz demişti bana görüştüğüm kişi

İşte b
Telefonunuzu almasi ve bir program var onu yuklemesi gerekiyor, uzaktan birşey yapamaz yani telefonunuzu yanınızdan ayırmayın ki zaten iphone markasına erişim saglayamiyoruz demişti bana görüştüğüm kişi
Bana diyor telefonunu alacağım IP adresinden herşeyini bulacağım diyor

Çok iyi bi bilgisayarcı arkadaşı var bi de 10 milyar vereceğim dediği için korktum o parayı anında çıkarıp verebileceği için
Siz telefonunuzu bir telefoncuya götürün fabrika ayarlarına geri dönsün tif bir ama dediğim gibi benim görüştüğüm kişi iphone tlflara birşey yapamıyoruz seklindeydi konuşma

Neden kocanızdan gizli saklı iş çeviriyorsunuz pardon?
Ben adamın yerinde olsam beni işlettiği gibi başkasını da işletiyordur diye düşünürdüm.
E bir yandan da haklı. Çocukların kullandığı yöntemleri kullanıp adamı niye işletmeye çalışırsınız bilmem. Evi terkedecek kadar kavga ediyor, fake hesaptan işletecek kadar güvenmiyorsanız boşanın bir zahmet.

Son düzenleyen: Moderatör:
Size saçma sapan mesaj gelirse telefonunuza, hattınıza, malinize biri ulaşmaya çalışıyor, linke basın vs gibi “linkli mesajlar, mailler” sakın linki açmayın. Başka türlü kendi telefonunuza giremezse, şifreniz tahmin edilemeyen bir şeyse giremez.

Şöyle ki şu an ayrı şehirlerdeyiz tekrar evime döndüğümde telefonumu alıp baktıracakmış telefon olmadan bakmıyorlarmış böyle bir şeye sadece o değil kimle ne konuştum ne mesajlaştım hepsine bakacakmış

Hat onun üstüneyse orda çıkarttırabilir
Onun dışında ıphone gizlilige önem veriyo bi yolu varmı biliyorum
Merak ettim korktuğunuz bişy mi var ki yoksa bırakın çıkarttırsın
Oda güvenmiyor madem niye barıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…