- 21 Ekim 2016
- 1.557
- 1.708
- 133
- 33
- Konu Sahibi saricivciv00
-
Hangi programIphone telefona erişim yok diye biliyorum ben, çünkü bende böyle birşey yapmak istemiştim telefonun markasını sordular. İphone olmuyor ve tlfna bir program var onu yüklemeniz gerekiyor dediler.
Gizlediğim bişey değil ama bu ayrılma zamanı bi kaç kişiyle bu konuyu konuştum akıllar aldım onları öğrenmesini istemiyorum ve Böyle bişey olursa bi daha asla beni kimseyle görüştürmezHat onun üstüneyse orda çıkarttırabilir
Onun dışında ıphone gizlilige önem veriyo bi yolu varmı biliyorum
Merak ettim korktuğunuz bişy mi var ki yoksa bırakın çıkarttırsın
Oda güvenmiyor madem niye barıştı
Anlamış ama ben kendimi ifşa etmedimTamam işte mesajlaşmadıysanız korkacak birşeyiniz yok demektir. Sahte hesap açıp işletenin siz olduğunuzu zaten anlamış. Başka neden korkuyorsunuz?
Hangi marka telefonunuz vardıBenim eski sevgilim tüm herşeyime whatsapp konuşmalarıma ulaşmıştı. Bu siber suça giriyor sanırım, ben şikayetçi olmamıştım.
Maalesef ulaşabiliyorlar..
Bence eşinin sevgilisinin telefonundaki detayları, w.p konuşmalarını böyle öğrenmeye çalışan erkek psikopattır. Takıntılıdır.
Sizin durum ilginç gelişmiş, kavga etmişsiniz. Sonra nabzını ölçmek için fake hesap falan. Adam anlamış, sen gör senin telefonundaki herşeyi çıkarttırıcam ne alaka
Nelere ulaştı meselaBenim eski sevgilim tüm herşeyime whatsapp konuşmalarıma ulaşmıştı. Bu siber suça giriyor sanırım, ben şikayetçi olmamıştım.
Bence eşinin sevgilisinin telefonundaki detayları, w.p konuşmalarını böyle öğrenmeye çalışan erkek psikopattır. Takıntılıdır.
Sizin durum ilginç gelişmiş, kavga etmişsiniz. Sonra nabzını ölçmek için fake hesap falan. Adam anlamış, sen gör senin telefonundaki herşeyi çıkarttırıcam ne alaka
Eee sorun ne o zaman bizde onu soruyoruzAnlamış ama ben kendimi ifşa etmedim
Yukseda bi program yükleniyo dedilerGizlediğim bişey değil ama bu ayrılma zamanı bi kaç kişiyle bu konuyu konuştum akıllar aldım onları öğrenmesini istemiyorum ve Böyle bişey olursa bi daha asla beni kimseyle görüştürmez
Bir numara buldum internetten bana bir program gonderdi bunu telefona yüklemeniz gerekiyor ve bir kaç ışlem daha gerekiyor diye şuan hatırlamıyorum programın ismini ama bu siteden bir bayanda bir program önermişti bir dakika msji silmediysem göndereyim sizeHangi program
Çünkü onu tanıyorum konuştuğum herkesle en ince detayına kadar herşeye bakarZannettsin, bakar ve konusmadıgınızı gorur
Neden korkuyorsunuz?
Baksın. Simdı bırı benim konustugum kısılerle en ince detayına kadar baksa rahatsız olmamÇünkü onu tanıyorum konuştuğum herkesle en ince detayına kadar herşeye bakar
Hah işte konuşmuşsunuz demek ki.Çünkü onu tanıyorum konuştuğum herkesle en ince detayına kadar herşeye bakar
Benim eski sevgilim tüm herşeyime whatsapp konuşmalarıma ulaşmıştı. Bu siber suça giriyor sanırım, ben şikayetçi olmamıştım.
Konuştuğum iki kadın vardı ama bunlara elimle olan konuşmaları falan herşeyi ss alıp yollamıştım olabilecek herşeyi konuşmuştum o yüzdenEee sorun ne o zaman bizde onu soruyoruz
Siz akıl almak için hiç olmayacak kişilerle konuştunuz herhalde. Fazla tedirgin geldiniz bana
7 gun ucretsiz sonra parali Trackview msj bu sekildeHangi program
Benim korkum sırf sahte hesap açtım diye ne yapıp edip beni suçlu durumuna düşürmesi.Hah işte konuşmuşsunuz demek ki.
Saf değiliz yani anlayabiliyoruz.
Sevgilim bana ver senin telefonuna bakıcam dese hiiiç tınlamam al bak derim. Ancak birşey gizleyen yada birşey den korkan biri telefondakileri silmeye uğraşır.
Bence sizin başka bir korkunuz var. Bu yaptıklarınız açıklaması yapılabilecek şeyler çünkü.Konuştuğum iki kadın vardı ama bunlara elimle olan konuşmaları falan herşeyi ss alıp yollamıştım olabilecek herşeyi konuşmuştum o yüzden
Sahte hesap açtım, seninle konuşmaya çalıştım sonra kapattım de. Şifresi bu kullanıcı adı şu de ver hesabı eline. Tabi korkun yoksa. Başkalarıyla konuştuysam bilemem.Benim korkum sırf sahte hesap açtım diye ne yapıp edip beni suçlu durumuna düşürmesi.
Zaten ben ona dedim tamam al göster baktır ama bu ne demek güvenmiyorsan neden tekrar barışmak istiyorsun bişey bulamadığında tekrar dan hayatımız nasıl bi düzene girecek her daim bana güvenmeyen saçma bi ilişkiBence sizin başka bir korkunuz var. Bu yaptıklarınız açıklaması yapılabilecek şeyler çünkü.
Evet ben bunu düşünmeden sadece ona odaklı olarak açtımSahte hesap açtım, seninle konuşmaya çalıştım sonra kapattım de. Şifresi bu kullanıcı adı şu de ver hesabı eline. Tabi korkun yoksa. Başkalarıyla konuştuysam bilemem.
Ama benim sevgilim kalkıp hesap açsa beni işlese Allah bilir başka kimleri işletiyor diye düşünürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?