telefon hastalığı

Kızlar hepinizi okudum, şok oldum.:53:
Biz çıktık markete gidiyoruz, yok efendim dönüyoruz, yürüyüş yapıyoruz.
Yok daha neler ya..
Haftada iki gün konuşma nelerine yetmiyor..

Bir daha eşim için ailesine düşkün demeyeceğim gerçekten.
Değilmiş sanırım şimdi anladım.:44:

daha neler neler var :)

Yok daha neler ya..

bence de :9::9::9:

O anne bebekken eşinizin altını abartısız günde 5 kere temizleyip belki 10 kereden fazla da emziriyordu.. Şimdi annesiyle günde "bir" kere yapacağı telefon konuşmasını çok mu görüyorsunuz?

Sizde hamileymişsiniz Allah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasib etsin amaa eğer oğlunuz olursa ilerde evlendiğinde sizi ayda bir ararayacak şekilde yetiştirin onu..

Eşim 8 kardeş her gün 6sı ile ve annesi ile konuşuyor. Tamam konuşmalarına bir şey demeyelim ama bize özel olması gereken meseleleri de onlarla paylaşıyor. Bir defa tiyatroya gittik, tiyatrodan çıkışta o kadar mutluyumki bunu eşimle paylaşmak ve yorumlar yapıp onun da fikrini öğrenmek istiyorum. Ama eşim ne yaptı hemen telefonla günlük aramalarını yaptı, yorumlarını onlarla yaptı, onlarla tiyatroyu değerlendirdi. Sinirden tüylerim diken diken oldu. Bekledim yaklaşık 1 saat sürdü tüm bu konuşmalar ve onlar da eşime kendi konularını yaptı eşim değerlendirdi. Çok kızdım. Ancak eşim telefon kullanmaktan şikayetçi değil. Her gün akşam 9-10 arası malum şahıslara ait. Artık o konuşurken ben çıkıyorum odadan işlerimi yapıyorum. Benim de annem beni 9 ay karnında taşıdı, ben süt emmemişim ama eşim de emmemiş, benim o kadar çok da kardeşim yok sadece 2 tane. Ben mi anormalim bilmem. Ama annemle konuşmamız uzun sürmez. Kardeşlerimle ve babamla ise haftada bir kez konuşurum. Ama günlük rapor vermem eşim gibi...

9 ay karnımızda taşıyoruz ve bakımlarını yapıyoruz diye bu çocuklarımızın hayatına sonsuza dek müdahale etme hakkı vermiyor malesef bize! Benim eşimde onlara karşı sonsuz sabırlı ve iyi niyetli tek isteğim eşit olmamız yada bana en azından daha iyi davranması. AECHA yaşadıkların benimkine inanılmaz benziyor allah seninde yardımcın olsun

9 ay karnımızda taşıyoruz ve bakımlarını yapıyoruz diye bu çocuklarımızın hayatına sonsuza dek müdahale etme hakkı vermiyor malesef bize! Benim eşimde onlara karşı sonsuz sabırlı ve iyi niyetli tek isteğim eşit olmamız yada bana en azından daha iyi davranması. AECHA yaşadıkların benimkine inanılmaz benziyor allah seninde yardımcın olsun

haklısın hafta da 1 kere aramaları yeterli ama yok ısrarla her gün arıyorlar nişanlıyım umarım nişnalım da böyle olmaz :/ :)

Yok daha neler ya..

haftada 1, 2 zaten çok normal canım

O anne bebekken eşinizin altını abartısız günde 5 kere temizleyip belki 10 kereden fazla da emziriyordu.. Şimdi annesiyle günde "bir" kere yapacağı telefon konuşmasını çok mu görüyorsunuz?

Sizde hamileymişsiniz Allah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasib etsin amaa eğer oğlunuz olursa ilerde evlendiğinde sizi ayda bir ararayacak şekilde yetiştirin onu..
teşekkür ederim evet bende hamileyim ve çocugum için tüm fedakarlıkları yapmaya hazırım.emek vermek zorundayım zaten. nasılki dünyaya getirmeye karar vermişsek 10 kere altınıda temizleyecez, 10 kere yemeginide yedircez. belirli bir yaşa kadar zaten hizmet etmek zorundayız.ilerde çocugum ne zaman isterse, ne zaman arzedip sesimi duymak isterse arar. benim onu zorlamaya hakkım yok.ama dikkat ederseniz yazıklarımda kayınvalidem ve kayınpederimin bunu takıntı haline getirerek artık eşiminde benimde canımızı sıkmaya başladıgını yazmıştım.

Eşim 8 kardeş her gün 6sı ile ve annesi ile konuşuyor. Tamam konuşmalarına bir şey demeyelim ama bize özel olması gereken meseleleri de onlarla paylaşıyor. Bir defa tiyatroya gittik, tiyatrodan çıkışta o kadar mutluyumki bunu eşimle paylaşmak ve yorumlar yapıp onun da fikrini öğrenmek istiyorum. Ama eşim ne yaptı hemen telefonla günlük aramalarını yaptı, yorumlarını onlarla yaptı, onlarla tiyatroyu değerlendirdi. Sinirden tüylerim diken diken oldu. Bekledim yaklaşık 1 saat sürdü tüm bu konuşmalar ve onlar da eşime kendi konularını yaptı eşim değerlendirdi. Çok kızdım. Ancak eşim telefon kullanmaktan şikayetçi değil. Her gün akşam 9-10 arası malum şahıslara ait. Artık o konuşurken ben çıkıyorum odadan işlerimi yapıyorum. Benim de annem beni 9 ay karnında taşıdı, ben süt emmemişim ama eşim de emmemiş, benim o kadar çok da kardeşim yok sadece 2 tane. Ben mi anormalim bilmem. Ama annemle konuşmamız uzun sürmez. Kardeşlerimle ve babamla ise haftada bir kez konuşurum. Ama günlük rapor vermem eşim gibi...
eşin şikayetçi değilse malesef yapacak bişey yok.

Son düzenleme:

ben kesinlikle evladımı dediğiniz şekilde yetiştiricem....

altını değiştirmek besleyip büyütmek annenin vazifesi zaten, bunu bile bile doğuruyo her kadın..
ama bunu yaptı diye 35 yaşındaki adama her gün her saat rapor mu verdirmeli?
burda konu bu çünkü farkındaysanız...
markete gidiyolar gittik diye tel açıyo adam. çıkıyolar yürüyüş yapıyoruz diye tel açıyor.
böyle şeymi olur?
her haltı anasına rapor verecek adam evlenmesin ya, rica ediyorum!!!!

kızlar günaydın.konuya nerden girsem diye düşünüyorum ama sorun eşimin ailesinin telefon hastalığı.abarttılar artık sıkmaya başladı..
şimdi kayınpederim ve kayınvalidemle eşim her gün telefonla irtibatta. ama 1 gün aramayı unutsa kavga kıyamet. evlendin bizi unuttun demeler. şuan tayin sıkıntısındayız.ev taşıyacaz.toparlanıyoruz.hamileyim benim kendi sıkıntılarım derken tabiki bu aşamada unutmuş eşim. hesap soruyorlar.sürekli tripler, laf sokmalar..
ya biz çok sıkıldık ya.. hele eşim çok sıkıldı. her gün otomatiğe bağlattırmaları yetti artık.her gün bir alo de diyorlar ama iletişim sıklığı oluncada bu kez sürekli akıl vermeler, üzerime eşime doldurmaya çalışmalar.duygu sömürüleri.nereye gitsek tatile gitsek varınca gidince arayın demeler. tatilde unutmayın arayın diye her gün telefon beklentileri var. görümcem var 35 yaşında bursada oturuyor evli.işe giderken otobüse binince ve inice annesini telefonla çaldırıyor,gün içinde defalarca konuşuyorlar. eşiminde onun gibi olmasını istiyorlar.kayınvaldemin evde cebinde telefon. vc ye giderken sadece koyuyo kenara.onun dışında 24 saat yanında cebinde telefon.

gelelim soruna. eşime bu sıralar takmış durumdalar.tripli laflar ediyorlar her aradıgında.adamında canı sıkılıyor.düşünceli görüyorum.ama ben artık onların saçma davranışlarından dolayı eşimin canının sıkılmasına benimde canım sıkılıyor. buna hakları yok.onlarla görüşmüyorumki ifadede edeyim. kaldım öyle sinirle.
kızlar bunlar alışacak gibide değil. ama onların dediği gibide olmaz.insan anasını babasını arayacak hal hatır soracak ama bu kadarda sıkboğaz edilmezki. zorla arattırımaya çalışıyorlar kendilerini.

Vallahi ben evli değilim ama benimde böle bi probemim var. Benim annem panik atak hastası. Ve ben tek çocuk olunca her dakka ne yaptımı bilmek istiyo. İşe giderken camdan izler, otobüsten inince çaldırki sağ salim indiğini biliyim der. Ve iş yerine gelincede telefonlaşırız. Tabii gün içinde de ararım annemi sürekli ben aramasam o arar. Allah eksik etmesin annemi başımdan ama ilerde evlendiğimde ne yapacak çok merak ediyorum...

ah ah arkaaşım çile çekmek için evleniyoruz sanki değilmi..allah herkese akıl fikir wersin benim kv de elinden düşürmez kızıyla 7 kere falan konusur oğluylada muhakkak 1 kez ben baştan beri alıştırmadım anladı artık beklemiyo oğlunu aradğında nasılsın ne yapıyorsun diyo evde benimle olduğunu bildiği halde beni saf dışı ediyo eşime söyledim birkaç defa napalış diyo oturuyoruz bizde falan diyo ama anlayan kim en sonunda annesi aradığında sesini kıstı ben alınıyorum die sonuşta selam söyle bile diyebilir ben aramıyom hergün die yapıyo ..eksik kalsın selamı

Vallahi ben evli değilim ama benimde böle bi probemim var. Benim annem panik atak hastası. Ve ben tek çocuk olunca her dakka ne yaptımı bilmek istiyo. İşe giderken camdan izler, otobüsten inince çaldırki sağ salim indiğini biliyim der. Ve iş yerine gelincede telefonlaşırız. Tabii gün içinde de ararım annemi sürekli ben aramasam o arar. Allah eksik etmesin annemi başımdan ama ilerde evlendiğimde ne yapacak çok merak ediyorum...

ya sık sık ararsın tabiki anneni, sonuçta tek çocuksun ve annen hasta.. ama otobüs olayı hani abartı gibi geliyor bana.

Banada canım. Yani otobüse bir dakika geç binsem evde çıldırıyor nerde kaldı diye.. Yahuu belki biriyle lafa daldım ya da bişiler alıyorum :) Aman yaa annem iyi olsunda ben her abartıya razıyım. Yeterki onun içi rahat etsin.

ah ah arkaaşım çile çekmek için evleniyoruz sanki değilmi..allah herkese akıl fikir wersin benim kv de elinden düşürmez kızıyla 7 kere falan konusur oğluylada muhakkak 1 kez ben baştan beri alıştırmadım anladı artık beklemiyo oğlunu aradğında nasılsın ne yapıyorsun diyo evde benimle olduğunu bildiği halde beni saf dışı ediyo eşime söyledim birkaç defa napalış diyo oturuyoruz bizde falan diyo ama anlayan kim en sonunda annesi aradığında sesini kıstı ben alınıyorum die sonuşta selam söyle bile diyebilir ben aramıyom hergün die yapıyo ..eksik kalsın selamı
gelinine bir slm çok gören kaynana o telefon kapatılınca eşler arasında bir münakaşa olacağını adı gibi biliyor. çünkü zamanında oda gelin olmuş. neyin ne oldugunu bizden daha iyi biliyorlar ama işlerine geleni yapıyorlar o ayrı.. ben olsaydım eşime annen bir slm bile söylemiyor allahın slmını göndermiyor benim sinirlerim bozuluyor bu duruma, ben yokken gündüz konuşun derdim. onlar yüzünden boşu boşuna geriliyoruz

Back
X