Eşim 8 kardeş her gün 6sı ile ve annesi ile konuşuyor. Tamam konuşmalarına bir şey demeyelim ama bize özel olması gereken meseleleri de onlarla paylaşıyor. Bir defa tiyatroya gittik, tiyatrodan çıkışta o kadar mutluyumki bunu eşimle paylaşmak ve yorumlar yapıp onun da fikrini öğrenmek istiyorum. Ama eşim ne yaptı hemen telefonla günlük aramalarını yaptı, yorumlarını onlarla yaptı, onlarla tiyatroyu değerlendirdi. Sinirden tüylerim diken diken oldu. Bekledim yaklaşık 1 saat sürdü tüm bu konuşmalar ve onlar da eşime kendi konularını yaptı eşim değerlendirdi. Çok kızdım. Ancak eşim telefon kullanmaktan şikayetçi değil. Her gün akşam 9-10 arası malum şahıslara ait. Artık o konuşurken ben çıkıyorum odadan işlerimi yapıyorum. Benim de annem beni 9 ay karnında taşıdı, ben süt emmemişim ama eşim de emmemiş, benim o kadar çok da kardeşim yok sadece 2 tane. Ben mi anormalim bilmem. Ama annemle konuşmamız uzun sürmez. Kardeşlerimle ve babamla ise haftada bir kez konuşurum. Ama günlük rapor vermem eşim gibi...