Malum artik önüne gelen herkezin telefonu var ve bazen hiç olmadik zamanda veya hiç uzun uzun konusmak istemediginiz insanlar sizi arar ve kapatmak istersiniz, kapatmak için bugüne kadar uyduruk yöntemleriniz ne oldu? :82: yada bahanelerle ugrasamam direkt yüzüne söylerim/kapatirim diyenlerdenmisiniz?
1) telefonu kapatırım. tekrar geri ararsa "ya burda tam çekmiyor. sonra konuşalım." derim.
2) müsait olmadığımı uygun bir dille belirtirim. ufak bir yalan da buna dahildir. "aa ben de şu an alışveriş yapıyorum." veya "ben de tam yemek yapıyordum." gibi.
ay çok zorlanıyorum kapatmak için. ben ararım sağolsun herkes 1 saat 1,5 saat konuşur. ama onlar arayınca 5 dakikada kapatırlar.eşimde kızıyo bana.
artık aramıyorum.merak eden arasın.
kapatırım ben yalnız kalmak istedigimde, illa ki ben o telefonu acacam eninde sonunda:) arayanlara dönüyorum söyluyorumda kafamı dinledim az diye bahanelere gerek yok :)
ya genellikle açmam konusmak istemedigim kişilerin telefonunu ama mesela açtım ama uzun uzun konustuk sıkıldım şarjım bit derim bitio demeden kapatırım ki inandırıcı olsun
telefonumun derste evde çarşıda uyurken her zaman sesi kapalıdır
bana ulaşmak isteyenler yarım saat önce mesaj atar genelde birazdan arıcam umarım görürsün diye
ve ben malesef görmem ve açamam bahaneye ihtıyaç olmaz yani
olursa derse giricem hoca geliyo diyorum hep
babanem annemi arayip uzun uzun konusup annemin asabi bozuldugu zaman dayimin kzi catlak alir eline bir poset hisirti var hisirti var alo alo diye bagirir biz gulmekden yerde yatariz babnem hala kapatmazsa kuzenim aaaaa simdide tunele giriyoruz der hemde ev telefonuyla konusrken catlak kiz