- 26 Aralık 2014
- 274
- 94
- 53
- Konu Sahibi elifelif1404
Ne dusunuyorsunuz bu konuda? Sevgiliniz\esiniz telefonunuzu karistiriyor mu? Siz karistiriyor musunuz? Dusuncelerinizi bekliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne dusunuyorsunuz bu konuda? Sevgiliniz\esiniz telefonunuzu karistiriyor mu? Siz karistiriyor musunuz? Dusuncelerinizi bekliyorum.
Karıştırmıor karıştırmıorum. Bekarkende evimizdw kimse kimseninkini kurcalamzdı. Telefon kişisel alan bence kurcalanması çok terbiyesizce.Ne dusunuyorsunuz bu konuda? Sevgiliniz\esiniz telefonunuzu karistiriyor mu? Siz karistiriyor musunuz? Dusuncelerinizi bekliyorum.
hehe :) sen karistirmak mi istiyorsun, yasaklar caziptir her zamanKarıştırtmıyor beyfendi telefonunu, benimkinide karıştırmıyor....
Bu durumdan memnun muyum peki hayır![]()
etik bulmuyorum.
ne ben esimin telefonunu nede esim benim telefonumu karıştırır ki telefonlarımız hep ortadadır.
mesela ben dün cok yakın kız arkadaşımla kaynanamı çekiştirdim whatsappta esimin onu görmesini istemem açıkçası![]()
Ben telefonumun karıştırılmasını sevmem ama hep ortalıkta durur. Edepsiz olan karıştırabilir yani :) kimsenin de telefonunu karıştırmam.
Bu konuda ben Turk hatunlarini anlayabilmis degilim. Esim (sevgiliykende nisanliykende) asla dokunmazdi telefonuma, halada elini surmez. Ayni sekilde bende onun telefonuna dokunmam elimi surmem. Birbirimizin telefonlarinin kodlarini bile bilmeyiz. Telefonlarimizda her daim ortaliktadir. Benim ailemle esim dostumla mesajlasmalarim onu ilgilendirmez, ayni sekilde bende onun mesajlasmalariyla ilgilenmem.
Saglikli bir iliskinin temelinde guven vardir.
Şükür ne ben nede eşim tel. Karıştırırız tamamen güven meselesi
Karıstırmam eşimde karıstırmaz tv yanında durur ıkımızın telide.ne gerek varki karıştırmaya doğru bulmuyorum yani
Eşimle sevgiliyken telefonlarımız aynı model ve aynı renkti, sürekli karıştırıyorduk. Onun telefonuyla eve geldiğim çok olmuştur.
Bundan başka bir karıştırma türüne tahammülüm yok....
Çok rahatsız edici birşey.
Geçenlerde eşim benim telefonumu almış bişeyler yapıyordu,çok sinir oldum.
Ne ben karıştırırım,nede karıştırılmasından hoşlanırım.
Ben kesinlikle karıştırmam diye bilinir ve o şekilde gösteririm ama arada kurcalarım gizliden![]()
telefonum onunla ilgili şeylerle dolu zaten karıştırsın mutlu olsun
![]()
karisitrmak mi, yoksa lazim oldugunda kullanabilmek mi? bazen bir seyler bakmak icin alirim esimin telefonunu, he o arada bazen bakarim, kimlerle konusmus. Zaten bunda sakinca olmamasi gerektigini dusunuyorum. Bnden gizli nesi olabilir ki? telefonunu sakliyorsa sorun var.
O da ayni sekilde, karistirmak degil ama bazen bakiyordur telefonuma, sifrelerimizi biliriz, telefonlar da ortadadir. yAni birinin telefonuna bakmak ille yanlis bise degil bence. Gizeyecek biseysi yoksa niye bakamayayim.
Cocukca birsey bence..guvenmiyorsan niye onlasin zaten..polis gibi surekli pesinde olmak sinir bozucu olsa gerek..
Ne var bunda art niyetli olunmadigi surece.hic mi esinin telini eline alip oylesine bakinmaz insan sacmalik yaa.alipta catir catir incigine cincigine karistirmaktan bahsetmiyorum ama oyle olsa ne var yani.hic gocunmam gocunursada suphelenirim.oldu canim o benim ozelimmiste esim bakamazmista laf iste.bu benim dusuncem muhalefet olmasin kimse.herkesin fikrinede saygi duyarim
Herşey şeffaf olmalı bence...hehe :) sen karistirmak mi istiyorsun, yasaklar caziptir her zaman![]()