Telefon Karistirilmasi

Hususi olarak alıp kurcalamıyorum
O da benimkini kurcalamaz
Ama mesela benim yanımdayken ona msj gelmişse "bakiim bakimm kimden gelmiş ne yazmış??" derim ya da biri arıyorsa "kim arıyo bakiiimmmm bi bakim göstert" derim
Meraklı melahatımdır biraz :KK53:

Ben karistiriyorum vallahi. Dusa falan girdiginde koltuga soyle bi uzanip incigine cincigine bakiyorum. Hic bise bulamiyorum,bulmakta istemiyorum tabi. Guvenmiyorum da. Erkeklere guvenilmez. Bir kac kez yakaladi,sifre koymus simdi,o sifreyi cozmeye calisiyorum
Cozdugum an ise devam:):)

Ne dusunuyorsunuz bu konuda? Sevgiliniz\esiniz telefonunuzu karistiriyor mu? Siz karistiriyor musunuz? Dusuncelerinizi bekliyorum.

normal bir şey değil ne senin onunkini kurcalaman ne de onun seninkini kurcalaması. ama şöyle bir şey var açık olacak her şey gerekirse açsın baksın ya da sen aç bak bir şey dememesi ya da dememek lazım. tepki verdiği zaman şüphe uyandırıyor zaten.

Benimkinin karıştırılmasından rahatsız olurum ama eşime belli etmem.Onun telefonunu elime alınca adamın rengi atıyor , bende de şüpheler tabii.Gece kalkıp karıştırdığımı hatırlarım, neyseki erkek arkadaşlarıyla yazışmalarından çekiniyor anladığım kadaryla , küfürlü konuşuyor erkek arkadaşlarıyla benim görmemi istmiyor.

Hiç aman ne var ne yok bakayım diye düşünerek eşimin telefonunu elime almam ama her zaman ortadadır ve ekranı daha büyük olduğu için genellikle onun telefonunu kullanırım. Onun telefonunda benim daha çok dosyam olduğu için bence o benim özelimi karıştırıyor. :p:p
Bana tüm mesajları, arama kayıtlarını ya da ne bulmak istiyorlarsa kontrol eden kişiler abartılı geldiği kadar kimse benim telefonuma dokunamaz özelim diyenler de abartılı geliyor.

biz eşimle karıştırırz birbirmizin telefonlarını, zaten hep ortadadırlar güven sorunumuzda yok, bu durumdan rahatsızda olmuyoruz biz böyle mutluyuz :-)

Telefonlarımız hep ortadadır hiç birimiz de hususi karıştırmak için almayız elimize. Eşim internete girmek için alır benim telefonumu.

Onun dışında ben de doğru bulmuyorum. Büyük bir güvensizliktir. Güven yoksa o evlilikten de hayır gelmez.

Yalnıız o telefon saklanırsa, sürekli cepte durursa ve koyulan şifre ısrarla söylenmezse herkes bakma hakkına sahiptir bana göre.
Etik olup olmaması o saatten sonra beni bağlamaz. :KK47:

Ben bakardim sürekli.
Artik meraktan değil el aliskanligi olmuştu.
Girer tüm fotograflara tek tek bakardim .
Ha o benimkine bakmazdi kapali arkadaslarimin Acik fotograflari vardi o da zaten bakmiyordu.

Evet ikimizin telefonu da sürekli ortadadır. Hatta bazen hatlarla birlikte degistigimiz olur mesela konturum yoktur onunkini alirim disari cikarken. Sifrelerimiz ve sosyal hesaplarimizda ortadadir. Ve istediği gibi girebilir bende girebilirim. Boyle şeyleri asla sorun etmeyiz yiğidin mali ortadadır. Ama biz buna karistirmak değil kendimize ait olan herşeyin ayni zamanda ikimize ait olmasi diyoruz.

Back
X