Merhabalar hanımlar, sizi pek sevgili bir arkadaşım ve derdi için rahatsız ediyorum. :)
Bu arkadaşımın bikaç yıllık-sanırım 3- bir iliskisi var ve bizim gibi uzun mesafe ilişkisi yaşıyorlar.
Bir gün buluştuklarında telefonunu istiyor, hani ver de bir karıstırayım resimlerini falan diye şakayla karışık öylesine söylüyor. Ama sevgilisi inanılmaz bir tepki vermiş, ses tonuyla bakışlarıyla sinirlendigi apacık ortadaymış. Niye istiyorsun olmaz falan demis. Arkadasım da anlayamamış o an sonra da gel beraber bakalim resimlerine o zaman demis. Sevgilisiyle birlikte bakmışlar ama diyor ki hali tavrı cok rahatsız-tedirgin oldugu yönündeydi.
Daha sonra da ara ara tekrar istemis yine aynı tepkiyle karşılasmış. Tartışmaya götürmüş konuyu ama yine de izin vermemiş bakmasına. Sebep olarak da ben sevmiyorum hickimseye izin vermiyorum diyormuş. Yani bir de evlilik düşünen bir çift bunlar. Ben de gördüğüm kadarıyla cocuk cok aşık kıza.
Arkadasıma sordugumda baska süpheli hicbir hareketi yokmuş. Yani ben biyere kadar anladım hani hic hoslanmadigi bir şey olabilir tepki verebilir. Ama kız gitgide paranoyaklaşmaya başladı, kesin bir sey var diyor. Cocuk da yemin ediyormus yok senin kizacagin hicbir sey diye.
Burada da neler neler okuyoruz, size danışalım dedim ben. Kız göz göre göre salak yerine konulsun istemem asla.
Yani bana göre inada bindirmistir dedim ama bi türlü ici sogumuyor kızın. Sizce nedir durum?