• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon konuşma kaydına nasıl ulaşılır bilen var mı?

mahmut abi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2024
1.768
2.191
53
49
Merhaba Hanımlar
Eğer telefonda çağır kaydetme programı yoksa filan tarih ve saatte yapılan bir telefon görüşmesinin içeriğine nasıl ulaşılır bilen var mı? Mahkeme kararı mı gerekiyor, yoksa emniyette veya savcılığa verilen bir dilekçe ile olur mu?

Mahkeme kararı gerekiyor. Hatta bu kararın çıkması için çok ciddi bir şeyler olması lazım diye biliyorum ama emin değilim.

Mesajlar okey ama konuşma çıkmaz sadece süre çikar özellikle dinlenen biri olmadığı sürece ben böyle biliyorum ve bunun içinde ciddi bir sebep olmalı gidip ben istiyorum verin diyemezsiniz yani ses kaydını çikarabilse müge çıkarir 3 dk 5 dk ne konuştunuz diye sormaz

Mesajlar okey ama konuşma çıkmaz sadece süre çikar özellikle dinlenen biri olmadığı sürece ben böyle biliyorum ve bunun içinde ciddi bir sebep olmalı gidip ben istiyorum verin diyemezsiniz yani ses kaydını çikarabilse müge çıkarir 3 dk 5 dk ne konuştunuz diye sormaz
Evet Müge Anlı'da görüyorum da ondan sordum.

Back
X