Analiz ediyorum: İkiniz de sarhossunuz.
bu dıyolog bana parisde genclerın kendı arasındakı konusmaları bır romanda okuyormusum hıssıyatı verdıİş için bir balkan ülkesinde bende aradım
- buranın çok ünlü bir şarabı var şarap içiyorum ocak sonunda yeniden gelicem bana eşlik et istersen sen ne yapıyorsun
+tabi ki olur ederim bende yakın arkadaşımla şarap içiyordum
-afiyet olsun canım
+ x iyiki varsın
- bu nereden çıktı çok teşekkür ederim
+ içimden geldi tamam sonra konuşuruz sen işlerinle ilgilen
- tamam bana mesaj at
Uyanmak istemiyorumUyan Hallem geldik!
Tesadüfbu dıyolog bana parisde genclerın kendı arasındakı konusmaları bır romanda okuyormusum hıssıyatı verdı
hepsı bu
yanı sahlep ıcer gıbı herkesın elınde her an hazırda sarap var heralde ne tesaduf ıkı tarafında elınde sarap var ne uygun bır cıft :)
Konuyu anlayamadimmm?Ne sormak istediniz ?Uyanmak istemiyorum
kişi, zaman, mekan ve kişilerin ilişkisi çok havada.sarhoşken telefonunuzu kullanmayı bırakınbu arada kesin şarap içmiyor ayağında Avrupa Yakası Burhan pijamasıyla aklı sıra kur yapıyor
Benimle ilgileniyor mu acabaKonuyu anlayamadimmm?Ne sormak istediniz ?
Onu ben dedimEe yani ne anlatmak istediniz, bu adam benden hoşlanıyor mu iyiki varsın dedi bak mı?
ben onu adam dedi sandım.siz sarhoş kafa yürümüşsünüz de adam topu taça atmış.hele ki gerçekten o an şarap içiyorsa o gevşemeyle size geri yürürdü.siz şu an gözünde "oh çekmiş kafayı iyiki varsın mesajları moduna girmiş" olarak görüyor.bu nerden çıktı demiş teşekkür etmiş kapatmış konuyu.üzgünüm, platonik görünüyorsunuz şu an.Onu ben dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?