Telefon krizi yardım edin!

adaege17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
249
0
26
İstanbul
Slm kızlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var ne olur yardım edin ve zamanım kısıtlı!
Hemen durumu özetliyim:
Bu gece yanlışlıkla telefon rehperimde kız isimli fakat bir erkek olan bir arkadaşıma msj attım ardından da yanlış attığımı izah ettim. (kız ismiyle kaydolmuş olmasının sebebi çok tutucu bir babam var ve sürekli kurcalıyor telimi). Önemli değil 3 4 hafta öncede ben de sana msj atmıştım fakat senin numarandan yanlış attınız böyle bir kişi yok ben falanım diye msj geldi bende özür dileyip bir daha msj atmadım dedi. Ben şok oldum ben öyle bir şey yapmadım emin misin dememe rağmen arkadaşım ısrar etti ki yalan söylemez çocukluk arkadaşım. Neyse sanırım sevgilin falandı dedi kapattık telefonu.
Şimdi sevgilim maçta ve 2 saate kadar gelicek. Sİzce ne yapmalıyım?
Bana karşı bir endişesi vardır mutlaka çünkü bunlar kim diye bazen soruyor telefonumdaki rehbere bakıp bende o zaman o kişiyi kız demiştim ama yalancı konumuna düştüm ve o zaman gerçekten kız sanmıştım.
Onada çok kızdım benim arkamdan iş çevirmiş ve bana sormadı söylemedi ne bu da demedi.
Şimdiden çok sağolun kızlar..

Baban o kadar tutucu ki telefonundaki erkekleri kız diye kaydediyorsun, ama sevgilin iki saat sonra yanına mı gelecek??

Ergenlerin derdi gibi geldi konun bana.
büyüyünce geçer merak etme..
''Bir derdim var'' bölümünde ergenlik bölümüde olsaydı oraya yazardım canım olmadığı için buraya yazdım artık k.bakma.
Senin gibilerle tartışmak için değil dertlerimizi paylaşmak akıl almak için kk'daki bir derdim var bölümüne yazıyoruz.
Umarım egolarını tatmin ediyorsundur

O zaman gerçekten kız sanmıştım dedin sanırım sevgilin sorduğunda tele bakmadan cevap verdin o anda... Babandan dolayı böyle yaptığını ve o sorduğunda da kız sandığın için öyle dediğini ona yalan söylemediğini açıkla ve SANA GÜVENMESİ GEREKTİĞİNİ ÖĞRET... Ona yalan söylememen güzel birşey aynen butaya yazdıklarını söylersen anlayacaktır bence... Ayrıca konunun ergeni yetişkini yok bence kız yalan söylemek istemiyor gayet normal bir durum...

Son düzenleme:
bana tutucu olan babandan çok erkek arkadşaınmış gibi geldi nedense?

çünkü onun için endişelisin, sanki senden şüphe edecek diye bu kadar önemli senin için bu konu?

Şu saatte kızının erkek arkadaşıyla buluşmasına izin verecek baba tlefonda erkek isimleri görünce çok da umursamasa gerek diye düşünüyorum NOKTA
Mantık hataları bulunca irdelemeden edemiyorum..

babam çok tutucu diyosun gece yarısı sevgilinle buluşacaksın benimde aklıma arkadaşın sorduğu soru geldi ilk önce
neyse
sevgilin mesaj atmış sonuçta belkide onun erkek olduğunu anlamamıştır illa konusunu açardı heralde
ayrıca açsa bile dersin bize anlattığın gibi anlatırsın o da inanır

ya ben merak ettım baban tutucudur dogrudur aama nasl bulusabılıyorsun? hemde gece 2 3 gıbı senı yargılamak ıcın yazmıyorum ama su konuda en cok merak ettıgım bu oldu. benım babamda cok tutucudur bırak geceyı gunduz bıle bulusamıyorum?

Sana çok teşekkür ediyorum öncelikle. ÇÜnkü burdaki amacın bana yardım edip bir fikir vermek olmuş saçma sapan şeyleri tutup söz konusu edip insanın sinirlerini bozmak değil..
Evet o öyle sorunca direk bakmadan cvp vermiştim. Gelince olanı direk anlatıcam inanıp inanmamak ona kalmış birden bu durumu öğrenince panikledim açıkçası ama yorumunuzu okuyunca rahatladım. Tekrar teşekkür ederim

Tabiki de hemen açıkliyim..
Annem ve babam ayrı oldukları için ben babama haftada bir falan gidiyorum ve babam arada telimi kurcalıyor çok fazla erkek olunca laf ediyor haliyle endişeleniyor. Annemde kaldığım içinde yazları sevgilimle buluşmam sorun olmuyor. Kışlarıda üniversiteyi başka bir şehirde okuduğum için haliyle rahatım.

insanların durumu anlamak için bazı sorular sorması seni nedne bu kadar sinirlendirdi ki?

çok takılma derim böyle detaylara, kötü niyat aramamanı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
sevgilinin seni aldattığını yazmışsın
alttan almana gerek yokki
sonuçta normal arkadaşın

Son düzenleme:

anldım umarım sorununu cozersın. annen izin verıyorsa bana yorum yapmak dusmez

burda herkese çemkirecek kadar kuvvetliyse dilin,sevgilinin aklını da çelersin eminim.
Şurası bir konuyu tartışma bölümü değil farkında mısınız bilmiyorum ama bir derdim var yazıyor ve burda birbirimize iyi niyetle yaklaşıp az da olsa rahatlıyoruz çareler üretiyoruz.
Benim ne haddime burdaki bayanlara çemkirmek! Tam tersine ben bu bayanlara sığınıyorum yardım alıyorum.
Ki sevgilime çemkiricek olsam buraya hiiiçç yazmaz direk gider sizin tabirinizle çemkirirdim. Ama ben ilişkimizde doğru olucak kararı almaya çalıştım. Panikk olduğum içinde kk bayanlarına da bir danışmak istedim.
Önemli olan insanlık.
Daha fazla konum üzerinde uzatmazsanız sevinirim.
Teşekkürler..

Rica ederim mantıklı bir açıklaması vardır diye çelişkilere takılmadım nitekim de varmış.. Bence de sen yalan söylemiyorsun ki sonuçta, inanıp inanmamak ona kalmış hem yalan olsa bu konuyu hiç açmazdın sevgiline tekrar. Sen dürüst ol bırak o inanmasın senin vicdanın rahat olsun da gerisini halledersin.

buraya hergün birsürü konu açılıyo hangisi doğru hangisi yalan insanlar anlamak için elbette bu tarz sorular sorabiliyorlar kötü niyetten art niyetten değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…