sevgilinin seni aldattığını yazmışsın
alttan almana gerek yokki
sonuçta normal arkadaşın
Karşıdan msj gelince siz kimsiniz diye cvp atıyor karşıdanda bir erkek adı cvp olarak gelince yok öyle biri burda diyor. Bende kızdım nedn böyle birşey yapmış ve bana sormamış bu ne diye bunu sorucam ona şimdi gidiyorum bakalım..Erkek arkadasiniz neden tanimadigi bilmedigi kisilere mesaj gönderiyor. Sizin yerinizde olmak istemezdim. BU durumada kizardim.Ayrica babanizla acikca konusun. Baba üniversitedenn arkadaslarim var. Yardimci oluyor lütfen kötüye yorumlama. Birlikte ders notlarini degisiyoruz falan diyebilirsiniz. Böylece ne erkek arkadasinizla nede babanizla sorun yasarsiniz. Acik ve dogru konusmak en iyisi..
Önceki konularımda var bir aldatılma olayım.ben konuyu tam anlıyamadım
sızın yorumunuzu görüncede tamamen karıştı herşey
sevgılısı aldatmış mı bayanı? bütün yorumları tekrar gözden geçırdım göremedım :44:
vee konu sahıbı, erkek arkadaşınız o numaraya msj atmış olsa
ve cevap olarak örneğın ben alıyım vs.. gelse
sıze demez mı nıye kız ısmıyle kaydettın kım bu dıye
Önceki konularımda var bir aldatılma olayım.
Aynen öyle olmuş karşı taraftan ben örneğin aliyim cvbı gelmiş ve buna rağmen bana hesap bile sormadı enterasan geldi banada.
1 saate olayı çözücem bakalım..
tek bir sorum varBaban cok tutucuysa erkek arkadas tutmayacaksin. Cik cik cik...
hmmm banada çok enteresan geldı
mesela şöyle düşünelım
oldu kı sen erkek arkadaşının rehberınde mahmut ısmını gördün
naber mahmut dıye msj attın
cevap olarak mahmut yok, ayşeyım ben dıye msj gelıyor, erkek arkadaşına demez mısın
burda mahmut yazıyor, ayşeden msj gelıyor dıye :44:
acaba dıyorum baban mı msj attı
İmkansız çünkü o sıralar şehir dışındaydım ve büyük ihtimalle sevgilimde benimleydi. Çok fazla yanıma gidip geldiği için tam tarihinide hatırlayamıyorumhmmm banada çok enteresan geldı
mesela şöyle düşünelım
oldu kı sen erkek arkadaşının rehberınde mahmut ısmını gördün
naber mahmut dıye msj attın
cevap olarak mahmut yok, ayşeyım ben dıye msj gelıyor, erkek arkadaşına demez mısın
burda mahmut yazıyor, ayşeden msj gelıyor dıye :44:
acaba dıyorum baban mı msj attı
tek bir sorum var
''HANGİ KAFAYI YAŞIYORSUN?''
tek bir sorum var
İmkansız çünkü o sıralar şehir dışındaydım ve büyük ihtimalle sevgilimde benimleydi. Çok fazla yanıma gidip geldiği için tam tarihinide hatırlayamıyorum
tek bir sorum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?