Telefon kurcalayan eski sevgili

Erdemmm

only smile
Kayıtlı Üye
1 Mart 2016
34
8
86
Eski sevgilimle buluşmuştuk, bana sevgilim olup olmadığını sordu tatil hayalleri kurdu eğer hayatımda biri olursa onunla tatile yinede gidermiyim diye sordu telefonumu aldı direk whatsapp girdi sonra ayrılırken seninle konusmak çok iyi geldi dedi neyse 3 gün sonra ise bi kızla çıkmaya başladı bende sinirlendim saydım bir sürü oda açıklama yaptı ne gerekse tabi 1 ay sonra ayrıldılar tekrar buluştuk benim isteğim üzerine ilişkimiz sürecinde benim çok ilgisiz davranışlarım ve onun istemediği haraketlerim oldu hep uğraşan taraf oydu bana sonradan dank etti tabii buluştuğumuzda bir şans istedim oda eğer karşımda sen değil bir başkası olsa onunla olur 2 hafta sonra ayrılırdim ama seninle öyle olmak istemiyorum kötü olmak istemiyorum seninle dedi uzun bi süre ciddi ilişki istemiyorum falan dedi kız içinde gereksiz biseydi hızlı oldu hızlı bitti dedi neyse artık konuşmuyoruz ve aradan 4 ay kadar zaman geçti şimdide o kızla gene takiplesmisler. Sizce beklemeye devam etmeli miyim yoksa bu yalan mi söyledi uzun oldu ama cevaplarsaniz sevinirim

Yok bu kotuymus sen gelmi demesini bekliyorsun?? Bırak ya ne yaparsa yapsın unut gitsin sana deger vermiyr

Unutalı yıllar olmuş ama yıllar sonra görüştük bazı şeyler hiç değişmiyor gereksiz yalanlar peşinden koşturmaya çalışmalar falan filan ama bu sürede ben değiştiğim için hiç uzatmadan kestim görüşmeyi yanıma gelen sensin yalan söyleyen sensin ne olmak istediğini bilmeyen sensin ben niye uğraşayım. Eski sevgiliden hiç bir şey olmadı olmuyor olmaz gerçekten

Unutalı yıllar olmuş ama yıllar sonra görüştük bazı şeyler hiç değişmiyor gereksiz yalanlar peşinden koşturmaya çalışmalar falan filan ama bu sürede ben değiştiğim için hiç uzatmadan kestim görüşmeyi yanıma gelen sensin yalan söyleyen sensin ne olmak istediğini bilmeyen sensin ben niye uğraşayım. Eski sevgiliden hiç bir şey olmadı olmuyor olmaz gerçekten
Hepsinin köküne kibrit suyu

Bekle sen her sevgiliden ayrılınca sana gelir içini döker gider
Telini oynar bakar

Nasılsa bekleyen var ben istedigimi yaparim der ayrıldığı kizlara da bi kulp takar terbiyesiz

Sen bu akilla devam et çok beklersin ömrün geçince tuh der kafanı vurucak yer ararsın

Kız yok beklediğim falan kendi geldi iletişimi kesen benim onu bekliyor olsam niye iletişimi keseyim erkeklerle alakayı kestim hepsi insan dışılar onlarsız hayat daha iyi benim için kafam rahat

Adam ben gönlümü eyleyeyim sen beni bekle, gözüm doyarsa sana uğrarım yine demiş. Bir kadının bu hakareti kendine ettirmemesi gerekiyor. Ama siz bekleyeyim mi diye soruyorsunuz çok üzüldüm sizin adınıza. Adamın size değer verdiği yok, yedekte kalın diye güzellemeler yapıp oyalıyor. Seven önemseyen biri zaten sizinle bir ilişkiye başlardı, hayatından diğer kadınları da düşünmeden çıkarırdı, ama onun gözü başka kızlarda bariz bir şekilde

Adam ben gönlümü eyleyeyim sen beni bekle, gözüm doyarsa sana uğrarım yine demiş. Bir kadının bu hakareti kendine ettirmemesi gerekiyor. Ama siz bekleyeyim mi diye soruyorsunuz çok üzüldüm sizin adınıza. Adamın size değer verdiği yok, yedekte kalın diye güzellemeler yapıp oyalıyor. Seven önemseyen biri zaten sizinle bir ilişkiye başlardı, hayatından diğer kadınları da düşünmeden çıkarırdı, ama onun gözü başka kızlarda bariz bir şekilde
Canım benim üzülme sen benim adıma yazık olur bu kadar şey yazacağına bi konunun tarihine baksaydın keşke kendini yormuşsun. 7 sene öncesinin mevzusu bu

Back
X