Eski sevgilimle buluşmuştuk, bana sevgilim olup olmadığını sordu tatil hayalleri kurdu eğer hayatımda biri olursa onunla tatile yinede gidermiyim diye sordu telefonumu aldı direk whatsapp girdi sonra ayrılırken seninle konusmak çok iyi geldi dedi neyse 3 gün sonra ise bi kızla çıkmaya başladı bende sinirlendim saydım bir sürü oda açıklama yaptı ne gerekse tabi 1 ay sonra ayrıldılar tekrar buluştuk benim isteğim üzerine ilişkimiz sürecinde benim çok ilgisiz davranışlarım ve onun istemediği haraketlerim oldu hep uğraşan taraf oydu bana sonradan dank etti tabii buluştuğumuzda bir şans istedim oda eğer karşımda sen değil bir başkası olsa onunla olur 2 hafta sonra ayrılırdim ama seninle öyle olmak istemiyorum kötü olmak istemiyorum seninle dedi uzun bi süre ciddi ilişki istemiyorum falan dedi kız içinde gereksiz biseydi hızlı oldu hızlı bitti dedi neyse artık konuşmuyoruz ve aradan 4 ay kadar zaman geçti şimdide o kızla gene takiplesmisler. Sizce beklemeye devam etmeli miyim yoksa bu yalan mi söyledi uzun oldu ama cevaplarsaniz sevinirim