Telefon meselesi...

renginar

Seviyorum uleyn :)
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
913
698
123
Arkadaşlar 2 yıldır beraber olduğum bi erkek arkadaşım var. 2 yıldan beri aşamadığımız ve çözüme ulaştıramadığımız tek sorun bu herhalde.. Artık sinirlerimi bozmaya başladı az önce de telefonu kapattım konusmuyoruz. Kendisi sosyal arkadas çevresinde çok sevilen biri. Sürekli telefonu çalıyor. Yanımda olsun olmasın uzun uzun telefonda konusmasından bıktım. Tamam kimseyle görüşmesin demiyorum da yarım saat 1 saat telde konusulur mu yani ben maksimum 15 dk konusur kaparım o da önemli bi mevzuysa. Yaptığı muhabbet te yok arabaya sunu aldım bunu aldım o işte şöyle davranmıs o öyle yapmıs bos bos muhabbetler.Araba hastası kendisi sürekli insanlarla bu muhabbete giriyor girdiğinde de çıkamıyor. Teli bi kapatıyor 1 saati geçmiş çoğu konusması. Ben yanındayken laf ediyorum ona rağmen kısa tutamıyor afedersiniz çenesi düşük gerçekten bunu da kabul ediyor. Son 1 haftadır ne zaman arasam teli meşgul...neyse diyorum 20 dk yarım saat sonra arıyorum yine meşgul...kavga ettik dün akşam. (ayrı şehirlerdeyiz) İstediğim zaman ulaşamıcaksam o telin ne anlamı var artık insanlarla arana sınır koy biraz çeneni tut uzun konuscaksan da yüzyüze görüş dedim..1 kere 2 kere olan bişey değil 2 senedir bu huyundan vazgeçmedi.. az önce de aradım yine meşgul.. kimle konusuyodun dedim. dk dk hesap mı vericem artık iş yerinden arkadaş aradı diyo. Hesap mı vericem lafına çok bozuldum kapat konusmayalım dedim. Nasıl vazgeçiririm bu adamı bu telefon sevdasından

Sen aradığında kapasa sonra arasa o kişiyi bari ne kadar umursamaz birisi

Canım umursamaz değil aslında ama bu konuda değiştiremiyorum adamı. Yoksa diğer her yönden bana karşı ilgili birisi yani.Beni aradıklarında napayım konusmayım mı şimdi ayıp olur diyo mantık bu yani.

Sen yokken konuştuğuna karışamazsın.
Ama yanında sürekli uzun görüşmeler yapması büyük saygısızlık.

Uyarabilirsin baktın dinlemiyo kalk git masadan ancak Ozaman anlar.

Yanınızdayken de böyleyse yaptığı saygısızlık.

Şimdi uzaktayken çok etkilemez de yanyanayken her telefon çalışınca sinir harbi yaşarsınız.

Yanınızdayken de böyleyse yaptığı saygısızlık.

Şimdi uzaktayken çok etkilemez de yanyanayken her telefon çalışınca sinir harbi yaşarsınız.

Uzaktayken de etkiliyo çünkü çalışma saatlerinde zaten konusamıyoruz işten çıkınca yemek yol vs derken 1-2 saat vakit kalıyor onda da baskasıyla konusunca ayar oluyorum yani... Ben mi çok ilgi bekliyorum anlamadım ki

Telefon da O kadar cok konusacak ne buluyorlarsa.. Yanindayken de ayni seyi yapiyo galiba.. Cok gicik bi durum. Kim ararsa arasin boyle uzatiyo mu konusmayi yoksa belli basli kisilerle mi boyle?

Telefon da O kadar cok konusacak ne buluyorlarsa.. Yanindayken de ayni seyi yapiyo galiba.. Cok gicik bi durum. Kim ararsa arasin boyle uzatiyo mu konusmayi yoksa belli basli kisilerle mi boyle?

Canım genelde böyle yani o uzatmasa da hani karşındakı uzatmak istiyo ona da hayır diyemiyo resmen... yanyanayken teli kapattırıyorum artık öyle bi çözüm buldum valla yoksa huzur yok.

Benim eşimide mükellefler arar annesi arar ablası arar onlarda biraz uzun konuşuyorlar 10dk falan onda bile sıkılıyorum 1 saat yanımda konuşucak ha zaten kendide sıkılır konuşmaz sevgiliniz boş konuşmaya bayılan biri heralde insan 1 saat ne konuşur yahu

Ona muhabbet olsun yeter dedim ya araba hastası araba muhabbeti yapıyor genelde...

Banada nerde konuşmayı sevmeyen adam varsa o denk gelir. Hayat işte :))

Ne yap biliyon mu sen de aynısını yap ona. Mesela arkadaşına de beni ara onun yanindayken, arasın 1 saat konusun, belki aklı basına gelir

Valla bizimkisi de ben Hariç baskasiyla konuşsa kapatmaya yer Arıyor, bazen bilerek açmıyor falan şimdi bi saat kapatmayacak diye

canımmmmm sende kız arkadaşlarını ara dedkodunun dibine vurun hatta oda konuşurken sesleriniz birbirine karışsın anlamasın karşısındakinin ne dediğini senin kahkaların ayyyyyy falan die tepkilerin ahaha çok komik olur masadan kalkıp giderse kapat tel.i peşinden gitme ama her yaptığında bunu yap benceee

genelde kadınlar yapar bunu . konuşmayı seviyor demek ki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…