- 7 Ağustos 2015
- 25
- 2
- 1
- 39
- Konu Sahibi Princess42
-
Evliyken yapılmış canım önce olsa takmam zatenPeki bu konuşmalar senden önce mi sonra mı? Önceyse boşver takılıyodu demekki kendi çapında.. Sonraysa bilemedim ne yapsan :/
Evliyken yapılmış canım önce olsa takmam zaten
Yani bilmiyorum ne yapmaya çalıştı niyet aldatma olsa daha farklı bi konuşma olurdu sanki bilmiyorumTek seferde mi yazmış bunları?
Bir an boşandım dese olabilecekleri düşünmüş olabilir. Sonra da "lan ben napıyorum evli barklı adamım kendime geleyim" diyip aslında tekrar evlensim diye toparlamaya çalışmış olabilir.
Tek sefer eve tekrarı olmamisYani bilmiyorum ne yapmaya çalıştı niyet aldatma olsa daha farklı bi konuşma olurdu sanki bilmiyorum
Kızlar Günaydın , benim derdim gece tesadüf eşimin teliyle oyalaniyordum çocuklar uyusun diye beklerken sonra yaklaşık iki üç yıl kadar önce bi arkadaşıyla yaptığı görüşmeyi gördüm messenger da , bayan arkadas ama gayet arkadaş vari bir konuşma okuldan işten vs. Ama görüşmenin sonunda şöyle bi konuşma olmuş .arkadaşı soruyor evlendinmi diye , eşim evlendim bosandim diyo kız üzüldüm vs.falan yaziyo sonra eşim çocuğum var mecburen tekrar evlendim diyo ama hata benim capkinlik yaparsan böyle olur falan demiş. Kafam çok karıştı eşim neden olmayan yaşanmamış şeyleri yaşanmış gibi lanse etti arkadaşına hiç bi anlam veremedim ben sizler bişeyler söyleyin.
Yani evet bunun için kavga edemem sorsam dedim illa saçma sapan bişeyler deyip gecistirecek ben sordugumla kalcam ama içimi yedi neden diye o yüzden sizlere sordumBuraya giren insanlar neden fake konu açıyolarsa o sebepten olabilir aslında. İnternette, uzağındaki insanlara yalan söylemeye daha fazla meyilli oluyor insanlar sanırım. Eşiniz saçmalamış tabi ama şimdi yıllar önce olmuş bişeyi de getirip kavga çıkarmak olmaz. Hem sizi aldatmamış da. "Başkalarına neden yalan söylüyosun hı? Çekerim kulağını!" Yapamayacağınıza göre ??:) kapatın gitsin ama dikkatli olun tabii. Takip şart
Yok hayır nisanlilik süreci olmuş benden önce ama evlilik hayirKocan senden once evlenip bosanmis olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?