Telefon meselesi

Princess42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
25
2
1
39
Kızlar Günaydın , benim derdim gece tesadüf eşimin teliyle oyalaniyordum çocuklar uyusun diye beklerken sonra yaklaşık iki üç yıl kadar önce bi arkadaşıyla yaptığı görüşmeyi gördüm messenger da , bayan arkadas ama gayet arkadaş vari bir konuşma okuldan işten vs. Ama görüşmenin sonunda şöyle bi konuşma olmuş .arkadaşı soruyor evlendinmi diye , eşim evlendim bosandim diyo kız üzüldüm vs.falan yaziyo sonra eşim çocuğum var mecburen tekrar evlendim diyo ama hata benim capkinlik yaparsan böyle olur falan demiş. Kafam çok karıştı eşim neden olmayan yaşanmamış şeyleri yaşanmış gibi lanse etti arkadaşına hiç bi anlam veremedim ben sizler bişeyler söyleyin.

Kendisinin capkin oldugunu soylemeye calismis.
Hani erkeklerde oyle bi dusunce varsir. Biz kadinlar capkin erkeklere bayiliriz yaa guya

Deli mi o? Yani ne evlilik ne çocuk yok öyle bir şey. Sanal da değil tanıdığı biri mi bu konuştuğu?

Peki bu konuşmalar senden önce mi sonra mı? Önceyse boşver takılıyodu demekki kendi çapında.. Sonraysa bilemedim ne yapsan :/

Allah allah...
Deli mi bu adam?
Artık öyle bir hale geldik ki erkek=yalan oldu kafamızdaki şablon.
Bence sorun eşinize bu nedir diye.

Tek seferde mi yazmış bunları?
Bir an boşandım dese olabilecekleri düşünmüş olabilir. Sonra da "lan ben napıyorum evli barklı adamım kendime geleyim" diyip aslında tekrar evlensim diye toparlamaya çalışmış olabilir.

Yani bilmiyorum ne yapmaya çalıştı niyet aldatma olsa daha farklı bi konuşma olurdu sanki bilmiyorum

hiçbi anlam veremedim cidden anlayan var mı?

Buraya giren insanlar neden fake konu açıyolarsa o sebepten olabilir aslında. İnternette, uzağındaki insanlara yalan söylemeye daha fazla meyilli oluyor insanlar sanırım. Eşiniz saçmalamış tabi ama şimdi yıllar önce olmuş bişeyi de getirip kavga çıkarmak olmaz. Hem sizi aldatmamış da. "Başkalarına neden yalan söylüyosun hı? Çekerim kulağını!" Yapamayacağınıza göre ??:) kapatın gitsin ama dikkatli olun tabii. Takip şart

Ay canım ya, çapkınlığı elden bırakamasa da çocuğu için fedakârlık yapıp eve dönen hem vicdanlı, hem cool adam olmuş. Şöyle şeyler gördüm mü midem bulanıyor.

Yani evet bunun için kavga edemem sorsam dedim illa saçma sapan bişeyler deyip gecistirecek ben sordugumla kalcam ama içimi yedi neden diye o yüzden sizlere sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…