- 1 Temmuz 2022
- 103
- 65
- 13
- 37
- Konu Sahibi elifveselin
-
Yuva da kalmazdi ")Sadece telefon numarası ile program yüklense dünyada ne CIA ne FBI ne MIT kalırdı. Yükleyemez
O şu anki haliyle de kalmıyor yaYuva da kalmazdi ")
Allah akil fikir versin ne diyeyim, bos vakitleri cok ondan oluyo bunlarO şu anki haliyle de kalmıyor yageçen gördüm ablamız eşinin 7 sene önceki paylaşımlarına kadar inmiş beyefendi gece kulübüne gitti diye de hayalindeki mükemmel koca algısı yerle bir olmuş
Vah vahhh çok üzüldüm bide bizimkilerin bekarken gittikleri yerleri bilse kocayı kökten yok ederdi zarrrO şu anki haliyle de kalmıyor yageçen gördüm ablamız eşinin 7 sene önceki paylaşımlarına kadar inmiş beyefendi gece kulübüne gitti diye de hayalindeki mükemmel koca algısı yerle bir olmuş
telefonuna nasıl yolla yuklenecek? sınyallerle mı:) bılım kurgu gıbı :) bırı elıne alsa bı uygulama yuklese kabul:) bırı bısey atsa maıl mesaj vs sende ona tıklasan kabul:) bi uygulama oyun yuklersın oyun gıbı gorunen her bıseyıne erısım ıznı ısteyen bı uygulama mısal casusumsu takıp oluyor bu da . cunku bı erısım ıznınde farkettıysen cagrı kaydı fotolara ulasma msjlara ulasma blabla sefre kaydı bıle olabılır :) sen ızın vermeden de bu mumkun degıl:) yanı uzaktan bu mumkun degıl. senın dusundugun sey her neyse yanı neden boyle dusundun ney canını sktı suphelendın bılmem? kamera erısım ortamı dınleme falansa zaten reklamlarda sen neyı konusuyorsan bam bam onune sunulması da bundan. siriymıs asıstanmıs alexa mı nevardı zaten dınlıyo yanı:)Arkadaşlar daha önceki konumda başıma gelen saçma olayları ve ne kadar üzüldüğümü anlatmıştim konu uzun o konuya gitmiycem. Bilen arkadaşlara bir sorum var casus programdan şüphe ediyorum içime vesvese girdi. Sadece numarami bilerek böyle bir program telefonuma yüklenmiş olabilir mi. Telefonumu vermedim ve link falan atılmadı. Birçok kişiye sordum telefonu ele geçirmeden ya da sana link atmadan yapamaz deniyor ama yine de içim rahatlamadi
Sormayın, falakaya yatırırdı benimkiniVah vahhh çok üzüldüm bide bizimkilerin bekarken gittikleri yerleri bilse kocayı kökten yok ederdi zarrr
Yaşadığım şeyler malesef ağırdı açtığım konudan sonra da çok şey oldu anlatmaya gücüm olmadığı için yazmadım tek tek. Ayrıldık halen beni arayıp bir daha beni arama yazma diye tehditler savurdu. Oysa ben ne aradım ne yazdım ama konuyu bilen arkadaşlarla watsaptan yazisiyorduk konuyu acaba böyle bişey yüklendi mesajları okudukça ben ona saydirdikca okuyup beni aradı diye düşündüm. Çok anlatamadım ama vesvese girdi kalbime iştetelefonuna nasıl yolla yuklenecek? sınyallerle mı:) bılım kurgu gıbı :) bırı elıne alsa bı uygulama yuklese kabul:) bırı bısey atsa maıl mesaj vs sende ona tıklasan kabul:) bi uygulama oyun yuklersın oyun gıbı gorunen her bıseyıne erısım ıznı ısteyen bı uygulama mısal casusumsu takıp oluyor bu da . cunku bı erısım ıznınde farkettıysen cagrı kaydı fotolara ulasma msjlara ulasma blabla sefre kaydı bıle olabılır :) sen ızın vermeden de bu mumkun degıl:) yanı uzaktan bu mumkun degıl. senın dusundugun sey her neyse yanı neden boyle dusundun ney canını sktı suphelendın bılmem? kamera erısım ortamı dınleme falansa zaten reklamlarda sen neyı konusuyorsan bam bam onune sunulması da bundan. siriymıs asıstanmıs alexa mı nevardı zaten dınlıyo yanı:)
whatsappını senın telefon onun elındeyken pc den acılabılır. onu da gorebılırsın bı whatsappa gır sag usttekı 3 noktaya tıkla orda baglı cıhazlar yazar. yada whatsapp web olması lazım. orda varsa baska yerde acık ordan bakarsın. casuslugu yazılımda arama bence ıspıyoncu arkadasların olma olasılıgı cok daha olasıYaşadığım şeyler malesef ağırdı açtığım konudan sonra da çok şey oldu anlatmaya gücüm olmadığı için yazmadım tek tek. Ayrıldık halen beni arayıp bir daha beni arama yazma diye tehditler savurdu. Oysa ben ne aradım ne yazdım ama konuyu bilen arkadaşlarla watsaptan yazisiyorduk konuyu acaba böyle bişey yüklendi mesajları okudukça ben ona saydirdikca okuyup beni aradı diye düşündüm. Çok anlatamadım ama vesvese girdi kalbime işte
Watsap webe hiç bağlamadim telefonumu okulda bile hatta en güvenli yerde. Ona da vermedim telefonu hiç. Yine de bakaym. Zaten kimseye güvenim kalmadı arkadas dost farketmez insanlar çok kötüymus malesef. Teşekkür ederim yorumunuz içinwhatsappını senın telefon onun elındeyken pc den acılabılır. onu da gorebılırsın bı whatsappa gır sag usttekı 3 noktaya tıkla orda baglı cıhazlar yazar. yada whatsapp web olması lazım. orda varsa baska yerde acık ordan bakarsın. casuslugu yazılımda arama bence ıspıyoncu arkadasların olma olasılıgı cok daha ol
Çok teşekkür ederim içim rahatladı dikkat ediyorum zaten. Ama bazı durumlardan dolayı şüphe ettim numarayla yaptılar mı bişey diyeBilişimciyim bu dediğiniz mümkün değil. Ya bir program yükleyecek ya link bir şey atıp arkaplanda kuracak başka türlüsü mümkün değil. Bilmediğiniz linklere girmezseniz, şifresiz kimseye teli vermezseniz hiçbirşey olmaz.
şimdi sizin dediğiniz imkansızYaşadığım şeyler malesef ağırdı açtığım konudan sonra da çok şey oldu anlatmaya gücüm olmadığı için yazmadım tek tek. Ayrıldık halen beni arayıp bir daha beni arama yazma diye tehditler savurdu. Oysa ben ne aradım ne yazdım ama konuyu bilen arkadaşlarla watsaptan yazisiyorduk konuyu acaba böyle bişey yüklendi mesajları okudukça ben ona saydirdikca okuyup beni aradı diye düşündüm. Çok anlatamadım ama vesvese girdi kalbime işte
Yok telefonumu vermedim hiç..link falan da gelmedi ama dedim ya olanlardan sonra aşırı kuşkucu ve vesveseli oldum. Çok teşekkür ederim yorumunuz içinşimdi sizin dediğiniz imkansız
ama sizin bilginiz dahilinde telinizi eline alıp kendi bilgisayarından whatsaap wep falan açtıysa whatsaapdan görüşmelerinizi okuyabilir bu teknolojik işlerden belliki pek anlamadığınız için bu konuda siz farkında olmadan bunu yapmış olabileceğini düşündüm ama anlattığınız şekilde program yüklemek falan imkansız
Kusura bakmayın bildirim gelmedi şimdi gördüm mesajı malesef güzel haberler yok olay uzerime kaldı. Ben olaydan sonra yazmadım aramadım ama aradı çok ağır konuştu bir daha arama yazma falan noldu gene bişey mi oldu dedim ama bişey demeden engelledi bir hafta geçince de ben de seni rezil edeceğim diye mesaj atmış megersem kadın beni heryerden stalkladigi için bakmış sosyal medyada açar açmaz da ayrıldınız ikinizin resmini koymuş gezdiginiz yerleri koymuş falan demiş o da o mesajı yazmış düşünün zeka seviyesini açıp bakmıyor ne koymuş diye onun sözüyle bana onları diyo ben de gir bak dedim ne koymusum ben hayatından gittim madem baştan beri o vardı bilsem asla olmazdım dedim ve senden o kadından korktuğumdan değil ailem arkadaşlarim velilerim idarecilerim takip ettiği için daha erken ve hoş olmaz diye koymadım ne haliniz varsa görün benden uzak durun falan diye uzun uzun yazdım ses yok ondan beriAy sizi hatırladım siz hani şu sevgilisinin eski sevgilisine instadan hakaret mesajı attığını iddia edilen hanımsiniz dimi inanmıyordu erkek arkadaşınız size noldu son durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?