Telefon numarama casus program yüklenmis olabilir mi

İyi akşamlar iki yıllık erkek arkadaşınızın sizin telefonunuzu hiç eline almamış olma ihtimalini çok düşük buluyorum üzgünüm, bir tuvalete giderken ne bileyim kızınızi parkta salıncağa bindirirken belki de eline tutusturdunuz hatirlamiyorsunuz burdaki arkadaşlar yazmış ama bende yazayım bazı programlar üzgünüm telefonunuzdan ekrana bakılarak bulunamıyor gizli dosyalar içinde yer alıyor öyle programlar yuklenebiliyor ki şimdi hanımlar büyük bir şok yaşayacak ama sizin kameranızı dahi kontrol edebiliyor bırakın mesajları bence siz telefonu bir telefoncuya götürün baktırın , bu programlarda öyle bir saatte falan yüklenmiyor işi biraz biliyorsa bir iki yapmışsa int hızına bağlı olarak üç beş dakikalık bir sey

Ay sizi hatırladım siz hani şu sevgilisinin eski sevgilisine instadan hakaret mesajı attığını iddia edilen hanımsiniz dimi inanmıyordu erkek arkadaşınız size noldu son durum nedir
Kendi hayatıma devam ediyorum ne halleri varsa görsünler haksız yere çok saçma ve çirkin bir konuda adımın geçmesi üzücü ama neyseki bunla kurtuldum gerçekleri ilerde ogrensem çok daha sıkıntılı olurdu o yüzden ne kadar üzülsem de sukrediyorum
Tam olarak kime göstermem gerek telefonu telefoncu mu bilişimci mi. Teşekkür ederim yorumunuza gösterirsem içim daha rahat olur

Şöyle benim kuzenim eski nişanlısına anlatamadığı bir iki şeyi bildiğini fark ediyor sonra bir yere arkadaşı ile uğruyor ama burdanda bahsetmiyor enişte bey konuşurken ağzından kaçırıyor buda eve kamera yerleştirdi galiba deyip evi yalan ediyor birşey bulamıyor iş yerinden bir arkadaşı bu uygulamadan bahsediyor arkadaşının tanıdığı bir telefoncuya baktirmislar( telefon satan bir yermiş sanırım elektronik eşya tamiri falanda yapıyormuş bilg format atma gibi ) sonra programı öğrenip yüzüğü attı ordan biliyorum, telefonu kendi telefonununu kullanabilir gibi kullanıyormuş goggke aramalarına kadar görebiliyormus bu kadar kapsamli

Canım ben olsam komple no ve tel değiştiririm. Bi daha istese de ulaşamaz.

Peki bu programlar telefona hard reset yapınca gitmiyor mu?

Neden? Ekstra birşey mi oldu?
Kimse casus yükleyemez bu arada. Diyelim ki yükledi ne saklı gizliniz var ki.
Çok korkuyorsanız, hat ve tel komple yenileyin.
Hayır hayır korktuğum tek bişey yok ama yine de yazışmalarım benim özelim ailem arkadaşlarim. Neden o kadar çirkef insanlar bilsin okusun ki o yüzden dedim. Araştırıyorum bakalım

Peki bu programlar telefona hard reset yapınca gitmiyor mu?
Bunu bilmiyorum sadece telefoncu programı açık şekilde göremezsiniz demişti telefona birşeyler yapıp kaldırmıştı ama benim kuzen ona rağmen telefonu ve hattı değişti ,tek bildiğim telefonu iki kişi kullanıyor gibiymis tüm dosyalara kameraya mesajlara ulaşım sagliyormus

+1 birebir şahit oldum

Çok bilgim yok ama arkadaşımı n görüştüğü kişiler gmail üzerinden de kurmuş olabilir demişti. O zaman o maili kullandınız her yeri görebiliyormuş. Oda tel ve numara degıştırdı

Merhaba benzer bir durum yaşadığım için soruyorum uygulama mı yüklemiş yoksa link gönderip mi yapmış? Benim eski sözlüm de ona söylemediğim bir şeyi biliyordu telefonumu hacklediğini iddia etti ama telefonum hiç onun elinde tek başına kalmamıştı herhangi bir linke de şifre falan girmedim nasıl yaptığını hala çözemedim

Uygulama yuklemis ve bu çok kısa bir sürede yüklenebilir bir uygulama imiş eğer daha önce uygulamayı kullanmış ise Max iki dakikada halletmistir demiş, bizde ilk acaba link falan mı attı demiştik ,onun içinde size inst ya yönlendiren yada öteki sosyal medyaya video izleyecekmissiniz gibi fakat içerik bulunamadı açmadı vs demiş ise hacklemis de olabilir ilk bunun üzerinde durduk bu yontemlede telefonunuza ulaşabilir, ama kuzenimin programdı birde telefonu kendisi kullanır gibi kullanabiliyordu çok korkunç bir durumdu

Bana link attığı oluyodu ama genelde şarkıydı ve hiç içerik açılmadı falan demedi direkt YouTube yönlendirdi. Uygulama konusunu da pek sanmıyorum çünkü hiç benim telefonumla başabaş kalmadı.
Acaba dinleme cihazı mı yerleştirdi diye düşünüyorum ama hala bi türlü çözemedim olayı

Keşke yardımcı olabilseydim bizim başımıza gelen buydu paylaşmak istedim belki örnek bir durum yaşıyordur konu sahibi diye, önce telinizi bu uygulamadan anlayan bir yere gösterin sonra evi talan edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…