telefon numaramı sil?

Benim ilk olarak aklıma işten çıkarılabilme ihtimalin geldi?
O yüzden mi gerek yok acaba.

bu kızacgız bekar ya
adamda dindar biraz numaramı degiştirdim denince o işkillendi muhakkak
gönül işi vesaire diye kızı rahtsız ediyolar diye benimkinide sil dedi bu anlamda söylemediyse bende bişey bilmiyom

milyon çeşit insan var dünyada. kim bilir aklından ne geçti. hani bi geçmişiniz vs olsa anlarım da şu an için takılacak bişey yok.

aklıma gelen sadece adam dindar ve iş için bile olsa ona mesaj atmamdan rahatsız oldu

olabilir. tutup kavga etmemiş ki. fırsat geçince eline belirtmiş demek ki bi şekilde. niy ekafaya taktınız ki bu kadar? olabilri böyle şeylr iş hayatında, dediğim gibi milyon çeşit insan var. silin gitsin madem numarasını.

Aklıma ilk gelen şey adamın işten çıkmayı planladığı idi. Belki de sizi işten çıkarmayı planlıyorlardır.

Boşver kurcalama işine yoluna bak
sen kendinden eminsen bir şey yapmadığından eminsen (bir sorun olur mesai dışında aramak zorunda kalırsın gibi) sorun yok

Bence adam asiri tutucu olabilir telefonuna bir bayandan arama gelmiyodur sen birde mesaj cekince hemen korkmustur. Sen yanlis bir gozle bakiyosundur diye dusumustur demiyorum ama alisik olmadigi bu durumu bir daha yasamak istememistir. Sorun tamamen ondadir. Uzerine kafa patlattigini da sanmam. Sen de patlatma

Back
X