- Konu Sahibi strong mother
-
Kezinlikle katılıyorum! Ben beni takip eden adamı bizat babamla yüz yüze getirmek sorunda kaldım.. Ve adam kezinlikle öyle bir şey olmadıgını hemen gösterdiği binada arkadasinı dışlarda beklediğini söylemişti. Balabam şaşırdı benim neden böyle saçma bir şey uydurduguma! Adam uzun yıllarca devam etmisdi takip etmeye. Birde suçlu olduk.. Polise gittik bir b.k yapmadılar. Okul, çarşı, kütüphane.. Her yerde deli gibi takip ederdi sapık. Ben arkadasinı bu yüzen çok iyi anlıyorum. Bana babam inanmadı ama yinede arkadasın kendi babasına gidip durumu söylesin..yada abisi varsa abisine... Öyle kişilerle bas etmek tek basinisa zor. Kocası burgun o adamın karisin arkasında görürse, yada biri çok kötü olur. İnsallah evinizi bilmiyordur.. Eyer bir gün yine takip ederse sakın evine gitmezsin. Direk babasına yada bir akrabasına gitsin. Şahsen kafayı bozmuşsa arkadaşına bir gün evde yanliz olmazsını bekler.. Ozamanda dunyası basına yıkılır. Bence hiç saklamayın!! Ben baslarda sakladım ama adam yorulmadı sonra evime kadar takip edince çok korktum.. Evin yerine direk babama gittim! İkinci severde annemin kardesinin evine gittim..canım67 arkadaşım razı olduğundan değil korkudan yaşamayan bilmez sadece yardım istedim ALLAH(C.C)'ta size de yaşatmasın.. aminnnnn
Selamünaleyküm kızlar benim çok yakın bir arkadaşımı takip eden biri var arkadaşlık teklif ediyormuş ayrıca bugün arkadaşımı yolda takip ederek konuşmış arkadaşım bırak peşimi demiş ben evliyim ALLAH(C.C)'tan korkun yok mu demiş o da ben de evliyim ne olcak demiş.. her neyse bu arada nasıl yaptıysa arkadaşımn çantasına numarasını atış kağıtla.. bu kişinin kim olduğunu nasıl bulabilirz?.. bilinmeyen numaralarda bilgileri gizli yada rehbere eklenmemiş diyor karışık oldu ama kusura bakmayın internetten kime ait olduğunu ğrenebileceğim bir site var mı?acil lütfen..
karışık oldu özür dilerim ama olay çok taze ve moralimiz çok bozuk savcılığa vermek istiyor ama eşinin duymasından korkuyor eşi aksi biri..
Selamünaleyküm kızlar benim çok yakın bir arkadaşımı takip eden biri var arkadaşlık teklif ediyormuş ayrıca bugün arkadaşımı yolda takip ederek konuşmış arkadaşım bırak peşimi demiş ben evliyim ALLAH(C.C)'tan korkun yok mu demiş o da ben de evliyim ne olcak demiş.. her neyse bu arada nasıl yaptıysa arkadaşımn çantasına numarasını atış kağıtla.. bu kişinin kim olduğunu nasıl bulabilirz?.. bilinmeyen numaralarda bilgileri gizli yada rehbere eklenmemiş diyor karışık oldu ama kusura bakmayın internetten kime ait olduğunu ğrenebileceğim bir site var mı?acil lütfen..
karışık oldu özür dilerim ama olay çok taze ve moralimiz çok bozuk savcılığa vermek istiyor ama eşinin duymasından korkuyor eşi aksi biri..
eşine söyleyemiyor evet ama bu onun bir suçu olduğundan değil... yada o kişiye umit verdiğinden değil.. korku ama dediğim gibi yaşamayn bilemez dışarı yalnız çıkınca her an korku ,tedirginlik... gördüğü yerde peşine takılıyormuş... ALLAH(C.C) şu mübarek günde yar ve yardımcısı ol herkesin..
Şimdi anlayamadığım bir durum var.
Kadın eşine söyleyemiyor korkuyor, savcılığa şikayet duyurusunda bulunamıyor çünkü eşinden korkuyor tamam buraya kadar güzel.
Peki o adamın adını,kim olduğunu öğrenince eline ne geçecek, zaten korkusundan kimseye bir şey söyleyemiyor kim olduğunu öğrense ne olacak.
maksat ğrenmek değil ben durumu yanlış aksettirdim galiba.. elimizde telefon numarası var hani bir şey yapabilir miyiz ? nasıl tamamiyle kurtulur ? bunun gibi şeylerdi demek istediğim hala ifade edebildim mi bilmiyorum ama..
maksat ğrenmek değil ben durumu yanlış aksettirdim galiba.. elimizde telefon numarası var hani bir şey yapabilir miyiz ? nasıl tamamiyle kurtulur ? bunun gibi şeylerdi demek istediğim hala ifade edebildim mi bilmiyorum ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?