Telefon numarasının kime ait olduğunu nasıl öğrenebiliriz?

Arkadaşım gördüğü yerde peşine takılan birinden bahsediyoruz. Yani bildiğin takmış adam kafaya. Nasıl saklanır bu durum eşten yahu? Eş bi şekilde öğrense, numarayı veren adamı bulsa, adam da "karına numaramı bile verdim, görüşüyoruz" dese ne yapacaksınız?

Tedbir almadan tevekkül olmaz. Önce tedbirini alacaksın, sonra Allaha havale edeceksin.

Bu adam aynı semtte esnaf filan mı ?
Nerede görüyor,kapıda mı bekliyor evli kadını ?

Arkadaşın,bir gün de dönüp,"ne peşimde dolanıp duruyorsun,ben evli barklı kadınım,utanmıyor musun peşimde gezmeye" diyememiş mi ?

O kadar ürkekse,bir süre yalnız çıkmasın dışarıya...
Veya eşine söylesin,peşime biri takıldı,yalnız çıkamıyorum,korkuyorum diye...

esnaf olsa bilirdi zaten.demez olur mu demiş zaten konuyu anlatırken yazdım.

Son düzenleme:
Adamın adını bilmek size ne kazandırır?Diyelim Ahmet,Mehmet..Ne yapabilirsiniz ki sadece adını bilerek?

Kocası ne kadar ters olursa olsun arkadaşınız eşine herşeyi anlatmalı.Şimdi kendi anlatmadığına ileride çok pişman olabilir,yuvası yıkılabilir.

Arkadaşınızın çekineceği birşey yoksa eşiyle bir çözüm bulmalı.

Yoksa biz size buradan saçma sapan çözümler uydursakta boşuna.

Arkadaşın telefonu çalışyor çanta açık kalıyor ve düşüyor adam onu tutmak istiyor nekadar sürükleyici tesadüfler.

Niçin kendi başınıza bişeyler yapmaya çalıştığınızı hala anlayabilmiş değilim ve bence arkadaşınız bişeyleri anlatmayı unutuyor.

bunların hepsi olabilecek eyler ne yani bilerek mi yaptı arkadaşım zannetmiyorum hatta eminim.. olayı olduğu gibi anlattım unutmadığından eminnim çünkü ilk bana geldi o korkuyla..kendi başımıza bir şeyler yapma isteği yok sadece sordum ama nerdeyse arkadaşımın bilerek göz süzdüğünü ve bana yalan söylediğini ima ediyorsun... n yargılı olmak ne kadar kolay ALLAH(C.C) aşkına her şey pc başında sadece olayı kafanızda tahmin etmek istediğiniz gibi canlandırıp tuşalara basma sanki.. sizin gibi yorum yapan bir kaç kii oldu yuttum ama artık cevap vermeden kendimi alamadım kırıcı olamk yerine bugün kandil kandliizi kutlarım..

hemen hemen aynı şey başıma geldi ben nişanlıyken iş yerimden evli biri takmış kafayı bana. defalarca kahve içmeye gidelim vs tekliflerde bulundu. karısı hamile duymasın üzülmesin dedim sadece bir kaç iş arkadaşıma anlattım bilsinler diye. başka kimseye anlatmadım. ve bir gün eşimle (o zaman nişanlıydık) otururken aradı verdim teli eşime, eşim önce ona sonra neden anlatmadın diye bana saydırdı. ve sonuna kadarda haklıydı. o zamandır asla eşimden birşey gizlemem. eşi madem çok aksi bence anlatsın. eşinden gizli birşey yapmasın eşi bir öğrenirse daha kötü olur herşey.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…