Telefon olayı

Micra23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2020
384
140
53
39
İyi akşamlar akşam akşam evde kıyamet kötü resmen. Eşim elinde telefon bir taraftan bişeyler yapıyor bir taraftan maç izliyor tv den. Küçük çocuğum durmadan bağırıyorsu telefonu ver ver diye.. Ben de yarı şaka karışık eşimin eşofmanının cebinden telefonu aldım bu arada onun telefonuna elimi bile süremem. Çocuk gülsün sussun diye odanın içinde dört döndü ver telefonumu ver telefonumu diye ama görmelisiniz nasıl kıvranıyor vermedim o kadar kıvranmasına akşam veremedım çünkü almasın diye telefonu sütyenimi içine koydum. Odadan çıkıp kurcalayacaktım telefonu. Mümkün mü önüme set oldu asla odadan çıkmama izin vermiyor bu şekilde yarım saat cebelleşmek. Vermeyeceğim diyince koşarak yakamdan içeri soktu nasıl bir hışımla o telefonu aldı anlatamam eşofmanın yakası yırtılmış. Öyle mi dedim ne saklıyorsunki bu derece atağa geçtin. Bişey sakladığım Yok maç izliyordum bilmem ne ordan yorum okuyordum... Ne saklayacağım senden vs. Telefonu kaçırdığın için böyle oluyorum dedi.. Çok sinirlendim bu kadar yıllık evliliğimde ilk defa böyle bir şey yaptım ve evden çıktım. Nereye gideceğim ki gurbetteyim olmasam saniye durmayacaktım. Gururumdan arkadaş çevreme de bişey söyleyemem. Gittim bir kafede biraz soluklandım. Annemi aradım haliyle o da çok sinirlendi ama yok aldatma yoktur yok şudur yok budur.. Annesini arayacaktım ne diyecek benim oğlum haksız mı diyecek dıye aramadım. O ara mesaj üstüne mesaj eve gel ben biley yapmadım bilmem ne yarım saat bir saat derken eve döndüm odaya kitledim kendimi ve buraya yazdım

Ay bilemedim ya eşim elimden şak diye veya cebimden şak diye telefonu alsa aşırı sinir olurdum.Dogru düzgün işte verelim.Evden çıkıp sokaklarda oturacak kadar ağır bir konu gibi gelmedi bana.Aldatma olsa illa anlarsın ama bugün ama yarın anlarsın bir şekilde.Sakin olman da fayda var.

Eşim benim telefonu mu benden izinsiz alsa bende kızarım ya . gizlice karıştırmak nedir şüphelendiğiniz bisey yoksa?
Benim özelimdir yani o alet . telefonumu karıştırarak mı güvenecek bana ?

Evden çıkıp herkesi aramak doğru bi fikir değil bakın dönmüşsünüz eve kendınızı rezil etmeyin .

Ben de eşimin telefonu lazımsa alırım ama hiç paniklemedi bugüne kadar. Sadece 1 kere panikledi o da arkadaşlarımla sürpriz planlıyormuş yüzü gözü bir değişti ben de anlamadım ne olduğunu. Ne oldu? Dedim yarın görürsün dedi ve gördüm 😅

Kesin bir iş çeviriyor eşiniz. Eğer benim karşılaştığım durumda fevri olsaydım al bak derdi elime verirdi telefonu.

Telefonu diyelim ki aldınız ve bu hiç hoşlanmadığı bir durum.
Saklayacak birseyi olmayan ama prensip olarak telinin alınmasından hoşlanmayan biri bu tepkiyi vermez. Sinirlenir al bak ama bunun ikincisi olmayacak der. Esofman yırtacak seviye çok aşırı bence.
Sakladığı kesin birseyler var nasıl bulursunuz bilmiyorum.

Bşy saklıyordur orası ayrı. Ama niye hemen annenizi kv nizi vs arama gereği duydunuz ki. Bi halledeydiniz önce kendiniz meseleyi
Kayınvalideyi aramadım canım. Neyi hakledebiliriz ki genel olarak telefon benden saklanıyor. Bu sefer de böyle oldu

Telefonu diyelim ki aldınız ve bu hiç hoşlanmadığı bir durum.
Saklayacak birseyi olmayan ama prensip olarak telinin alınmasından hoşlanmayan biri bu tepkiyi vermez. Sinirlenir al bak ama bunun ikincisi olmayacak der. Esofman yırtacak seviye çok aşırı bence.
Sakladığı kesin birseyler var nasıl bulursunuz bilmiyorum.
Ben de bunu bilemiyorum nasıl buluruz bunun imkanı yok gibi saklıyor çünkü

Ben de eşimin telefonu lazımsa alırım ama hiç paniklemedi bugüne kadar. Sadece 1 kere panikledi o da arkadaşlarımla sürpriz planlıyormuş yüzü gözü bir değişti ben de anlamadım ne olduğunu. Ne oldu? Dedim yarın görürsün dedi ve gördüm 😅

Kesin bir iş çeviriyor eşiniz. Eğer benim karşılaştığım durumda fevri olsaydım al bak derdi elime verirdi telefonu.
Al bak sonra ver diyip de sonra sinirlenseydi belki evet diyelim ki yorum okuyordu açıp gösterirdi

Eşim benim telefonu mu benden izinsiz alsa bende kızarım ya . gizlice karıştırmak nedir şüphelendiğiniz bisey yoksa?
Benim özelimdir yani o alet . telefonumu karıştırarak mı güvenecek bana ?

Evden çıkıp herkesi aramak doğru bi fikir değil bakın dönmüşsünüz eve kendınızı rezil etmeyin .
Telefonla tuvalete kadar giriliyorsa her daim yastık altındaysa kaç yıllık evlilikte hala şifre bilmiyorsan. Rezil olduğumu düşünmüyorum az bile oldu yetti artık

Back
X