• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon olayı

İyi akşamlar akşam akşam evde kıyamet kötü resmen. Eşim elinde telefon bir taraftan bişeyler yapıyor bir taraftan maç izliyor tv den. Küçük çocuğum durmadan bağırıyorsu telefonu ver ver diye.. Ben de yarı şaka karışık eşimin eşofmanının cebinden telefonu aldım bu arada onun telefonuna elimi bile süremem. Çocuk gülsün sussun diye odanın içinde dört döndü ver telefonumu ver telefonumu diye ama görmelisiniz nasıl kıvranıyor vermedim o kadar kıvranmasına akşam veremedım çünkü almasın diye telefonu sütyenimi içine koydum. Odadan çıkıp kurcalayacaktım telefonu. Mümkün mü önüme set oldu asla odadan çıkmama izin vermiyor bu şekilde yarım saat cebelleşmek. Vermeyeceğim diyince koşarak yakamdan içeri soktu nasıl bir hışımla o telefonu aldı anlatamam eşofmanın yakası yırtılmış. Öyle mi dedim ne saklıyorsunki bu derece atağa geçtin. Bişey sakladığım Yok maç izliyordum bilmem ne ordan yorum okuyordum... Ne saklayacağım senden vs. Telefonu kaçırdığın için böyle oluyorum dedi.. Çok sinirlendim bu kadar yıllık evliliğimde ilk defa böyle bir şey yaptım ve evden çıktım. Nereye gideceğim ki gurbetteyim olmasam saniye durmayacaktım. Gururumdan arkadaş çevreme de bişey söyleyemem. Gittim bir kafede biraz soluklandım. Annemi aradım haliyle o da çok sinirlendi ama yok aldatma yoktur yok şudur yok budur.. Annesini arayacaktım ne diyecek benim oğlum haksız mı diyecek dıye aramadım. O ara mesaj üstüne mesaj eve gel ben biley yapmadım bilmem ne yarım saat bir saat derken eve döndüm odaya kitledim kendimi ve buraya yazdım
Bu kadar yırtındığına göre kesin bir haltlar karıştırıyor ve konuştugu kadın falan varsa mesaj gelicek diye tutuşuyodur

Çok üzüldüm sakladığı bir şeyler vardır evet. Belki bir mesaj, bir görüntü. Yoksa bu kadar abartı tepkiler vermezdi. Yalnız boşanacak mısınız onu düşünün öyle ardına düşün bence. Boşanmayacaksanız boşverin

Sorun gerçekten bumu? İnanızmazsınız. Çocuk bu bağırabılır.

evet benim sorum bu. ne soracağımızı ya da merak edeceğimizi size danışmak zorunda olduğumuzu hiç sanmıyorum. ve 7 yaşındaki çocuk normal şartlar altında laftan anlamalı ve telefon için bağırıyor olmamalıydı.

telefona olan bu derece hassasiyet normal değil, uykusundan uyanıp takip ediyorsa sıkıntı, ben hoşlanmam böyle muhabbetten, ben eşimin telefonuna dokunmam oda benimkine dokunmaz ama ortada olur, birşeye bakilacaksa bakılır kimsede delirmez...
Esinde problem var, artık telefonu alsan da temizdir, o dk vermeyip kapatacaktin kendini odaya.

telefona olan bu derece hassasiyet normal değil, uykusundan uyanıp takip ediyorsa sıkıntı, ben hoşlanmam böyle muhabbetten, ben eşimin telefonuna dokunmam oda benimkine dokunmaz ama ortada olur, birşeye bakilacaksa bakılır kimsede delirmez...
Esinde problem var, artık telefonu alsan da temizdir, o dk vermeyip kapatacaktin kendini odaya.
Tam alıp banyoya koşacakken panter gibi atladı

Erişmesin mümkünse ablamın annemin banka hesapları bende . Özel fotoğraflar var kapalı hanım arkadaşların ev oturmasında açık çekindiklerimiz hepsi bana guvenıyor vebal . Eşimde bunu bildiğinden bilmez zaten gerçi açıp koysam da dönüp bakmaz
İyi de eşiniz neden alıp fotoğraflara girsin? Eşim hiç galerime girmez. Mesajlarıma girmez. Sadece kendi telefonu evde nereye girmiş diye arar beni o kadar. Mesaj gelmişse bakmaz. Ama ben bakarım eheeheheh çünkü ona öyle lak laka yapacak arkadaşı çevresi yoktur. Sevmez. Seviyelidir. Biz kadınlar öyle değiliz her şey yazıp konuşuyoruz fotoğraf atıyoruz sonuçta.
Alamıyorum canım hemen uyanıyor anlıyor
Uyuduktan 20 dk sonra en derin uykudur uyanıyorsa adam kesinlikle bir şey yapıyor. Bu zamana kadar nasıl durdunuz şaştım kaldım?

İyi de eşiniz neden alıp fotoğraflara girsin? Eşim hiç galerime girmez. Mesajlarıma girmez. Sadece kendi telefonu evde nereye girmiş diye arar beni o kadar. Mesaj gelmişse bakmaz. Ama ben bakarım eheeheheh çünkü ona öyle lak laka yapacak arkadaşı çevresi yoktur. Sevmez. Seviyelidir. Biz kadınlar öyle değiliz her şey yazıp konuşuyoruz fotoğraf atıyoruz sonuçta.

Uyuduktan 20 dk sonra en derin uykudur uyanıyorsa adam kesinlikle bir şey yapıyor. Bu zamana kadar nasıl durdunuz şaştım kaldım?
Ben girer demedim ki açsam da bakmaz zaten dedim . Sizinde dediğiniz gibi dünyanın binbir türlü hali var aileminde hesabları var . bilmesin sahip çıksın telefonuna oğlundan caldırsın iş hattından arasın kendını bende böyleyim işte naparsın:)

Nie döndünüz eve o zaman madem guvenınız yok kaç senedir neyi beklediniz nie çocuk var bu evlilikte . Yani güven yoksa aldattığını düşünüyorsanız alın karşınıza aç şu telefonu açmıyorsan gidiyorum de , al çocuğu sabah çık evinden şimdi annenize üzüldüm yani kadın durduk yere sıkıntılandı evliliğinizi geniş gözden geçirin başından beri böyleyse 7 yaşında çocuk var diyorsunuz demek ki huyu budur

Telefonum yastık altında uyurum hele şu deprem olayından beri özellikle 3-4 senedir tuvalete de götürürüm banyoya da götürürüm yanımdan ayırmıyorum eşim şifre mi bilmez sormaz
Şimdi ben eşimi aldatıyor muyum
Niye cocukmu vR bu evlilikte 😅😅sen şuan hamile ve eşinden belliki eminsin ama bikac sene sonra ne olacagindan eminmisn şaka gibi 😅

Niye cocukmu vR bu evlilikte 😅😅sen şuan hamile ve eşinden belliki eminsin ama bikac sene sonra ne olacagindan eminmisn şaka gibi 😅
Yok ben ölüsüne güvenmem 🤣

evliliğin başından beri yıllardır dediği için dedim . Evliliğin başından bana salak dese ben yine çocuk yapmazdım çok büyük şeylere lüzum yok hakaret bile yeterli piskolojik şiddet ıcın .bide her aldatılana yorum yapınca yorumlara gidip sen nie çocuk yaptın kocanın ne olacağı belli mi diyecek olursak burdaki kadınların hiç biri yorum yapmasın o zaman kimsenın garantisi yok yani bu durumda .

İyi akşamlar akşam akşam evde kıyamet kötü resmen. Eşim elinde telefon bir taraftan bişeyler yapıyor bir taraftan maç izliyor tv den. Küçük çocuğum durmadan bağırıyorsu telefonu ver ver diye.. Ben de yarı şaka karışık eşimin eşofmanının cebinden telefonu aldım bu arada onun telefonuna elimi bile süremem. Çocuk gülsün sussun diye odanın içinde dört döndü ver telefonumu ver telefonumu diye ama görmelisiniz nasıl kıvranıyor vermedim o kadar kıvranmasına akşam veremedım çünkü almasın diye telefonu sütyenimi içine koydum. Odadan çıkıp kurcalayacaktım telefonu. Mümkün mü önüme set oldu asla odadan çıkmama izin vermiyor bu şekilde yarım saat cebelleşmek. Vermeyeceğim diyince koşarak yakamdan içeri soktu nasıl bir hışımla o telefonu aldı anlatamam eşofmanın yakası yırtılmış. Öyle mi dedim ne saklıyorsunki bu derece atağa geçtin. Bişey sakladığım Yok maç izliyordum bilmem ne ordan yorum okuyordum... Ne saklayacağım senden vs. Telefonu kaçırdığın için böyle oluyorum dedi.. Çok sinirlendim bu kadar yıllık evliliğimde ilk defa böyle bir şey yaptım ve evden çıktım. Nereye gideceğim ki gurbetteyim olmasam saniye durmayacaktım. Gururumdan arkadaş çevreme de bişey söyleyemem. Gittim bir kafede biraz soluklandım. Annemi aradım haliyle o da çok sinirlendi ama yok aldatma yoktur yok şudur yok budur.. Annesini arayacaktım ne diyecek benim oğlum haksız mı diyecek dıye aramadım. O ara mesaj üstüne mesaj eve gel ben biley yapmadım bilmem ne yarım saat bir saat derken eve döndüm odaya kitledim kendimi ve buraya yazdım
Bür şey saklıyor olabilir evet AMA benim cebimden de çat diye telefonum çekilip alınsa sinir olurum, hayırdır derdin ne derim, hatta karşımdaki bunu dalgaya alırsa yükselirim de. Çocuğun yanında böyle saçma bi itiş kakışa gerek var mıydı? Şüpheniz varsa gizliden takip edersiniz yani, yaptığınız şey çocukça.
Bir diğer konu kocanızla olan tartışmanızı annenize anlatmanız. Anne-baba kocaya, koca da anne-babaya kötülenmez, şunu bir öğrenin artık. Vakti gelir sizi anlattıklarınızdan vururlar. Evcilik oyunu değildir evlilik, her küstüğünüzde ailenize yetiştirmeyin olan biteni.

Back
X