telefon rehberine kayıt

montesorri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
519
101
68
Ankara
İyi akşamlar herkese.benim derdim nişanlı yada sevgilinizin sizin telefon numaranızı ezbere biliyorum diye kayıt etmemesi sizce normal mi.
Konu nişanlım sevdiğim adam telefonunu sık sık güncelliyor ve bu güncellemelerden dolayı telefondaki bütün numaralar siliniyormuş tabiki benimki de siliniyor haliyle sadece kartta olanlar güncelleme bitiminde görünüyormuş ve benim numaram sadece numara olarak gözüküyor. Tekrar düzenleyip başına sevgilim,aşkım, canım yada ismimi yazmıyor bu normal mi sizce.siz ne düşünürsünüz bu durumda teşekkür ederim şimdiden herkese.

Amacı çözemedim ezbere biliyor da ben de biliyorum ama ani bir şey oldu oturup uzun uzun numara mı yazacam basarım Ararım alla allaaaaaa

Ben birinden saklıyor olabileceğini düşünürüm herhalde. Çünkü daha önce böyle yapan birini görmedim normal gelmedi saçma geldi.

Pek normal gelmedi bana, yani herşeyi geç insan ilgi duyduğu kişiye saygısından bir isim yazar hiç değilse. Ne demek yani numaran ezberimde? Bakkal hasandan çiğ köfteciden lahmacuncudan falan bir farkın olsun değil mi? Aklıma başka şeyler gelirdi benim ne yalan söyleyeyim

Bir ara eşimi yazmıştı ama sesli harfleri atarak dün baktığımda hiç bişey yoktu surat yaptım. Açıklaması telefonu çok sık güncelleme yapması ve numaraların silindiği

İlk defa duydum güncelleme de numara silindiğini. Bence telefonunu değiştirsin. Hatta sen al bi telefon hatta de ki beni adam gibi kaydet diye aldım de. Saçmalık yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…