telefon rehberine kayıt

Canım esimin telefona gelmisti bildirim seklinde telefonu komple guncelliyor android sistemini mi ne iste. Mor bir isaretti hatirliyorum. Bende bi defa tıkladım oyle bilmiyorum tabi numaralarin gidecegini bide hepsi silindi baktim. Allahtan hattini yeni degistirmisti eskisinden aldim hemen numaralari. Ama bi kamyon azarladı beni

Ilgincmiş.Azarlamasi hoş olmamış.

Bi haltlar karistiyor bu adam ...!

Herkesin tl güncellenio yok oyle bi sorun saklıo senin noyu bence. Evli olablrmi?

Ya her şeyi geçtim kaza bela anında aransın diye kaydeder insan, tamam kendi yine ezberden girsin..

hiç birimiz bir numara ezberlemekten aciz değiliz de, kaydedip tek tuşla aramak varken tek tek tuşlamakla uğraşmak neden?
nişanlım demişsiniz, böyle bildiğim ailelerin devreye girdiği nişan di mi? kimileri "kendi arasında nişan" diye anlamadığım bir şeyden bahsediyor da... aklıma ilk evli olacağı geldi, ama ailesini falan tanıyorsunuz yani evli falan çıkması gibi bir durum yok?

Velev ki numaralar çok sık siliniyor... size her seferinde ayrı ayrı özen gösterip tekrar kaydetmesi gerek! Bu kadar bile vakit ayıramıyorsa şimdiden o adamdan ne köy olur ne kasaba. Alt tarafı bi numara diyip gecemiyorum bu bence çok ciddi bir konu ki belki numaranızı bile bilmiyor... sadece konusmaların devamını getiriyor....

Al telefonu eline kaydet kendi numaranı silersede belli ki sakladığı bir şey var. Yol ver gitsin derim .

Ama şöylede bi durum var. Benim erkek arkadaşımda da annesi, babası, kız kardeşi vs... aileden kimse telefonunda kayıtlı değildi. Sorduğumdada ezbere giriyorum iyi oluyor. Kaydedersem unuturum, telefona falan bir şey olsa nasıl ararım, böylesi iyi oluyor demişti. İlk 1 ay bir şey demedim. Ama sonra işgillenip tüm aileyi arayan numaraları kaydettim. Sonra dediği gibi bütün numaraları unuttu. Hala aklına geldikçe söylenir canım. Ama ben tanıştığımız ilk günden beri kayıtlıyım telefonunda. Eğer kayıtlı olmasam yolardım. NET

tuhaf ne alaka ezbere bilmiyor olmasıyla bu arada eşimin numarasını ezbere bilmiyorum adıyla kayıtlı eşimse beni eşim diye kaydetmiş.

Daha şimdiden olaylar olaylar var bunun bir sebebi öğrenmek sana düşer telefon güncellemesinde tel no ları gitmez ayrıca

Sevmiyor mu beni sizce.

Mesele sizi sevip sevmemesinden çok ortada ne dolap döndüğü bence. Bi sizinki silinmiyordur ya tümü siliniyordur, o halde hiç birinin kayıtlı olmaması lazım, hepsini mi ezberinde tutuyor bu adam?
Sonra niye iki de bir telefon güncellenir ki? Sim kartta kayıtlı nolar aynen kalır ayrıca, silinen modeller vardır belki bilemem ama.

Kendisine kocaman bir "atma ziyaaaaaa!" gönderiyorum.

Niye sime kaybetmiyor o zaman sizi?

Palavra, palavra, palavra

Bu kadar teknolojik takılıyor sürekli güncelleme yapıyor bi numaranızı sime kaydedemiyor. İlginç..

Ayy ben yillarca adami kaydetmemistim annemler görmesin diye.
Nisanlanana kadar da unuttum en son aa niye yazmadim dur adini yazayim rehbere bi dedim.
Hala ama numarasini cevirip ararim psikopat gibi.
Ben gibi garip biriyse anormal degil.

Çıngar çıkarırım çok net.
At kafası kadar kaydettiği hitap yazıcak orada ben ararken,isterse her saat güncelleme yapsın,her güncellemede hitapları da güncellesin işte ne var.

Güncelleme yapmak için android tarafından yeni bir sürümün gelmesi beklenir. En son sürüm ne ise ancak onu güncelleyebilirsiniz. O da haftada bir felan olmaz yani
Bu adam olsa olsa telefonu sıfırlıyordur. O zaman da herşeyin gitmesi gerek. Sadece rehberin silinmesi de bi garip.
Ya buradaki bizler çok cahiliz yada seninki kendini çok bilgili,uyanık sanıyor. İlk şıkkı elediğimden sadece kandırılmış olma ihtimaline varıyorum. Bariz bir şekilde kandırılıyorsun.
E madem seni Sim Karta kaydetsin ?
Ben olsam işin aslını astarını öğrenir,basarım tekmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…