- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- 508
- Konu Sahibi montesorri
-
Canım esimin telefona gelmisti bildirim seklinde telefonu komple guncelliyor android sistemini mi ne iste. Mor bir isaretti hatirliyorum. Bende bi defa tıkladım oyle bilmiyorum tabi numaralarin gidecegini bide hepsi silindi baktim. Allahtan hattini yeni degistirmisti eskisinden aldim hemen numaralari. Ama bi kamyon azarladı beniGüncelleme deyince aklıma telefondaki uygulamaların guncellemesi geliyor.Telefonda mi güncelleniyormuş.Telefon sifirlamayı duymuştum ama güncelleme diye duymamıştım.Demek ki varmış.
Ben her ne olursa olsun numaramı kaydetmesini isterdim.
Ilgincmiş.Azarlamasi hoş olmamış.Canım esimin telefona gelmisti bildirim seklinde telefonu komple guncelliyor android sistemini mi ne iste. Mor bir isaretti hatirliyorum. Bende bi defa tıkladım oyle bilmiyorum tabi numaralarin gidecegini bide hepsi silindi baktim. Allahtan hattini yeni degistirmisti eskisinden aldim hemen numaralari. Ama bi kamyon azarladı beni
Bilmedigin seyleri niye yapiyorsun dedi :/Ilgincmiş.Azarlamasi hoş olmamış.
Bi haltlar karistiyor bu adam ...!İyi akşamlar herkese.benim derdim nişanlı yada sevgilinizin sizin telefon numaranızı ezbere biliyorum diye kayıt etmemesi sizce normal mi.
Konu nişanlım sevdiğim adam telefonunu sık sık güncelliyor ve bu güncellemelerden dolayı telefondaki bütün numaralar siliniyormuş tabiki benimki de siliniyor haliyle sadece kartta olanlar güncelleme bitiminde görünüyormuş ve benim numaram sadece numara olarak gözüküyor. Tekrar düzenleyip başına sevgilim,aşkım, canım yada ismimi yazmıyor bu normal mi sizce.siz ne düşünürsünüz bu durumda teşekkür ederim şimdiden herkese.
tuhaf ne alaka ezbere bilmiyor olmasıyla bu arada eşimin numarasını ezbere bilmiyorum adıyla kayıtlı eşimse beni eşim diye kaydetmiş.İyi akşamlar herkese.benim derdim nişanlı yada sevgilinizin sizin telefon numaranızı ezbere biliyorum diye kayıt etmemesi sizce normal mi.
Konu nişanlım sevdiğim adam telefonunu sık sık güncelliyor ve bu güncellemelerden dolayı telefondaki bütün numaralar siliniyormuş tabiki benimki de siliniyor haliyle sadece kartta olanlar güncelleme bitiminde görünüyormuş ve benim numaram sadece numara olarak gözüküyor. Tekrar düzenleyip başına sevgilim,aşkım, canım yada ismimi yazmıyor bu normal mi sizce.siz ne düşünürsünüz bu durumda teşekkür ederim şimdiden herkese.
Sevmiyor mu beni sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?