Telefon sapığı

İnternette tüm numaraları engelleme işlemi olduğu yazıyor. Tek bir numara için bu işlemi kullanamıyormuşuz.
Ya da müşteri servisini arayıp yapılabiliyormuş.

kızlar ben şimdi çıkıyorum işden.evime gidiyorum eşim alcak arabada başlarım anlatmaya.bakalım ne dicek neler olcak.

İnternette tüm numaraları engelleme işlemi olduğu yazıyor. Tek bir numara için bu işlemi kullanamıyormuşuz.
Ya da müşteri servisini arayıp yapılabiliyormuş.

canım ben gecen yıl bı kodla tek bir numara engelledim. tüm numaraların engelleme kodu farklı
müşteri hizmetleri böyle bir hizmet vermiyoruz demişlerdi o zaman ama sistem değiştiyse bilemiyorum
*21*0532# şablonunda 0532 diye belirtilen bölüme engellemek istediğiniz numaranın tamamını yazıyorsunuz.yani tek bir numarayı tanımlıyorsunuz

Cuma ya gidiyor bir de

Şimdi bu durum bir adamın başına gelse eşi gelip buraya "eşimin tel. smslerine baktım beni aldatıyor mu?" diye konu açardı.

Bence eşinize bahsedin hat onun üzerine olduğuna göre operatörü arayıp bu noyu engellemelerini istesin.

neden bayan olduğnuzu belli ettinizki? ben olsam eşimin adına cvp verirdim...atıyorum '' ben ahmet,hayırdır ne msj atıyorsun '' falan derdim...şimdi bayan olduğdunuzu öğrendi eşiniz müdahale etmeden bırakacağını sanmam..eşinizden saklamayın kesinlikle..

eşinizle paylaşın, saklanacak bir şey değil çünkü
mazallah bela bulaşık bir şey çıkar o zaman niye şimdiye kadar söylemedin diye sizi suçlar
gerekirse eşiniz arar bir temiz ağzının payını verir o terbiyesizin en son ihtimal numara değiştirirsiniz olur biter
ama ne olursa olsun cevap vermeyin

keşke evli ve çocuklu oldugunu söylemeseydın .Aama şöyle yapabilirsin savcılığa verip kim oldugunu öğrenicem tarzında tehdit edebilirsin o zaman belki msj çekmeyi bırakır

günaydın kızlar.dün söyledim eşime kızdı biraz niye sen cevap yazdın niye daha önce söylemedin diye.sonra aradı benim telden açmadı sapık.kendi telinden aradı onuda açmadı.mesaj attı bi daha karımı rahatsız edersen şöyle olur böyle olur diye.oda cevap yazmış benim babam emniyette müdür bana bişey yapamazsınız felan demiş.benimkide bastı küfürü.:18: gecede boş mesaj atmış.şimdi ses yok bakalım.

günaydın

eğer hiç yazmazsan sıkılır bir daha rahatsız etmez seni.
cevap verirsen daha çok çullanır
şu anda bir sapığım daha var ama o sadece ''Slm'' yazıyor, onuda hergün değil, haftada bir, hiç cevap yazmıyorum ona
eşimde alıştı artık sapıklarıma, zararsızlar bazen merak ediyorum ariyim bakim kimmiş diyorum ama kamil izin vermiyor, ve haklı, çünkü ararsam buda meraklıymış sapığa, sapıklığa der

Son düzenleme:
canim benimde basima soyle bir olay gelmisdi.

nisanlidik esim osirada amerikada yasiyodu saat farkindan dolayi gece konusuyoduk.

gece bana mesaj atmis esim uyaniksan caldir ariyim diye.

bende duymamaisim mesaaji uyuyodum.

sonra gizli numaradan telim caldi.

esinm aradigindada genelde nosu cikmiyodu.

esim sandim actim teli.

efendim dedim kisik sesle.oda askim nasilsin dedi.kisik sesle.

bende iyiym askim maskim derkenn benim uyku acildi muhabbetin ortasinda sen kimsin be diye bagirdim.

hala benim askim benim diyo.

tabi sesi esimin sesi degil .

ben de defol arama bidaha salak diyip kapattim baktim esimde aramis

esimi caldirdim ev telinde aradi.

dedim boyle boyle olsu senmiydin yooo dedi.

bu arada esimle konusuyoruz ama cep telim hep caliyo o sapik ariyo.

actim teli dedimki ne istiyosun isde hala askim diyo lan ne aski diyorum.kimsin diyorum.

cok enterasandirki oda bana ben gokhan gokhan diyo.ne gokhani be dedim kapattim

mesaj atti diyoki .

konus benimle yoksa numrani herkeze dagitirim.

numarasida cikti tabi ama keisnle tanimiyorum.

ben de yazdmki hadi dedim sikiyosa ver numarami eger benim telim bilmedigim bi numardan bir kez calsin

solugu savcilikda alirim numaranda var elimde dedimm.

daha cittt yok tabiii manyak midir nedirr

daha kotusude azcik elin adamiyla askimli konusdum D ama neyse

Vala şekerim sen şikayet ette bak bakalım babası onu kurtarabiliyor mu bakmazlar öyle babası emniyet müdürüymüş bilmem neymiş bu devirde paşaları bile ceza evine koyuyorlar ona mı ceza vermicekler? Aslında gitceksin savcılığa çağıracaksın bir kaç gazeteci babası emniyet müdürüymüş bana birşey yapamazsınız falan filan ayağını anlatcaksın bak noluyo

En kötü ihtimal telefonunu değiştirirsin sıkma canını

babası karakaolda müdürmüş demek bu nasıl bir kendine güven sende benim babam savcı bittin sen yazsaydın çocuk falanmı bu yoksa beyni yokmu

sizde onu tehdit edin savcılığa vericez diye gerekirse savcılığa verin o zaman nasıl korkar hç bişey yapamaz

kızlar hallettik gibi.ev telefonundan benim cebimi aradı birisi yetişemedim sonra bidaha arayınca kesin bu sapıktır dedim çalıştığım yerdeki bi abiye açtırdım kapattı hemen.sonra cebime mesaj attı niye sen açmıyosun diye.bizde o ev numarasını aradık iş yeri çıktı.sonra bu benim cepten bi daha arayınca o abi açtı yine bağırdı seni savcılığa verecz dedi sen kimsin diyomuş telefon erkekliği yapma bana diyomuş abide gelde alıyım havanı felan dedi kırayım bacaklarını felan dedi küfür etti azıcıkda şimdi ses yok bakalım.bide aynı semtte çalışıyomuşuz telefon numarasından anladım yani iş yeri numarasından.gidip konuşayım dedim niye beni rahatsız ediyosun gibilerinden sonra vazgeçtim iyice bulaşmasın manyak diye.işte böylee inşallah kurtulmuşumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…