canım hangi hattı kullanıyorsun? numara engelleme kodunu hattına göre yaz
belli bir numarayı engelleyebiliyorsun bu kodla. ama mesaj atmasını engelleyebiliyor musun tam emin değilim. kişi seni aradıgında ya mesgul sesi yada yanlıs numara cevirdiniz anonsu duyuyor
aramayı engelliyorsa mesajı da engelliyordur diye düşünüyorum. ben beni arayıp duran biri için kullanmıstım.
*21*0532# (Rahatsız edilme durumunda yapıldığında karşı taraf "Yanlış bir numara çevirdiniz" anonsunu duyar.) TURKCELL
*21*05550# (Rahatsız edilme durumunda yapıldığında karşı taraf "Yanlış bir numara çevirdiniz" anonsunu duyar.) AVEA
ama kesinlikle eşine söylemelisin bence. ya eşin bir şekilde farkederse ve yanlıs anlasılırsan? olmadık yerden dert basına
niye şimdiye kadar soylemedin derse yanlıs atmıstır diye düşünüp önemsememiştim ama devam ediyor dersin
İnternette tüm numaraları engelleme işlemi olduğu yazıyor. Tek bir numara için bu işlemi kullanamıyormuşuz.
Ya da müşteri servisini arayıp yapılabiliyormuş.
evet
bu arada bi tane sapığım daha vardı
durmadan mesaj gönderiyordu bana baktıki cevap vermiyorum bana diyorki ''carrie galiba senin kontörün yok, cumaya gidim sonra sana kontör alıp gönderecem''
cumaya gitti geldi, kontör gönderdi bana ama bende hala tık yok, yine başladı bana yazmaya, şimdi kötüründe var niye yazmıyorsun???''
Cuma ya gidiyor bir de
günaydın kızlar.dün akşam uyumuşum 11 gibi telefonuma gelen mesajdan uynadım telde taa mutfakta.gittim baktım nasılsın diye bi mesaj tanımıyorum numarayı.önemsemedim yattım.eşim sordu ne diye diyemedim vodafoneden gelmiş dedim.sabah kalktım yine nasılsın diye mesaj atmış.cevap vermedim.biraz önce yine yazmış işdeyim allahtan eşim yok.bende evli ve 2 çocuk annesiyim dedim yazdım aklıma başka çare gelmedi.cevap şu 'olsun ben olgum kadınlardan hoşlanırım! allah kahretsin nerden bulaştı bu manyak bana.napim kızlar eşime söyleyimmi bi akıl verin
günaydın kızlar.dün söyledim eşime kızdı biraz niye sen cevap yazdın niye daha önce söylemedin diye.sonra aradı benim telden açmadı sapık.kendi telinden aradı onuda açmadı.mesaj attı bi daha karımı rahatsız edersen şöyle olur böyle olur diye.oda cevap yazmış benim babam emniyette müdür bana bişey yapamazsınız felan demiş.benimkide bastı küfürü.:18: gecede boş mesaj atmış.şimdi ses yok bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?