*21*0532# (Rahatsız edilme durumunda yapıldığında karşı taraf "Yanlış bir numara çevirdiniz" anonsunu duyar.) TURKCELL
*21*05550# (Rahatsız edilme durumunda yapıldığında karşı taraf "Yanlış bir numara çevirdiniz" anonsunu duyar.) AVEA
Çok güzel bir bilgi, teşekkür ederim. vodafone'larda da var mı acaba ?
Deneyeceğimde iptal'i var mı ?
canım hangi hattı kullanıyorsun? numara engelleme kodunu hattına göre yaz
belli bir numarayı engelleyebiliyorsun bu kodla. ama mesaj atmasını engelleyebiliyor musun tam emin değilim. kişi seni aradıgında ya mesgul sesi yada yanlıs numara cevirdiniz anonsu duyuyor
aramayı engelliyorsa mesajı da engelliyordur diye düşünüyorum. ben beni arayıp duran biri için kullanmıstım.
*21*0532# (Rahatsız edilme durumunda yapıldığında karşı taraf "Yanlış bir numara çevirdiniz" anonsunu duyar.) TURKCELL
*21*05550# (Rahatsız edilme durumunda yapıldığında karşı taraf "Yanlış bir numara çevirdiniz" anonsunu duyar.) AVEA
ama kesinlikle eşine söylemelisin bence. ya eşin bir şekilde farkederse ve yanlıs anlasılırsan? olmadık yerden dert basına
niye şimdiye kadar soylemedin derse yanlıs atmıstır diye düşünüp önemsememiştim ama devam ediyor dersin
#002# yaptıgında tüm yönlendirmeler iptal oluyor canım
bunun gibi bir sürü kod var
bulduklarımı paylasayım
............
Ay bence biri şaka yapıyordur
Bende numara mı değiştirdiğimide çok samimi olduğum insanları azcık işletirim
Huyum kurusun
bende öyle yaparım
bi keresinde, eşimle daha evlenmemiştik, numaramı değiştirmiştim sonra eşime 20 kontör göndermiştim ardındanda : '' çiçeğim, gülüm, prensesim, daha kontör istermisin? ne kadar göndereyim sana?'' yazmıştım.
eşimden gelen cevap : '' gönlünden ne koparsa :) ''
sonradan anlatıyor bana, kamilin teki yanlışlıkla bana gönderdi sandım diyor
:)))) güldürdün beni yaaa.iyiymiş
bende öyle yaparım
bi keresinde, eşimle daha evlenmemiştik, numaramı değiştirmiştim sonra eşime 20 kontör göndermiştim ardındanda : '' çiçeğim, gülüm, prensesim, daha kontör istermisin? ne kadar göndereyim sana?'' yazmıştım.
bende öyle yaparım
evet
bu arada bi tane sapığım daha vardı
durmadan mesaj gönderiyordu bana baktıki cevap vermiyorum bana diyorki ''carrie galiba senin kontörün yok, cumaya gidim sonra sana kontör alıp gönderecem''
cumaya gitti geldi, kontör gönderdi bana ama bende hala tık yok, yine başladı bana yazmaya, şimdi kötüründe var niye yazmıyorsun???''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?