Telefon Sapığı...!

Canım geçmiş olsun seni arayan no turkcell mi eger oysa net sitesinden o numara kime ait diye ögrenebilirsin eger kayıtlı bi hat ise isim ve soy isim olarak çıkıyor bu işler hiç belli olmaz bakmışşın seni tanıyan biri çıkmış bu arada bakabilmen için senin hatta turkcell olmalı

Ben Turkcellim ama o pislik Vodafone...
Vodafone dan baktım kim olduğuna bilgilerini gizli tutuyormuş...
Pislik ya Allah'a havale ettim..

müşteri hizmetleri 24 saat açık hemen ara canım artık engelleniyor .sapık ramazan falan dinlemez tabi adı üstünde pis sapık yani onu yaparak ne geçti eline çokta düşüncelimiş :26:

Bunu duyduğuma ne kadar sevindim anlatamam...
İlk işim yarın aramak olacak...
Teşekkür ederim

şikayetten vazgeçmeyin çünkü siz mağdur durumdasınız hakkınızı aramalısınız.. babama telefon şakası yapmışlardı tanıdıklarından biri çoğu kişiye de yapıp eğleniyorlarmış sonra babam ertesi gün dilekce verdi hakim karşısına çıkmışlar orada adam biz arkadaşız şaka yaptım diye savunmuş kendini babamda acıdığından affetti dava uzasa belki de tazminat bile alırdı çünkü bu saygısızlık telefon kişinin özeli sonuçta..

Canım şikayet etmedim, babam çok sinirli çünkü
Allah korusun elinden bir kaza çıkar...
Başını belaya sokmıyım babamn durduk yere...

Telefonunda numara engelleme yok.Turkcelli aradığında numara engellemiyorlar.Samsung telefonu olan bir arkadaşının telefonuna hattını tak numarayı engelle.Belki o telefona özgü özellik değildir engellenir yada o arayan numarayı eksik yada kullanılmayan numaraya yönlendir.Sapığa bak ya.Böyle adamları anlamıyorum.Kendi analarına,bacılarına yapılsa delikanlı kesilirler ama başka kızlara yapmaktan da geri kalmazlar.

bende samsung telefon kullanıyorum yıllardır ama emin ol telefona özgü özellik ve işe yaramıyor

Napacağımı saşırdım artık :50: Bugün gene en az 2-3 kere aradı .

Kızlar nereye şikayet etmem gerekiyor .Karakola mı gitmeliyim ?

Bence direk savcılığa şikayette bulun.
Hatta etmeden hemen önce mesaj at ediyorum diye ki
Ölümün soğuk nefesini ensesinde hissetsin :1:
Biraz da o kıvransın :19:

Bence direk savcılığa şikayette bulun.
Hatta etmeden hemen önce mesaj at ediyorum diye ki
Ölümün soğuk nefesini ensesinde hissetsin :1:
Biraz da o kıvransın :19:

Şikayet edeceğim bir değil ,iki değil sabrım taştı artık diye bağardım telefonda.Adam cezası neyse çekeriz ,şimdi senin sesini duyayım dedi :50:
Bir de arkadaşlarına da dağıtmış telefonumu :5: iş yerinde ağlayacaktım sinirimden .
Bu işin peşini bırakmayacağım ama :50: süründürcem şerefsizi .

Yalnız sapığın çok düşünceliymiş. :)
Turkcelli ara belki engelleme servisleri vardır.
Bir de samsung marka telefonlarda var bu özellik.

benim de basıma buna benzer bir şey gelmişti...farklı numaralar ve farklı yöresel konusmalara sahıp erkekler arıyordu... cogunu acmıyordum ama ısrarla aranınca ınsan bısey mı var dıye acıyo 20 acmıyosa 1 acıyo işte :(( baska bır sehırde ögrencıydım ve ınanılmaz caresızdım...bır süre sonra tahammül sınırlarımı aştı aileme anlattım ve savcılıga verecem haberınız olsun dedim...en son aramada da bır arkadasım vardı yanımda ona verdım adlıyede memurdu aldı telı bıraz korkuttu ... teller kesiliş o kesiliş ...

sonra düşündüm ve eskı erkek arkadasımın asker de tel no.mu yaymış olabileceğine karar verdim (tabı buna hıc bır zaman emın olamam sadece tahmin) ... çünkü tel no.mu özellikle kacınırdım vermekten, sayılı ınsan bilirdi ...

Şikayet edeceğim bir değil ,iki değil sabrım taştı artık diye bağardım telefonda.Adam cezası neyse çekeriz ,şimdi senin sesini duyayım dedi :50:
Bir de arkadaşlarına da dağıtmış telefonumu :5: iş yerinde ağlayacaktım sinirimden .
Bu işin peşini bırakmayacağım ama :50: süründürcem şerefsizi .

2 seçenek var ya numara değiştirceksin ya da dava açıcaksın.

ilki dava açmak istersen eğer 18 yaşından küçüksen anne yada babanla çocuk şubeye gidip şikayet ediyosun, büyüksen normal karakola gidip şikayet ediyosun. polisler telefonunu takip edip dinlemeye alıyor ve buluyorlar. ben 2 kere mahkemelik oldum. sonra o adamı yani hat sahibini buluyorlar ve seninle yüzleştirmek istiyorlar. bu sana kalmış birşey kabul et yada etme. neyse gerisi dava vs işte bu tür şeyler...

numara değiştirme olayı da artık eskisi kadar çok pahalı ve zor değil. müşteriz hizmetlerini arayıp numara değiştircem diyorsun. onlarda sana 5 farklı numara söylüyor. sen beğendiğini seçiyosun adam onaylıyor ve o dakika numaran değişiyor sanada mesaj geliyor. eğer mesaj paketin kontorun vs varsa hepsi olduğu yerde kalıyor tek fark sadece numaran değişmiş. eski numaranı da aradığında "aradığınız numara kullanılmamaktadır." diyor.
yani bu kadar basit bir işlem. ücreti de 8 tl hattından kesiyorlar. yani hattında +8 tl varsa hemen arayıp yapabilirsin...

Acaba aynı sapık tarafından rahatsız ediliyor olabilir miyiz? :26: Benim de bir tane vardı. Gece 3te 4te aramaya başlıyordu. Babam savcı diye korkutmaya çalıştım olmadı. Bir de üstüne bir yıl boyunca peşimi bırakmadı. Meşgule atıyordum defalarca arıyordu. Açıp bir kenara koyuyordum kapatıp tekrar arıyordu. Sonraları aramaya başladığında hattımı yönlendirmeye başladım. Neyse ki artık aramıyor. :1:

Ben numarasını engelledim kızlar,
ama artık aramıyor çünkü aradığında bana mesaj geliyor aradı diye ama ona meşgl gözüküyorum :33:

aynı şey hatta daha iğrenci benim başıma geldi bikaç gün önce.gizli bi no önce aradı bikaç defa daha sonra videolu arama başlattı..inanın ne çıkacağını bilmiyodum 3gyi hiç kullanmamştım tlfnmda,direk açtım videolu aramayı ama karşılaştım manzara karşında böyle oldum:53::52: dilim tutuldu resmen,hemen kapattım ama no gizliydi:19:

Back
X