• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon sapyla ak?!

bence sadece askerliğini geçirmeye çalışıyo diye geldi aklıma vakit geçirmeye

çalışabilir kafa buluyo olabilir seviyo olabilir ama biraz gerçekçi yaklaşmanda fayda var bence sen

kendini kaptırmışsın bile ....

Hemen güvenmemekte fayda var.

Msn'de görüşürsünüz;yüzünü de görmüş olursun.İlk izlenim önemlidir.

Bugüne kadar sana sapık laf etmediyse,deli saçması konuşmaları olmadıysa

görüşmende sakınca görmüyorum

Uzunca bir süre ölç tart bakalım.

kesin seni tanıyan biri.yoksa çoktan sesini duyururdu sana.
hiç sesli bile konuşmamışsın
kız bile olabilir.düşünmedin mi bu ihtimalleri.körü körüne kafanı gömmüşsün telefona mesajlaşıyorsun.insan önce güvenir,emin olur.birde sapık demen ilginç.
navb arkadaşa bende katılıyorum.gülünç bir durum.insan mesajlaştığı birisine aşık olmaz.imla kurallarına mı aşık olucak neye olucak :bbo:

bence sadece askerliğini geçirmeye çalışıyo diye geldi aklıma vakit geçirmeye

çalışabilir kafa buluyo olabilir seviyo olabilir ama biraz gerçekçi yaklaşmanda fayda var bence sen

kendini kaptırmışsın bile ....

görmeden bişeyler hissetmiyorum sadece sohbet etmek hoşuma gidiyo

kesin seni tanıyan biri.yoksa çoktan sesini duyururdu sana.
hiç sesli bile konuşmamışsın
kız bile olabilir.düşünmedin mi bu ihtimalleri.körü körüne kafanı gömmüşsün telefona mesajlaşıyorsun.insan önce güvenir,emin olur.birde sapık demen ilginç.
navb arkadaşa bende katılıyorum.gülünç bir durum.insan mesajlaştığı birisine aşık olmaz.imla kurallarına mı aşık olucak neye olucak :bbo:

mesajlaşmıyoruz konuşuyoruz

Hemen güvenmemekte fayda var.

Msn'de görüşürsünüz;yüzünü de görmüş olursun.İlk izlenim önemlidir.

Bugüne kadar sana sapık laf etmediyse,deli saçması konuşmaları olmadıysa

görüşmende sakınca görmüyorum

Uzunca bir süre ölç tart bakalım.

bugüne kadar en ufak bi garip lafını duymadım hep seviyeli hep düzgün ama tabiki görmeden görüşmeden herhangi bir şey olmayacak

yanlış yapmışsın konuşmakla
tanıdığın olabilir
evli biri olabilir
vakit geçirmek isteyen biri olabilir askerlerden bunu yapan çok var
ve ilerisi olursa yüzüne vurabilir
ve sadece kız tel numarası olduğunu bildiği bi numaraya atlayan bi erkeğede güven olmaz
bugun senin yarın baskasının
hem nerden biliyosun bi tek senle konuştuğunu
resmini falan görmüş ve numaranı öyle almış olsa neyse dicem
ama karşısında ne olduğunu bilmeden bi erkek ileriye yönelik bi düşünceyle yola çıkmaz
sadece zaman geçirmek istiyo bence ama kısmt nasip öylede olsa yöntem yanlış

sen ciddi anlamda bosluktasin bence..biraz oturup düşünsen mantıklı bir sekilde bu durumun ne kadar saçma olduğunu anlarsın!!yani anlamalisin!!
cocuk asker de tanımıyorsun sapık diyosun,ki evet öyle,sadece tlfnda görüşüyorsun..ve bu kisi sana seni seviyorum diyor aşığım diyor??komik gelmiyor mu sana da??
daha tipi nasıl bilmiyorsun?şimdi diceksin ki hersey tip mi?değil tabimde ama bı göz zevki vardır,bir insan ruhuna hitab ettigi kadar gözüne de hitab etmeli..ya etmezse?napcan kese kağıdı mı gecircen?
hadi tipini de at çöpe..ya nasıl seni seviyorum diyebiliyor?hadi dedi nasıl inanıyorsun?senden başka 12345836 kişiyle konuşmadığı ne malum?onlara da sevdiğini söylemediği??
Allah askına bu kdr kor olma..daha görmeden etmeden ne ask i?güvenme inanma alışma bekleme..üzülen sen olursun biz değil..benden söylemesi...
agir olduysa kusura bakma ama böyle bir kişiyle bile günlerce konuşman çok yanlış bir şey..bana da geliyor abuk subuk aramalar açtığım gibi. suratlarına kapatıyorum asla muhattab olmuyorum olmamda tanımadığım bı adamla ne isim olur??sapikmidir katilmidir tecavuzcumudur satanistmidir nedir belli değil..manyak dolu etraf..gazetelerin 3. sayfaları hikaye değil gercek!!!bu yüzden kızıyorum ve ağır konuşuyorum!!!

yanlış yapmışsın konuşmakla
tanıdığın olabilir
evli biri olabilir
vakit geçirmek isteyen biri olabilir askerlerden bunu yapan çok var
ve ilerisi olursa yüzüne vurabilir
ve sadece kız tel numarası olduğunu bildiği bi numaraya atlayan bi erkeğede güven olmaz
bugun senin yarın baskasının
hem nerden biliyosun bi tek senle konuştuğunu
resmini falan görmüş ve numaranı öyle almış olsa neyse dicem
ama karşısında ne olduğunu bilmeden bi erkek ileriye yönelik bi düşünceyle yola çıkmaz
sadece zaman geçirmek istiyo bence ama kısmt nasip öylede olsa yöntem yanlış

haklısın ama alıştım sanırım
yemin ediyo senden başka kimseyi aramıyorum diye zaten telefonda sadece konuşuyoruz bişey olduğu yok
istanbula gelmedende olmayacak görmeden gözlerine bakmadan
msnde görsem bile sadece merakımı gidermek için görücem

çok çocukca bence...kim kimden almış numarayı kim neden dagıtmış..pöfff yılan hikayesi gibi..

sen ciddi anlamda bosluktasin bence..biraz oturup düşünsen mantıklı bir sekilde bu durumun ne kadar saçma olduğunu anlarsın!!yani anlamalisin!!
cocuk asker de tanımıyorsun sapık diyosun,ki evet öyle,sadece tlfnda görüşüyorsun..ve bu kisi sana seni seviyorum diyor aşığım diyor??komik gelmiyor mu sana da??
daha tipi nasıl bilmiyorsun?şimdi diceksin ki hersey tip mi?değil tabimde ama bı göz zevki vardır,bir insan ruhuna hitab ettigi kadar gözüne de hitab etmeli..ya etmezse?napcan kese kağıdı mı gecircen?
hadi tipini de at çöpe..ya nasıl seni seviyorum diyebiliyor?hadi dedi nasıl inanıyorsun?senden başka 12345836 kişiyle konuşmadığı ne malum?onlara da sevdiğini söylemediği??
Allah askına bu kdr kor olma..daha görmeden etmeden ne ask i?güvenme inanma alışma bekleme..üzülen sen olursun biz değil..benden söylemesi...
agir olduysa kusura bakma ama böyle bir kişiyle bile günlerce konuşman çok yanlış bir şey..bana da geliyor abuk subuk aramalar açtığım gibi. suratlarına kapatıyorum asla muhattab olmuyorum olmamda tanımadığım bı adamla ne isim olur??sapikmidir katilmidir tecavuzcumudur satanistmidir nedir belli değil..manyak dolu etraf..gazetelerin 3. sayfaları hikaye değil gercek!!!bu yüzden kızıyorum ve ağır konuşuyorum!!!

evet bende bunu çok düşündüm boşlukta mıyım ondan mı diye
ama anlayamıyorum neden konuştuğumu evet düşününce oldukça hatta çok mantıksız bir durum
açıklamasıda yok
ağır konuşmakta haklısın iyiliğim için konuştuğunuda anlayabiliyorum
şu an için aşığım demiyorum sadece vakit iyi geçiyor onunla konuşurken

boyle birisini ciddiye alip da nasil iliskini ilerletmek niyetindesin?
ilerde bir gun sana telefonda konustugun kisiye asik olabiliyorsun sen deyip hakaret etmeyecegi garanti mi?
sapik diyosun sen diyosun bunu..
bize de boyle telefonlar gelirdi ama adam yerine koyup cevap vermezdik. simdi nesil her seyi neden ciddiye aliyo adina ask diyo anlamak mumkun degil.

boyle birisini ciddiye alip da nasil iliskini ilerletmek niyetindesin?
ilerde bir gun sana telefonda konustugun kisiye asik olabiliyorsun sen deyip hakaret etmeyecegi garanti mi?
sapik diyosun sen diyosun bunu..
bize de boyle telefonlar gelirdi ama adam yerine koyup cevap vermezdik. simdi nesil her seyi neden ciddiye aliyo adina ask diyo anlamak mumkun degil.

neden buna cevap verdiğimi bile bilmiyorum
normalde cevap vermem kapanır gider
buda ilk başta mesaj attığında cevap vermedim diğer gün aradığında açıp bi daha aramamasını söyledim zaten ama dinlemedi aradı
olay şimdi bu noktada
ilişkimi ilerletmek istediğim falan yok GÖRMEDENDE OLMAYACAK ZATEN
askerliği bitince gelecekmiş ist.
o zaman görücem olursa olur olmazsa olmaz
illa ki olacak veya aşığım diye bişey söylemedim
SADECE KONUŞUP SOHBET ETMEK HOŞ GELİYO
bu kadar..

Back
X