Telefon şifresi

İyi günler. Bıkac gün önce tam annemi arayacakken telefonum kapandı ben de eşimin telefonunu istedim ver de annemi arayayım diye. Ban verdi konuştum. Sonra eşimin instagrm sayfası var kendi fotoları da var bu sayfada. Oradan bi kız yazmış. Sayfan Çok güzel vs. Diye eşim de ona yazmış hiç foto begenmemissin ama diye böyle gülücüklü fln.
Ben de ne diye böyle başkasıyla yazisiyorsun dedim. O da ne yazdım ki fln dedi sonra tlfonu na şifre koyduğunu öğrendim. Neden şifre koydun dedim. Orada burada unuturum diye dedi. Sonra sana da söyleyeyim şifreyi dedi söyledi.
Bsy yokKen neden şifre koydu. Ben mı paranoyak biriym.
Aldatmıyor olabilir ama aranıyor gibi

bana hepsi normal geldi,

elbette telefonunda sifre olmali, telefonunda sifre olmayan var mi ki hatta ???
sizinle paylasmis zaten.

kizla mesajlasmalari, gulucuklu ifadeler falan da bana batmazdi,
benim instam public ve biri profilin guzelmis yazsa, sevinir tesekkur ederim sanki,
flortoz yazismalar hissetti iseniz o baska tabi ki.

Bence de normal ama biz anormal kadınlarız sanırım.

İyi günler. Bıkac gün önce tam annemi arayacakken telefonum kapandı ben de eşimin telefonunu istedim ver de annemi arayayım diye. Ban verdi konuştum. Sonra eşimin instagrm sayfası var kendi fotoları da var bu sayfada. Oradan bi kız yazmış. Sayfan Çok güzel vs. Diye eşim de ona yazmış hiç foto begenmemissin ama diye böyle gülücüklü fln.
Ben de ne diye böyle başkasıyla yazisiyorsun dedim. O da ne yazdım ki fln dedi sonra tlfonu na şifre koyduğunu öğrendim. Neden şifre koydun dedim. Orada burada unuturum diye dedi. Sonra sana da söyleyeyim şifreyi dedi söyledi.
şifreden ziyade kıza cevap vermesi beni rahatsız etti sizin yerinizde kendimi düşününce

Ayni seyi sen yapsaydin bakalim sonucu ne olacakti? Onunki masumca, seninkine baska bisi denirdi.
tanimadigi birine nicin " fotolarimi begenmiyorsun ama " yaziyor ki? Bunun neresi normal!! Muhatap olmadan engellemesi lazimdi .
Allah bilir o mesaj yazan kisinin fotosunu begenmistir kadin da ozel mesajla donmüstür.

Kıza yazması flörtöz olduğu , şifresini size vermeside bundan sonra daha dikkatli olacağını gösterir.
Yani yazarsa artık zaten silecektir. Sizde baktığınızda birşey göremeyeceksiniz.
Çok açık vermişsiniz. Hemde bir çizgi çekmemişsiniz. Yani ne münasebet biriyle böyle yazışacak alnını karışlarım o kocanın. 😡

Kıza yazması flörtöz olduğu , şifresini size vermeside bundan sonra daha dikkatli olacağını gösterir.
Yani yazarsa artık zaten silecektir. Sizde baktığınızda birşey göremeyeceksiniz.
Çok açık vermişsiniz. Hemde bir çizgi çekmemişsiniz. Yani ne münasebet biriyle böyle yazışacak alnını karışlarım o kocanın. 😡
Anladım hepsi anlık tepkilerdi. Telefonu annemi atamak için aldım yazışma bildirimi geldi ve tlfonun şifreli olduğunu o zmn öğrendim.

Mesaj olayina bisey demeyecegim ama telefon sifresi konusunda benimde esiminde sifresi vardir ikimizde biliriz hakli bencede bi yerde telefonu unutabiliriz mahrem
Sonucta

Telefon şifresini vermesi çözüm değil maalesef. Bir şeyler karıştıracak gibi dikkatli olun.

Şu an ortada bir sey yok bu mesajını görmenizden sonra her dakika kontrol edeceğinizi düşünüp rahatsız olup şifre koymuş, siz farkına varınca da kıvırmış. Demek ki flörtöz tavırları var başkalarına karşı şekil A'daki gibi.

Eğer eşinin ınstagrami sadece kendi fotolariyla dolu kisisel sayfaysa sen haklısın
Ama genel olarak profesyonel fotoları, ne bileyim hobisiyle ilgili fotoları falan paylaşıyordu esin haklı.
Yani oyle bir sayfam olsa bana 'guzel sayfa' diyene 'e niye begenmedin madem?' derdim, evli de olsam bekar da olsam.
O tarz sayfalarda milletle iletişime geçilir. Sayfanın büyümesi - benimsenmesi için birşeyler yapılır.
Benim de takip ettigim bisikletli gezgin - elişi heykel yapımı vs sayfaları var. Ben de bazen DM'den yazıyorum,soruyorum bir şey gerekince. Bilemiyorum karşıdaki evli mıdır on çocuğu mu vardir, ki bana ne? Umuma acik bir sayfası varsa ben de insani bir şekilde soru sorabilir, öneri isteyebilirim.
Bu kadar takıntılı - bunu problem yapacak eşleri varsa hiç acmasinlar sayfa.

Back
X