- Konu Sahibi kararsizkararli
-
sizin çalışıp çalışmadığınızı bilemiyorum ama daha önce çalışan bir insan olarak yoğun çalışmalarda ,vakit bulamama değilde, insan çalışırken vaktin nasıl geçtiğini anlayamıyor.daha yeni evli olduğunuz için vaktini size harcamasını istiyorsunuz ama bu onun açısından mümkün olmayabilir.3 defa arıyor olmasıda iyi.altında başka sebepler arayıp hem kendi hemde eşinizin huzurunu kaçırmayın.zamanla sizde bu tempoya alışırsınız..
İlk paragrafta zaten belirtmişsin günde 3 kere aradığını..Flört dönemindeki gibi olmuyor olamıyor çoğu zaman..
Mesela eskiden mesaj atardı sürekli eşim ama artık atmıyor eğer uygun olursa arar konuşur..
Bence altında birşey aramayın ya da tartışmayın gerçekten meşguldür..
Eşim işi dolayısıyla seyahat etmek zorunda, 15 günlük seyahate çıktı. Yaklaşık 1 hafta önce de seyahati başladı. Farklı farklı şehirlerde yoğun çalışıyor. Sabahları telefonlar arayıp, günaydın der; sonra öğlen molasından birkaç saat sonra arar bir de uyumadan önce...Ben aradığımda meşgule atar veya cevap verip çok yoğunum der, çevreden de hep sesler gelir-yani çalışma sesleri-
Bu konuda tartışıyoruz, ben daha sık aramasını istiyorum, zaten ayrıyız en azından daha sık görüşebiliriz. 3 aylık evliyiz ve ben onunla konuşmak istiyorum, kendisi de vakti olmadığını söylüyor. Diyorum ki, hiç mi vaktin yok; dur durak bilmeden mi çalışıyorsunSen benim karımsın, artık bunları seninle tartışmak istemiyorum, işimi etkiliyorsun diyor. Bu arada daha önceleri yani flört döneminde öyle değildi, tek başına asansöre binse 20 sn. bile olsa arardı. Bu konuda ciddi ciddi tartışıyoruz ve tartışmalar farklı noktalara gidiyor. Siz olsanız nasıl tepki verirsiniz? Bu seyahatler hep sürecek ve konuşarak beni daha fazla aramasını sağlayamıyorum. O aramadığında da merak ediyorum.
Eşim işi dolayısıyla seyahat etmek zorunda, 15 günlük seyahate çıktı. Yaklaşık 1 hafta önce de seyahati başladı. Farklı farklı şehirlerde yoğun çalışıyor. Sabahları telefonlar arayıp, günaydın der; sonra öğlen molasından birkaç saat sonra arar bir de uyumadan önce...Ben aradığımda meşgule atar veya cevap verip çok yoğunum der, çevreden de hep sesler gelir-yani çalışma sesleri-
Bu konuda tartışıyoruz, ben daha sık aramasını istiyorum, zaten ayrıyız en azından daha sık görüşebiliriz. 3 aylık evliyiz ve ben onunla konuşmak istiyorum, kendisi de vakti olmadığını söylüyor. Diyorum ki, hiç mi vaktin yok; dur durak bilmeden mi çalışıyorsunSen benim karımsın, artık bunları seninle tartışmak istemiyorum, işimi etkiliyorsun diyor. Bu arada daha önceleri yani flört döneminde öyle değildi, tek başına asansöre binse 20 sn. bile olsa arardı. Bu konuda ciddi ciddi tartışıyoruz ve tartışmalar farklı noktalara gidiyor. Siz olsanız nasıl tepki verirsiniz? Bu seyahatler hep sürecek ve konuşarak beni daha fazla aramasını sağlayamıyorum. O aramadığında da merak ediyorum.
seni çok iyi anlıyorum. ben de sevgiliyken öyleydim. biraz aramasa hemen moralim bozulurdu. isterdim ki daha çok arasın,merak etsin ne yaptım ne ettim bir sorsun. ama sen yazınca farkettim, benimki de(eski benimki artık!) rahat ettiği zamanlarda arardı. diyelim yemeğini yedi, ya da işten çıktı vs. belki eşin de seninle rahat rahat konuşmak için o saatleri bekliyordur. huzurla keyifle konuşmak için. çok üzerinde durma bunun. daha tazecik bir evlilik, bu karamsar düşüncelerle ilişkinizi yıpratma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?