• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon takip :)

Sonunda bi uygulama buldum ve indirdim. Gece bi şekilde eşimin telefonuna da indircem. Biraz indirmesem mi diye düşünmüyo değilim ama bi yanım da yapmam için bi çok sebebim olduğunu söylüyor eğer gerçekten bişey çıkmazsa mutlu olurum ama çıkarsa olacakalrı düşğnmek bile istemiyorum.
Bu gizli uygulamaların verileri mahkemede geçerli mi bilmiyorum

Boşanmayacaksanız zorlamayın.

Mahkemede delil olarak geçerli mi bilmiyorum ama kendinizi ikna etmek ve boşanmaya karar vermek için istiyorsanız bence yapın.

Sonunda bi uygulama buldum ve indirdim. Gece bi şekilde eşimin telefonuna da indircem. Biraz indirmesem mi diye düşünmüyo değilim ama bi yanım da yapmam için bi çok sebebim olduğunu söylüyor eğer gerçekten bişey çıkmazsa mutlu olurum ama çıkarsa olacakalrı düşğnmek bile istemiyorum.

Yasadışı uygulamaları kendi elinizle telefonunuza indirirken ne düşünüyorsunuz acaba ? Program içeriğinde başka hangi programlar saklı kimbilir. Telefonunuza kendi elinizle virüs ve tüm bilgilerinize erişim sağlayan hangi programları yüklediğinizden endişelenin bence. Telefonunuzdan giriş yaptığınız tüm hesaplarınız ( e-devlet, banka, sosyal medya ), telefonunuzda yüklü tüm dosya ve fotoğraflarınız tehlike altında.

Ay çıkarsa neler olacak. Dünyamı oynayacak.
En fazla tartışma boşanma.
Olayları böyle dramatize etmek yerine mantığınızı kullanın. Sadakatın olduğu yerde şüpheye yer yoktur. Eşinizle bi sorun yoksa macera aramayın. Şüpheleriniz varsa gözlemleyin. Böyle yasa dışı takip ederek hiçbirşey elde edemessiniz. Adam sizi mahkemeye verse tazminatıda cabası.

Eee marifet mi yani? Nolcak bişey çıksa? Çıkmayınca utanacak mısın yaptığından? Yaptığının suç olduğunun bilincinde misin? O indirdiğin uygulamalarla veri çaldırdığının farkında mısın?

Güvenmediğiniz adamlarla nasıl evli kalıyorsunuz, ben de buna şaşıp duruyorum.
Adam uyuyunca arkasından iş çevirmeler filan... İnsanın kendine saygısı olmaması lazım.

bence çip falan da taktırın siz adama, yada bir format falan atsınlar mı ?

insanlar evlilik denen kurumdan soğumakta artık çok haklılar :KK51:

Son düzenleme:
İçinizdeki "indirmek için birçok sebebiniz olduğunu" söyleyen ses anladığım kadarıyla eşinize güvenmediğinizi, kendisi hakkında şüphelere sahip olduğunuzu söylüyor. Peki sonucunda bir şey bulduğunuzda alacağınız aksiyon nedir? Boşanmayı mi düşünüyorsunuz? Bulmasaniz bile bu kadar kendisi hakkında suphede iken nasıl bu evliliğin geleceğini görüyorsunuz? Benim aklımda ufacık soru işareti bile olsa huzurum kaçar ve yalandan gülümseyemem bile mesela. Nasıl yuruyor bu ilişki?

Back
X