Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gizli uygulamaların verileri mahkemede geçerli mi bilmiyorumSonunda bi uygulama buldum ve indirdim. Gece bi şekilde eşimin telefonuna da indircem. Biraz indirmesem mi diye düşünmüyo değilim ama bi yanım da yapmam için bi çok sebebim olduğunu söylüyor eğer gerçekten bişey çıkmazsa mutlu olurum ama çıkarsa olacakalrı düşğnmek bile istemiyorum.
Sonunda bi uygulama buldum ve indirdim. Gece bi şekilde eşimin telefonuna da indircem. Biraz indirmesem mi diye düşünmüyo değilim ama bi yanım da yapmam için bi çok sebebim olduğunu söylüyor eğer gerçekten bişey çıkmazsa mutlu olurum ama çıkarsa olacakalrı düşğnmek bile istemiyorum.
Sonunda bi uygulama buldum ve indirdim. Gece bi şekilde eşimin telefonuna da indircem. Biraz indirmesem mi diye düşünmüyo değilim ama bi yanım da yapmam için bi çok sebebim olduğunu söylüyor eğer gerçekten bişey çıkmazsa mutlu olurum ama çıkarsa olacakalrı düşğnmek bile istemiyorum.
Eee marifet mi yani? Nolcak bişey çıksa? Çıkmayınca utanacak mısın yaptığından? Yaptığının suç olduğunun bilincinde misin? O indirdiğin uygulamalarla veri çaldırdığının farkında mısın?Sonunda bi uygulama buldum ve indirdim. Gece bi şekilde eşimin telefonuna da indircem. Biraz indirmesem mi diye düşünmüyo değilim ama bi yanım da yapmam için bi çok sebebim olduğunu söylüyor eğer gerçekten bişey çıkmazsa mutlu olurum ama çıkarsa olacakalrı düşğnmek bile istemiyorum.
Güvenmediğiniz adamlarla nasıl evli kalıyorsunuz, ben de buna şaşıp duruyorum.Sonunda bi uygulama buldum ve indirdim. Gece bi şekilde eşimin telefonuna da indircem. Biraz indirmesem mi diye düşünmüyo değilim ama bi yanım da yapmam için bi çok sebebim olduğunu söylüyor eğer gerçekten bişey çıkmazsa mutlu olurum ama çıkarsa olacakalrı düşğnmek bile istemiyorum.
Sonuna kadar gideceksen indir.Boşanmayacaksanız zorlamayın.
Mahkemede delil olarak geçerli mi bilmiyorum ama kendinizi ikna etmek ve boşanmaya karar vermek için istiyorsanız bence yapın.