• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TELEFON TAKİP

sudekara1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2014
120
198
103
50
İyi günler...
eğer mümkünse bildiğiniz bir telefon takip programı varsa söyleyebilirmisiniz. Çocuklarım için yapacağım.Her eve geç geldiğinde iğne üstünde durmak istemiyorum. şimdiden sağolun

Karşı telefona da mı kurmak lazım programı? Annemde böyle bişey arıyodu :KK70:

Evet karsi telefona kuruyorsun. Kullanici adi ve sifre ile baska bir telefondan veya laptoptan giris yapiyorsun. Fakat bu uygulama özele müdahale oldugundan kanunen kullanmak yasak (resit olmayan cocuklarin haric)

böyle program peşinde koşmak yerine çocuklarım neden bize gittikleri yer konusunda güven vermiyor diye sorgulasanız olmaz mı
Dünyanın binbir türlü hali var, Allah korusun hergün çocuklar kayboluyor neler duyuyoruz, zaten benim kızım küçük, nerde olduğunu biliyorum, bu program dediğim tarz durumlar için

Dünyanın binbir türlü hali var, Allah korusun hergün çocuklar kayboluyor neler duyuyoruz, zaten benim kızım küçük, nerde olduğunu biliyorum, bu program dediğim tarz durumlar için

o konuda haklısınız ama zaten kötü kişiler bir şey yapsa her kosulda o telefondan da kurtulurlar
özellikle büyük çocuklarda gittikleri yer konusunda güven sağlamak önemli mesela aileden uzakta üniversite okuma durumu
programı siler yine de gider gitmek istediği yere ama sizinle her şeyi paylasirsa işiniz daha kolay olur

ok şükür çocuğum bana doğruları söylüyor ama artık dışarısı güven duyulacak bir ortam değil dünyanın binbir türlü hali var. keşke mecbur olmasak ama şuan gerekli gördüğüm için sorma ve öğrenme gereği duydum.
Life360 diye bir program yükledik biz, hepimizin yerini konum olarak vs gösteriyor
eğer mümkünse nasıl yapıldığını söylerseniz sevinirim...

Biraz buyusunler ben de yaparım bir şeyler. İstanbul da çok zor. Geçen haberlerde görmüştüm ama detayını izleyemedim. Çocuğum kolyesini saatine bir şey takılıp yer bildirimi aliniyormus

ios cihazlarda arkadaş bul diye bir uygulama var ve çok sağlıklı çalışıyor cihazın kendi uygulaması ekstra bir yükleme yapmıyorsunuz konum için kişiyi eklemeniz yeterli tavsiye ederim

iphone cihazlarda arkadaş bul diye bir uygulama var telefonun kendi uygulaması onu açın kişiyi ekleyin yapacağınız tek şey bu ama iki cihazında iphone olması gerekiyor.

Back
X