Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Life360 diye bir program yükledik biz, hepimizin yerini konum olarak vs gösteriyor
Karşı telefona da mı kurmak lazım programı? Annemde böyle bişey arıyodu![]()
Evet kişilerin telefonunda olmalı, benim, eşimin ve kızımınkinde var, harita üzerinden aradaki mesafe ,konum vs gösteriyorKarşı telefona da mı kurmak lazım programı? Annemde böyle bişey arıyodu![]()
Dünyanın binbir türlü hali var, Allah korusun hergün çocuklar kayboluyor neler duyuyoruz, zaten benim kızım küçük, nerde olduğunu biliyorum, bu program dediğim tarz durumlar içinböyle program peşinde koşmak yerine çocuklarım neden bize gittikleri yer konusunda güven vermiyor diye sorgulasanız olmaz mı
Dünyanın binbir türlü hali var, Allah korusun hergün çocuklar kayboluyor neler duyuyoruz, zaten benim kızım küçük, nerde olduğunu biliyorum, bu program dediğim tarz durumlar için
eğer mümkünse nasıl yapıldığını söylerseniz sevinirim...Life360 diye bir program yükledik biz, hepimizin yerini konum olarak vs gösteriyor
ios cihazlarda arkadaş bul diye bir uygulama var ve çok sağlıklı çalışıyor cihazın kendi uygulaması ekstra bir yükleme yapmıyorsunuz konum için kişiyi eklemeniz yeterli tavsiye ederim