Telefon Vakası

Normal davran caktirmadan takibe al. Huylandigini belli edersen eger eve gelmeden telefon gecmisini temizler cunku. Eger 2.nci biri varsa onada tembihler.

Bin çeşit chatleşme uygulaması var ".... store"lardan indirdiğimiz. İndirdiği uygulamalara bakabilirsiniz. Böylece sizden habersiz indirip kullandığı fakat şuan sildiği varsa görürsünüz.

Mail'lerin çöp kutuları, spamlar vs... Bunlar da insanlarla ilgili çokkk bilgi verir.

Ayrıca bazı telefonlarda fotoğraflar silinince 1 ay daha çöp kutusunda kalıyor buna bakabilirsiniz.

Gizli uygulamaları göster seçeneği varsa telefonunda muhakkak kontrol etmenizi öneririm.

Sms kutusunda çoğu telefonda engellenen mesajlar kutusu var. Başkasıyla konuşuyor ise eve gelmeden engelliyor olabilir bildirim gelmesin diye.

Ayrıca telefonu android ise DCIM klasöründe "whatsapp media" içerisinde kime ne foto/ ses göndermiş, kimden ne almış, kimin durumuna kimin profiline bakmış görebilirsiniz.

Umarım eşiniz yakında tuvalete banyoya telefonu ile giren adamlardan olmaz. öyle adamları ben çok iyi bilirim maalesef ki.

En uzun saklayabildigi Süre 1.5 yıl oluyor tecrübe ile sabit

Telefonu elinizden aldığı anda ne tepki verdiniz peki? Noluyo ne bu tepki demediniz mi? Ben olsam açık açık sorarım. “Ben yapsam senin de garibin gider” derim konuyu açarım.

Bence hemen kötü düşünmeyin:) ben bir kez kendi özel bir şeyimle alakalı Google da bir şey aratmistim. Sonra sildim mi hatirliyordum. Sevgilimle otururken telefonu eline aldı normalde benden izinsiz bakmaz bile. Aklıma geldi yaa görürse rezil olurum diye. Baya elinden bir hışımla almıştim telefonu . Çok şaşırmıştı ne oldu ne gizliyorsun falan diye.

Oysa gizlediğim bir şey yoktu. Rezil olmak istemedim aciklayamadim da sonra kapandı gitti konu ama eşinizin günahını almayın belki çok masumca bir şey ama sizin gormenizi istemedi

Whatsapp web e girilince karşı tarafın teline bilgi gidiyor mu acaba ? Bi de başka nımaranın telefon dökümünü görme şansımız var mı yani ? Nasıl oluyo bunlar bana da lazım

Whatsapp ta yazışıp silinen mesajları görmek istersen whatsappı kaldırıp tekrar yükle geri geliyor silinen her şey.bunu ancak o uyurken yapma vaktiniz olabilir

Hiçbir şey olmamış gibi davranın eğer üstüne düşerseniz hiç yakalayamazsınız.Google şifresini biliyorsanız kendi telefonunuzdan Google Chrome’a giriş yapıp geçmişine bakabilirsiniz

Whatsapp web e girilince karşı tarafın teline bilgi gidiyor mu acaba ? Bi de başka nımaranın telefon dökümünü görme şansımız var mı yani ? Nasıl oluyo bunlar bana da lazım
Ben hiç denemedim ancak üstte işaret çıkıyor dediler küçük bir isaretmis. Işe gidene kadar farketmezse sonra sorun olmaz. Siz de onun gibi inkar edersiniz olur biter. O neymiş falan dersiniz

Ne alaka ya benim eşim de giriyor tuvalete telefonla ben de giriyom artık akıllı telefonların bağımlısı gibi bir şeyiz hepimiz insanların yüZde ellisi en az telwfonla giriyor tuvalete yani aldatıyoz mu hepimiz

Son durum şu ki hiçbirşey bulamadım oda yemin ediyor uyku sersemiydim diye inanmış gibi yaptım ancak takipteyim içime kurdu düşürdü bir kere
Ay hemen aldatıyor diye düşünme, ha takipte kal , haklıdır belkide uyku seresemi yapmustir. Başka seni şüpheye düşürecek bişey oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…