- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi birgaripedacik
-
Normal davran caktirmadan takibe al. Huylandigini belli edersen eger eve gelmeden telefon gecmisini temizler cunku. Eger 2.nci biri varsa onada tembihler.Kızlar gerçekten kötü hissediyorum birileri desin ki ya olurmu öyle şey boşuna üzüntü yapmışsın kendine..
Durum şu ki eşimde bende telefonlarımızı sakınmayız birbirimizden, sabah ki olaydan sonra ben öyle düşünüyormuşum diyorum kendi kendime..
Sabah hazırlandım işe gitmek için, eşimi uyandırdım alarmı duymadı belli ki sahurdan sonra uyumamış, ustünü giydi saati beklerken kanepede uyukluyordu bende kendi telefonumu çantama koymuştum dedim eşimin telefonundan saate bakayım Kızlar inanırmısınız o kanepeden bir fırlayışı vardı telefonu elimden bir kapışı vardı hala inanamıyorum çok bozuldum ve bunu belli ettim kendisine..
Ramazan ayındayız oruçluyuz bu neydi şimdi???
Neyi görmemi istemedi???
Ben bu adama akşam nasıl davranayım???
En uzun saklayabildigi Süre 1.5 yıl oluyor tecrübe ile sabitKızlar gerçekten kötü hissediyorum birileri desin ki ya olurmu öyle şey boşuna üzüntü yapmışsın kendine..
Durum şu ki eşimde bende telefonlarımızı sakınmayız birbirimizden, sabah ki olaydan sonra ben öyle düşünüyormuşum diyorum kendi kendime..
Sabah hazırlandım işe gitmek için, eşimi uyandırdım alarmı duymadı belli ki sahurdan sonra uyumamış, ustünü giydi saati beklerken kanepede uyukluyordu bende kendi telefonumu çantama koymuştum dedim eşimin telefonundan saate bakayım Kızlar inanırmısınız o kanepeden bir fırlayışı vardı telefonu elimden bir kapışı vardı hala inanamıyorum çok bozuldum ve bunu belli ettim kendisine..
Ramazan ayındayız oruçluyuz bu neydi şimdi???
Neyi görmemi istemedi???
Ben bu adama akşam nasıl davranayım???
Bende diyorum bazen kendi kendimeKerim CAN diyorya öldürrrrrrrrr onu bebeğim ,sana öyle diyesim geldi
Whatsapp web e girilince karşı tarafın teline bilgi gidiyor mu acaba ? Bi de başka nımaranın telefon dökümünü görme şansımız var mı yani ? Nasıl oluyo bunlar bana da lazımBence bir kadınla mesajlasiyor. Aldatıyor demiyorum ama kızacağın bir şeyler yapiyor. Laptop varsa evde veya bilgisayar da olur çaktırmadan watsap web e gir. Laptopu bilgidayari uyku moduna al, masaustuyse ekrani kapat. Bir gün gözlemle. Watsap kaynaklı değilse telefon dökümüne bak internetten bakilabiliyor. Numaraları bir kenara yaz. Telefonu gizliye alıp ara en çok konuşulanları. Özellikle dün konuştuğu veya mesajlastigi kişileri. Ama kendinin kim olduğunu asla söyleme. Ikisindem bir şey çıkmazsa gmailine gir kendi cihazından google arama geçmişini kontrol et.
Çünkü şüpheyle yaşanmaz.
Ben hiç denemedim ancak üstte işaret çıkıyor dediler küçük bir isaretmis. Işe gidene kadar farketmezse sonra sorun olmaz. Siz de onun gibi inkar edersiniz olur biter. O neymiş falan dersinizWhatsapp web e girilince karşı tarafın teline bilgi gidiyor mu acaba ? Bi de başka nımaranın telefon dökümünü görme şansımız var mı yani ? Nasıl oluyo bunlar bana da lazım
Gece 2 de telefonlar depolama yenilemesi yapar 2 den sonra baksa da göremezWhatsapp ta yazışıp silinen mesajları görmek istersen whatsappı kaldırıp tekrar yükle geri geliyor silinen her şey.bunu ancak o uyurken yapma vaktiniz olabilir
Ne alaka ya benim eşim de giriyor tuvalete telefonla ben de giriyom artık akıllı telefonların bağımlısı gibi bir şeyiz hepimiz insanların yüZde ellisi en az telwfonla giriyor tuvalete yani aldatıyoz mu hepimizBin çeşit chatleşme uygulaması var ".... store"lardan indirdiğimiz. İndirdiği uygulamalara bakabilirsiniz. Böylece sizden habersiz indirip kullandığı fakat şuan sildiği varsa görürsünüz.
Mail'lerin çöp kutuları, spamlar vs... Bunlar da insanlarla ilgili çokkk bilgi verir.
Ayrıca bazı telefonlarda fotoğraflar silinince 1 ay daha çöp kutusunda kalıyor buna bakabilirsiniz.
Gizli uygulamaları göster seçeneği varsa telefonunda muhakkak kontrol etmenizi öneririm.
Sms kutusunda çoğu telefonda engellenen mesajlar kutusu var. Başkasıyla konuşuyor ise eve gelmeden engelliyor olabilir bildirim gelmesin diye.
Ayrıca telefonu android ise DCIM klasöründe "whatsapp media" içerisinde kime ne foto/ ses göndermiş, kimden ne almış, kimin durumuna kimin profiline bakmış görebilirsiniz.
Umarım eşiniz yakında tuvalete banyoya telefonu ile giren adamlardan olmaz. öyle adamları ben çok iyi bilirim maalesef ki.
Son durum şu ki hiçbirşey bulamadım oda yemin ediyor uyku sersemiydim diye inanmış gibi yaptım ancak takipteyim içime kurdu düşürdü bir kereSon durum ne oldu? Merak ettim de...
Ay hemen aldatıyor diye düşünme, ha takipte kal , haklıdır belkide uyku seresemi yapmustir. Başka seni şüpheye düşürecek bişey oldu mu?Son durum şu ki hiçbirşey bulamadım oda yemin ediyor uyku sersemiydim diye inanmış gibi yaptım ancak takipteyim içime kurdu düşürdü bir kere
Doğruya Doğru Başka bişi olmadıAy hemen aldatıyor diye düşünme, ha takipte kal , haklıdır belkide uyku seresemi yapmustir. Başka seni şüpheye düşürecek bişey oldu mu?
E daha neDoğruya Doğru Başka bişi olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?