- 8 Nisan 2017
- 57.259
- 306.619
- 698
- Konu Sahibi birgaripedacik
-
Gözünde değil başka yerinde uçuşuyor yıldızlar birde ben salağım ya diyor ki ben basmasam da sen atlatiyorsun zaten :/Tam izlerken ,elinin tersiyle ağzına şaplatsana bir tane. Gözünde yıldızlar uçuşsun.
Gözünde değil başka yerinde uçuşuyor yıldızlar birde ben salağım ya diyor ki ben basmasam da sen atlatiyorsun zaten :/
Inşallah öyledirBen bir ara erkek arkadaşımı ablamla çekiştirmiştim whatsappta, konuşmaları silmemiştim. Bir de internetten çok saçma şeyler aratmıştım, bildiğiniz kafamdaki cümleyi yazarak:)) O sırada da erkek arkadaşım telefonumu eline aldı. Beynimde şimşekler çaktı ışık hızıyla aldımO da şüphelendi. Aslında kötü bir şey asla asla yoktu. Aldatılmak vs gibi bir mevzu aklınıza getirmeyin. Açık seçik bir şeyler izleyip geçmişi silmeyi unutmuştur muhtemelen.
Bir an kaldım öyle yani sonradan bende dedim neden bıraktım diyeBen olsam o telefonu onun başında kırmıştım.
Israr edip neden bakmak istemediniz ?
Haklısınız kesinlikle alamam sanırım elindenen güzeli bunu yapmak bence de. Ama kaç erkek buna müsade eder bilemedim.bence kartal gibi kadının üstüne çullanıp birşekilde alırlar o telefonu.hatta birde üstüne suçlayabilirler bile ..haa demek sen bana güvenmiyorsun bıdı bıdı...diye bağırıp çağırıp kadını sindirmekde cabası olur.
Bence de erotik bir durum yok ama yazışma türü bişi olabilirRamazan günü erotik videolar izleyecek hali olmadığını sanıyorum.
Oruç tutmak için sahura kalkan bir adamın ,erotik video ,görüntü,mesaj vs ne işi olabilir saçma ...
Süpersin canım yaBence bir kadınla mesajlasiyor. Aldatıyor demiyorum ama kızacağın bir şeyler yapiyor. Laptop varsa evde veya bilgisayar da olur çaktırmadan watsap web e gir. Laptopu bilgidayari uyku moduna al, masaustuyse ekrani kapat. Bir gün gözlemle. Watsap kaynaklı değilse telefon dökümüne bak internetten bakilabiliyor. Numaraları bir kenara yaz. Telefonu gizliye alıp ara en çok konuşulanları. Özellikle dün konuştuğu veya mesajlastigi kişileri. Ama kendinin kim olduğunu asla söyleme. Ikisindem bir şey çıkmazsa gmailine gir kendi cihazından google arama geçmişini kontrol et.
Çünkü şüpheyle yaşanmaz.
Bence de temizdir artıkO anda zıvanadan ćıkıp ne var diye bakacaktınız .Artık o telefon tertemiz olmustur
Aklıma yattı bakacam zaten yorumları bit okuyayımİlk kez duyuyorum bunları bence yap arkadaşım bak bulunursa böyle çıkar boşuna üzülmezsin
Hiçbirşey anlamamış gibi davranmalısın bence. Ama birşey olmasa fırlayıp almazdı diye düşünüyorumKızlar gerçekten kötü hissediyorum birileri desin ki ya olurmu öyle şey boşuna üzüntü yapmışsın kendine..
Durum şu ki eşimde bende telefonlarımızı sakınmayız birbirimizden, sabah ki olaydan sonra ben öyle düşünüyormuşum diyorum kendi kendime..
Sabah hazırlandım işe gitmek için, eşimi uyandırdım alarmı duymadı belli ki sahurdan sonra uyumamış, ustünü giydi saati beklerken kanepede uyukluyordu bende kendi telefonumu çantama koymuştum dedim eşimin telefonundan saate bakayım Kızlar inanırmısınız o kanepeden bir fırlayışı vardı telefonu elimden bir kapışı vardı hala inanamıyorum çok bozuldum ve bunu belli ettim kendisine..
Ramazan ayındayız oruçluyuz bu neydi şimdi???
Neyi görmemi istemedi???
Ben bu adama akşam nasıl davranayım???
Öldürcem az kaldıKerim CAN diyorya öldürrrrrrrrr onu bebeğim ,sana öyle diyesim geldi
Sahurdan sonra ne bakacak öyle orucmu olur bence msj .Telefon dökümüne bakın internetten .Hangi operatòrse mobil uygulamalardan görebilirsiniz .Bu gün o uyuduktan sonra ise koyulun .Bence de temizdir artık
Rica ederim. Işine yararsa ne mutlu. Kolay mi kadınlardan öyle herşeyi saklamakSüpersin canım ya
Google geçmişinde bişi yok şimdi baktım geriye watsapp ve telefon kayıtları kaldıRica ederim. Işine yararsa ne mutlu. Kolay mi kadınlardan öyle herşeyi saklamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?