• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon vermeme mevzusu

:confused::confused::confused:

Anlasam yorum yapacağım da vallahi anlamadım. Siz tam olarak nasıl iletişim sağlıyorsunuz? Tel yoksa sahura kadar konuşulan şey hangi alet?

Facebooktan tanıştık, messengerdan arama da yapılıyor görüntülü de konuşuluyor. Yani aslında telle ya da wwtsapla yapılan herşey yapılyor sorunum iletişim aracının messenger olması değil. 3 ay olmuş birbirimizde telefonlarımızın olması gerekmez mi?

Evli olmayan,sevgilisi olmayan bekar erkek niye telefonunu vermesin ? Direk verirdi.Bu işte bir tuhaflık var.İş yerine davet etti diyorsunuz da kimsenin iş arkadaşı gidipte karısına bu seni aldatıyor demiyor,bana ne diyorlar.Belki karısı hemşire ya da nöbete kalması gereken bir işi var ya da daha basit düşünürsek sevgilisi var,geceleri birlikte kalmıyorlar.Bu işte bir tuhaflık var.

Facebooktan tanıştık, messengerdan arama da yapılıyor görüntülü de konuşuluyor. Yani aslında telle ya da wwtsapla yapılan herşey yapılyor sorunum iletişim aracının messenger olması değil. 3 ay olmuş birbirimizde telefonlarımızın olması gerekmez mi?
Hahh şimdi daha anlaşılır oldu.
3 ay çok fazla telefon numarası vermemek için haklısınız. Adam güven vermedi bana

Evli yada sevgilisi vardır. Yoksa neden 3 aydır telefonla irtibat kurmasin sizinle ?

Onun kadar sizin de hala sevgili gibi olduk demeniz de saçma açıkçası. Adam numarasını vermekten imtina ediyor siz sevgili kelimesini kullanıyorsunuz 🙄

Kesinlikle olması gerekir anlamadım neden vermediğini çok garip :(

Back
X