Benim bildiğim var bir kaç tane, kaç para arası arıyosun sen ?Kızlaaaar telefondan fal bakan tanıdığı olan varsa yazabilir mş lütfen?
BUrak ve nil 50 lira istedi benden, bakırköyde bi kadına baktırdım adını hatırlamıyorum şuan ama o 40 istemişti, deniz 50ye bakıyor.25-75 arası hayatım daha fazla ödeyemem
burakla nile baktırdım denizi bir iki kere duydum ama baktırmadım bakırköydeki kadın nasıl pekiBUrak ve nil 50 lira istedi benden, bakırköyde bi kadına baktırdım adını hatırlamıyorum şuan ama o 40 istemişti, deniz 50ye bakıyor.
Adı emeldi hatırladım telve kafe diye bie yerdi sanırım, ama kadın çok geniş anlattı bir yıl sonrasını falan ama iyidi ben etkilendim annemle gitmiştik.burakla nile baktırdım denizi bir iki kere duydum ama baktırmadım bakırköydeki kadın nasıl peki
bak hiç duymadım onu uzun mu anlatıyo pekiAdı emeldi hatırladım telve kafe diye bie yerdi sanırım, ama kadın çok geniş anlattı bir yıl sonrasını falan ama iyidi ben etkilendim annemle gitmiştik.
hayır baktırmadım o nasıl ve kaça bakıyo?Özgür'e baktırdın mı??
telefondan bakıyo kahve için 55 alıyo bide tarotla kahveyi bir de bakıyo istersen onda da 80 aldı benden ama ben geçen sene baktırmıştım şimdi artmış olabilir fiyatları bilmiyorum. İyidi bana çıkmıştı baya da uzun anlatmıştı. Ama enerji meselesi bunlar biraz bence canım ya ne biliyim bana tutar sana tutmaz o yüzden bişey diyemem. Bende senin gibi telefondan baktıranlardanım. Yüzyüze olunca hemen geçiştiriyolar gibi geliyo bana çünkü. Özgürü bir dene derim onun dışında Ritayı da deneyebilirsin. O da baya iyi ama ben biraz korkmuştum. Rita telefondan değil de yüz yüze bakıyoduhayır baktırmadım o nasıl ve kaça bakıyo?
Ya bana biraz uzun bakan biri lazım açıkçası
Doğru diyosun çok geçiştiriyolar. Sıralardaki insanları alabilmek için hep aceleye getiriyolar. Bana anlatan oldu biri öyle 10 dakika ya baktı ya bakmadı. Ama telefonda mecbur cevap veriyolar yanitelefondan bakıyo kahve için 55 alıyo bide tarotla kahveyi bir de bakıyo istersen onda da 80 aldı benden ama ben geçen sene baktırmıştım şimdi artmış olabilir fiyatları bilmiyorum. İyidi bana çıkmıştı baya da uzun anlatmıştı. Ama enerji meselesi bunlar biraz bence canım ya ne biliyim bana tutar sana tutmaz o yüzden bişey diyemem. Bende senin gibi telefondan baktıranlardanım. Yüzyüze olunca hemen geçiştiriyolar gibi geliyo bana çünkü. Özgürü bir dene derim onun dışında Ritayı da deneyebilirsin. O da baya iyi ama ben biraz korkmuştum. Rita telefondan değil de yüz yüze bakıyodu
aa anlıyomusun faldan ?Can'ım onlara boşuna para yedirme koy buraya yorumlayalım
Valla bakardan yüklerim tabi şimdi iş yerindeyim eve geçince yüklerim.Can'ım onlara boşuna para yedirme koy buraya yorumlayalım
Valla bakardan yüklerim tabi şimdi iş yerindeyim eve geçince yüklerim.
Önce parada anlaşalımaa anlıyomusun faldan ?
olur valla yollarım akşam sanaPara konusu şaka ha şimdi ban yemiyim durduk yereaz çok atıyorum Can'ım yalandan kim ölmüş inanmak istersen yolla
canım sende şu özgür e nasıl ulşabileceğimi söylersen harika oluraa anlıyomusun faldan ?
Bakıyım numrası duruyorsa yollarım simdi sanacanım sende şu özgür e nasıl ulşabileceğimi söylersen harika olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?