Telefon veya Skype Üzerinden Bakan Falcılar

Hangileri daha iyi?

• Melekler Kahvesi Eren

OY: 3 37,5%
  • Melekler Kahvesi Melisa

OY: 1 12,5%
  • Melekler Kahvesi Kadir

• Rita

• Nil

• Burak

• Duygu (.Cafe Dios)

• Duygu

OY: 0 0,0%
  • Edi

• Mert Reiki Fal alem

• Seyhan

• Deniz

• Aleyna

• Aylin Bir yolun var

• Fama Bir yolun var

• Bir yolun var şule

• bir yolun var melek

• Ankete Katılan
    8
BUrak ve nil 50 lira istedi benden, bakırköyde bi kadına baktırdım adını hatırlamıyorum şuan ama o 40 istemişti, deniz 50ye bakıyor.
burakla nile baktırdım denizi bir iki kere duydum ama baktırmadım bakırköydeki kadın nasıl peki

burakla nile baktırdım denizi bir iki kere duydum ama baktırmadım bakırköydeki kadın nasıl peki
Adı emeldi hatırladım telve kafe diye bie yerdi sanırım, ama kadın çok geniş anlattı bir yıl sonrasını falan ama iyidi ben etkilendim annemle gitmiştik.

Adı emeldi hatırladım telve kafe diye bie yerdi sanırım, ama kadın çok geniş anlattı bir yıl sonrasını falan ama iyidi ben etkilendim annemle gitmiştik.
bak hiç duymadım onu uzun mu anlatıyo peki

hayır baktırmadım o nasıl ve kaça bakıyo?
Ya bana biraz uzun bakan biri lazım açıkçası
telefondan bakıyo kahve için 55 alıyo bide tarotla kahveyi bir de bakıyo istersen onda da 80 aldı benden ama ben geçen sene baktırmıştım şimdi artmış olabilir fiyatları bilmiyorum. İyidi bana çıkmıştı baya da uzun anlatmıştı. Ama enerji meselesi bunlar biraz bence canım ya ne biliyim bana tutar sana tutmaz o yüzden bişey diyemem. Bende senin gibi telefondan baktıranlardanım. Yüzyüze olunca hemen geçiştiriyolar gibi geliyo bana çünkü. Özgürü bir dene derim onun dışında Ritayı da deneyebilirsin. O da baya iyi ama ben biraz korkmuştum. Rita telefondan değil de yüz yüze bakıyodu

Doğru diyosun çok geçiştiriyolar. Sıralardaki insanları alabilmek için hep aceleye getiriyolar. Bana anlatan oldu biri öyle 10 dakika ya baktı ya bakmadı. Ama telefonda mecbur cevap veriyolar yani

Para konusu şaka ha şimdi ban yemiyim durduk yere az çok atıyorum Can'ım yalandan kim ölmüş inanmak istersen yolla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…