Telefon yüzünüze kapanırsa

Fides_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2010
1.815
1
116
Eşiniz, sevgiliniz telde konuşma sırasında sinirlenip teli yüzünüze kapatsa ne yaparsınız?

sebebe bağlı sinir etmiş olabilirim ama sebepsiz yere olur ise(arkadan ses gelir,garip bi durum olur)telimi tamamen kapatıverırım:47:

en nefret ettiğim şeydir yüzüme telefonun kapatılması. ne olursa olsun insan gibi konuşmaktan yanayımdır. ama böyle birşeyle karşılaşırsam telefonumu kapatır, onun bana ulaşmasını engellerim. yüzyüze gelince de onu sinirden delirtene kadar konuşmam. çünkü cevap vermeyen biri daha çok sinir eder insanı :47: :47:

Eşiniz, sevgiliniz telde konuşma sırasında sinirlenip teli yüzünüze kapatsa ne yaparsınız?

Sinirlendiğimizde ama gerçekten sinirlendiğimizde o da ben de yaparız bunu.
Bence çok da iyi yapıyoruz,o sinirle ağzımızdan istemediğimiz sonradan pişman olacağımız sözcükler çıkmasını engelliyoruz.Bir dahaki görüşmemize kadar ikimizde sakinleşiyoruz ve sorunu daha rahat çözüyoruz.

bir keresinde ben yapmıştım çok sinirlenmişti. ama sevgilim hiç bana yapmadı telefonu hiç yüzüme kapatmadı bitanem benim

ama kimi sinirlendiğimizde kapatmamız gerek,o an o sinirle herşey sölenebiliyor ve sonucunda pişmanlıklarda oluyor o yüzden sinirlendiğimizde kapatıp sakin olduğumuzda konuşmamız geek.

Sinirlenildiği taktirde oluyor aslında bu telefon kapamaları falan.Ama ben hiçbir zaman nişanlıma yapmadım.O bana göre biraz daha sinirli olduğu ve sinir anında beni kırmamak yada olayın daha kötüye gitmemesi için her zaman kapatır.Bunu asla artniyetle karşılamıyorum yine olayın iyi yönünden bakıyorum.Zaten bir müddet sonra sakinleşince kendi arayıp kusurunu kabul ediyor.Alıştım anlayacağınız.Bu durumunda saygıyı bozduğunu düşünmüyorum.Çünki sinirlisin ve alttan almak zorundasın.Normalde yapsa zaten telafisi olmaz.

illaki arayacak gene yarım saat sonra da olur 2 gün sonrada ama o olaydan sonraki ilk arayışında da telefonu yüzüme kapattığını hatırlatarak telefon öyle değil böyle kapatılır der çat kapatırım bidaha arasın :27:

sinirlenip karşılıklı veya tek tarafı telefonun kapatılması değil de tartışırken teli birden yüzünüze kapatmasından bahsediyorum..

en sinir oldugum şey, neyseki o da sevmez.. ama çok kızgın olunca konusulmuyo da. konusmadan dakikalarca telefonda beklediğimiz olmustur, iki tarafta ne konusuyo ne kapatıyo :)

Konuşma sırasında telefonun yüzünüze kapatılması medeniyetsiz, kaba ve ayıp bir davranıştır... Karşı taraf sizi kale almadığını ifade etmiş olur...

Tartışma sonrası tekrar tekrar aranacağına, daha olumsuz konuşmalar olacağına telefonun kapatılması ve ulaşılmamak ise psikologların da tavsiye ettiği, öfke anını geçirme yöntemidir ve makuldur...

Bugun cok sinirlendim ve msn.de konusurken kapatiyorum diyerek kapattim... surekli bahane, surekli is 3 yildir sabir kalmadi sanirim...:50::50::50:

ben şey yapıyorum kaptıyo diyelim ki kavga ettik hemen msj atıorum sewglmmmm özür dilerim ya ws ws ws ara hadi nolur güzelce kapatalım diyorum :27: sonra arıo açıorum ağzımı yumuyorum gözümü ama neler saydırıorum hehehe böle olur işte ama artık yemio tabi gerçi artık kapatamıo ne kapatıoruz ne konuşuoruz sinirlenince yarım saat nefes dinlediğimi biliorum :1:

bende bazen çok sinirlendiğimde telefonu karşımdakinin yüzüne kapatmak istesem de kapatmamaya çalışıyorum. bugüne kadar 2-3 kez yapmışımdır sanırım. onda bile pat diye kapatmam iyi görüşürüz vs. diyerek kapatırım. karşımdakide yüzüme kapattın diyince yoo yüzüne felan kapatmadım görüşürüz dedim duymadın mı felan derim :52:

nişanlılık döneminde yaptığım olay:)
gergin ortama telefonda dahi olsa katlanamıyorum
sürekli konuşan birisi var karşımda dinlemiyor anlamıyor açıklama fayda vermiyorsa en uygun yöntem
hatta ve hatta hoparlörü açıp 45 dakika eşimin konusup benimde günlük işlerime devam ettiğim zamanlar olmuştu karşımda sürekli bıdı bıdı konuşan birisi 45 dakikanın sonunda ee dediğinde şimdi konuşmak istemiyorum diye kapattığım zamanlar olmuştu cevap bile beklemeden
ilk zamanlar hayır kapatma feryadını duyuyordum buna rağmen kapatıyordum ,tekrar aradığında açmıyordum :) ama sonraları alıştı ve ben bu cümleyi der demez kapatan taraf o oldu
bende yeni yöntemler geliştirip kapatmaya başladım
bana göre en uygunu kapatmak zaten o sinirle hoş sözler çıkmayacak ağzından ve karşılıklı saygı yok olacak
:49:

Back
X