Telefon

elif1310

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
2.793
1.660
333
Merhaba. Bu belki çok büyük bir sorun değil ama kızım telefonumu suya düşürdü sadece nete girebiliyorum hattımı görmüyor. Yeni telefon almak istiyorum eşim de dün fırsatı olduğu halde yardımcı olmadı çok simirliyim ona. Bugün git istediğin telefonu al diyor. Ama ben bu konuda bilgili değilim. Hem fiyatı uygun olsun hem kamerası falan iyi olsun istiyorum. Bana tavsiyede bulunacak olan var mı.

Ya zaten görevliler yardımcı oluyor siz yardım istediğinizde. Telefon önerimi de yapayım casper via v10 güzel telefon abim kullanıyor. Bin liraya almıştık. Casper'in telefonlarından memnunuz biz ailece.

Samsung almayin da ne alirsaniz alin. Ömrümü yedi. Biri suya dusurse de kurtulsam lg alirim :KK53:
:)) ben daha önce S 3 kullanmıştım memnundum aslında ama çabuk zarar görüyor. LG hangisi ? G3 düşündüm ama şu an ı phone elimdeki çok mu kaba kalır kararsız kaldım. Tekrar da alamıyorum işte

net bütçeniz ne kadar?

gm discovery 2 ya da asus zenfone 2 laser olabilir. samsung ben de tavsiye etmiyorum.

Telefon Bütten ne kadar? eski telefonun neydi? Hangi amaçla kullanacaksın ? Ekran boyutu ne olsun? Mesela video film izlermisin?

Ben Iphone tavsiye ederim. Ama bütçe işi,
Mesala Iphone ların fiyatı yüksektir. Ama satarken değer kaybetmez. Yazılımla ilgili sorun çıkartmaz.
Androidler göreceli olarak ucuzdur. bazen kilitlenme yaparlar.

Bütçenizi bilmeden bir şey diyemem.
Ben de Samsung'tan vazgeçemeyenlerdeniz.
S5 kullanıyorum ben çok memnunum.

Ya zaten görevliler yardımcı oluyor siz yardım istediğinizde. Telefon önerimi de yapayım casper via v10 güzel telefon abim kullanıyor. Bin liraya almıştık. Casper'in telefonlarından memnunuz biz ailece.
Ne güzel onu da düşündüm aslında. Yani casper lg ya da Samsung galaksy A 5 mi ne biraz araştırdım da. Peki kamerası Nasıl donma olayı falan oluyor mu

Telefon Bütten ne kadar? eski telefonun neydi? Hangi amaçla kullanacaksın ? Ekran boyutu ne olsun? Mesela video film izlermisin?

Ben Iphone tavsiye ederim. Ama bütçe işi,
Mesala Iphone ların fiyatı yüksektir. Ama satarken değer kaybetmez. Yazılımla ilgili sorun çıkartmaz.
Androidler göreceli olarak ucuzdur. bazen kilitlenme yaparlar.
Şu anki iPhone 5s şarjı dışında memnunum. İnceliği çok büyük olmaması falan güzel. Video izliyorum. Onun dışında internete giriyorum. Kamerasının iyi olmasını tercih ederim ki ıphone bu konuda da çok iyi. Kolay kolay bir şey olmuyordu. Ama yenisini alamam. 1300 en fazla. 5 olanı Nasıl acaba

Şu anki iPhone 5s şarjı dışında memnunum. İnceliği çok büyük olmaması falan güzel. Video izliyorum. Onun dışında internete giriyorum. Kamerasının iyi olmasını tercih ederim ki ıphone bu konuda da çok iyi. Kolay kolay bir şey olmuyordu. Ama yenisini alamam. 1300 en fazla. 5 olanı Nasıl acaba

Geçen hafta aldım ben 0 ürün 1399 TL Iphone 5S.

samsung sakın almayın bu kadar dandik bir müşteri servisi olan bi yer daha yoktur.

ıphone kullanıyorum sadece orta tuşu tıkırtı yapıyor diye bana yeni telefon verdiler düşünün bir daha asla ıphonedan başka tel kullanmam.

Fiyatı Nasıl. Kamerası falan
1224 tl canim.24 ay eşimin faturasına ek olarak 51 lira ödenecek her ay.bayiden aldık.kamerasına iyi esim benimki daha iyi diyo onunki sony bence benimki daha iyi kiskaniyo bence benimki üst diye:63:bu arada benimki büyük olan büyük istemiyorum küçük olsun dersen bunun kucugune var ama ben büyük istedim.

Merhaba. Bu belki çok büyük bir sorun değil ama kızım telefonumu suya düşürdü sadece nete girebiliyorum hattımı görmüyor. Yeni telefon almak istiyorum eşim de dün fırsatı olduğu halde yardımcı olmadı çok simirliyim ona. Bugün git istediğin telefonu al diyor. Ama ben bu konuda bilgili değilim. Hem fiyatı uygun olsun hem kamerası falan iyi olsun istiyorum. Bana tavsiyede bulunacak olan var mı.
eşim sony xpreia m4 aldı gayet güzel telefon ve suya dayanıklı
bende samsung A5 2016 aldım ikisi de güzel sony daha uygun çelik kasa olması ve suya dayanıklı olması avantaj

Back
X