Telefona bagımlı mıyım kı benn???

Bence pisman olmayin guzel bi yerdesiniz.Oyle yapiyorum ders calisacagim zaman kapatip kaldiriyorum telefonu artik

Ahaha hep ayniyiz ya biz ya guzelmis senin ki en azindan calisacagim dediginde telefon olayini bitirebiliyosun cok yararli bu.Evet o yolu arkadaslarla cok dusunduk insallah ikinci donem çalışacağımiz zaman kapiycaz ya da hala dikkatimizi cekiyosa vercez annemize en mantikilisi bu galiba sagol :))))

Sosyal paylaşım sitelerindeki hesaplarını tamamen sil whatsapp ı da sil geriye sadece msj paketin kalır onunla da ne kadar uğraşırsin bilemem msj paketi de alma hatta ne yapacan git üniversite sınavına çalış onlar mi kurtaracak seni ( klasik anne azarlaması :) ) sen telefon bağımlısı değilsin internet bağımlısısın

Ahahah ayy kotu oldum ya tum hesaplar silindi whatsapp gitti naparim benn saka bi yana o yurek yok yaa bende

Ahahah ayy kotu oldum ya tum hesaplar silindi whatsapp gitti naparim benn saka bi yana o yurek yok yaa bende

ÜNiversite sınavı geldi çattı mı allah belanı versin whatsapp vs demeye başlarsın sonra da ben yandım eller yanmasın konu başlıklı msjına cevap yazarız artık yavaş yavaş bırak birer birer alışa alışa sindire sindire :) en azından sadece birinde hesabın olsun bütün paylaşım siteleri seni çok oyalar dışarda aramadığına göre onlarsız yaşanıyormuş değil mi? :) yalnız akıl danıştıgın söze çok güldüm " internet paketi alsam eve gelince görmemişler gibi saldırmasam..." alemsin valla :)))

Ya whatsapp falan benide çok bağlıyor kimseyle muhabbet olmasam bile bos bos girip cikabiliyorum. Bundan nasil kurtulunur bilemiyorum ama 4 saat olmasada bende sarji bitene kadar elimden dusurmuyorm. Benmde net paketm yok evde elektrikler kesildiginde falan nete baglanamiyorm o cok kötü oluyo ya

whatsapp, twitter, instagram hiçbiri yok bende. Gün içinde girersem face ve kk. Dizide izlemem öyle. denk gelirsem unutma beniye bakarım o kadar. kpss hazırlanıyorum bende. kazandıktan sonra bunları yapabileceğin çok vaktin olacak hatta sıkılıp ne yapsam bile diye düşünürsün ama çalışacağın zaman bir daha geri gelmez

whatsaptan dolayi bendede telefon surekli duruyo ama bu kadar 4 saat te telefona yapisip kalmiyorum :) . bu teknoloji cok fena bagimlilik yapiyo

Ahahah Allah oyle konular actirtmasin AMİİİN yavastaaaan birakmak guzelmis bu deniycem o zaman bunu evet ya onlarsizda yasaniyor hemde cok guzell ama ozluyorum sevdiceklerimi Ahahaha bende guldum simdi yazdigima valla

Elektrik kesintisi !!!! Hayat duruyo sanki dimi ahaha kurtulunur mu ben onu bile bilmiyorum. Alistirdilar bizi soktular hayatimiza bunlari sonrada hadi bakalım simdi hayatini cok etkiliyo birak, yok yeaaa

Cok haklisiniz hic bulasmamisken açmayın o hesaplarin hicbirini bence, umarim kazanirsiniz kpss yi.

Elektrik kesintisi !!!! Hayat duruyo sanki dimi ahaha kurtulunur mu ben onu bile bilmiyorum. Alistirdilar bizi soktular hayatimiza bunlari sonrada hadi bakalım simdi hayatini cok etkiliyo birak, yok yeaaa

ay sorma valla bazen diyorum kaldırıcam whatsabı facede dondurucam falan derken 10 dk sonra whatsapta muhabbetteyim

faceni falan dondur bi süreliğine internet paketi yapma ya da kendin git annene de ki böyle böyle telofon bundan sonra sen de dursun benim bi arkadaşım böyle yapmıştı hem annenin güveninide kazanmış olursun derslerine bak sen acaba kaça gidiyosun?

hıı yaşını zaten yazmıştın bak 1sene kalmış hayatını değiştirecek sınava önemli olan derslerin bildirimler değil

Ay yok artık bunu okuduğum iyi oldu

Canim benim durumum seninkinden biraz farkli.Ben eve gec saatlerde geliyorum fkt evde oldugum günlerde yada eve geldigim saatlerde telefonum elimde.Fakat arada sirada elimden birakirim bu yüzdende fazla artik televizyon izlemiyorum.Cünki herseyi nerdeyse telefonumda yapabiliyorum.Bu yillardir böyle.Ben teknolojiye programlara degil telefona asigim.Hangi telefon olursa olsun icerisinde program bulunmasa bile eger telefon bana aitse illa elimde olmasi gerek.

Evet o bendede cok var mesela telefonla isim yok ama yinede yanimda dursun istiyorum asik mi oldum telefona acaba iyi bari yaninizda olsun ama cok kullanmayin o da guzel en azindan cok mesgul etmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…