- 20 Ağustos 2013
- 153
- 9
- 118
- Konu Sahibi kivircikesmer
-
bence evdeki interneti kapattır ya da wi-fi yerini kapat telefondan ve girme çünkü sonra çok pişman olursun ben çalışmadığım halde işletme bölümü okuyan bi insanım ama şimdi kafamı duvardan duvara vuruyorum keşke çalışsaydım istanbulda okusaydım daha güzel bi üniversite de daha güzel bi bölümde. yol yakınken buna bi çözüm bul sonra çok pişman olursun
Kendimk gordum dostum sendeama benim derslerimi pek etkilemiyor.mesela bugun 8 te kalktim 23e kadar calistim ama bos zamanlarimin yarisinda telefon basindayim.derslerini ve ailenle muhabbetini etkilese yeter ya.ailenide kandirma internet paketi de yapma bence.disardayken eglenirsin bir sekilde.neyse bence uzaklasmaya calismakta yarar var.
Annene soyle saklasin filan.istedigimde verme de.bu yola basvurabilirsin basarilaaar:)
Sosyal paylaşım sitelerindeki hesaplarını tamamen sil whatsapp ı da sil geriye sadece msj paketin kalır onunla da ne kadar uğraşırsin bilemem msj paketi de alma hatta ne yapacan git üniversite sınavına çalış onlar mi kurtaracak seni ( klasik anne azarlaması :) ) sen telefon bağımlısı değilsin internet bağımlısısın
Ahahah ayy kotu oldum ya tum hesaplar silindi whatsapp gitti naparim benn saka bi yana o yurek yok yaa bende
ÜNiversite sınavı geldi çattı mı allah belanı versin whatsapp vs demeye başlarsın sonra da ben yandım eller yanmasın konu başlıklı msjına cevap yazarız artıkyavaş yavaş bırak birer birer alışa alışa sindire sindire :) en azından sadece birinde hesabın olsun bütün paylaşım siteleri seni çok oyalar dışarda aramadığına göre onlarsız yaşanıyormuş değil mi? :) yalnız akıl danıştıgın söze çok güldüm " internet paketi alsam eve gelince görmemişler gibi saldırmasam..." alemsin valla :)))
Ya whatsapp falan benide çok bağlıyor kimseyle muhabbet olmasam bile bos bos girip cikabiliyorum. Bundan nasil kurtulunur bilemiyorum ama 4 saat olmasada bende sarji bitene kadar elimden dusurmuyorm. Benmde net paketm yok evde elektrikler kesildiginde falan nete baglanamiyorm o cok kötü oluyo ya
whatsapp, twitter, instagram hiçbiri yok bende. Gün içinde girersem face ve kk. Dizide izlemem öyle. denk gelirsem unutma beniye bakarım o kadar. kpss hazırlanıyorum bende. kazandıktan sonra bunları yapabileceğin çok vaktin olacak hatta sıkılıp ne yapsam bile diye düşünürsün ama çalışacağın zaman bir daha geri gelmez
whatsaptan dolayi bendede telefon surekli duruyo ama bu kadar 4 saat te telefona yapisip kalmiyorum :) . bu teknoloji cok fena bagimlilik yapiyo
Elektrik kesintisi !!!! Hayat duruyo sanki dimi ahahakurtulunur mu ben onu bile bilmiyorum. Alistirdilar bizi soktular hayatimiza bunlari sonrada hadi bakalım simdi hayatini cok etkiliyo birak, yok yeaaa
faceni falan dondur bi süreliğine internet paketi yapma ya da kendin git annene de ki böyle böyle telofon bundan sonra sen de dursun benim bi arkadaşım böyle yapmıştı hem annenin güveninide kazanmış olursunderslerine bak sen acaba kaça gidiyosun?
hıı yaşını zaten yazmıştın bak 1sene kalmış hayatını değiştirecek sınava önemli olan derslerin bildirimler değil
lise zamanında sıra arkadaşımın telefonu yoktu son sene bi şekilde telefonu oldu interneti oldu. çok akıllı ve çok çalışkan birisiydi. ama mesajlaşmak internet yeni kişiler falan derken kız şaştı ders dinlemez oldu uyarmama rağmen telefonunu bıraktıramadım. aramızda bozuldu ve 3 yıl geçti hala üniversiteye hazırlanıyor ilk girişte kazanabilecek bir temele sahipti. yazdıklarını okuyunca bunlar geldi aklıma anlatmak istedim
17 yasinda universite sinavina 1 yil kalmis bir genc kizim durumumun bagimlilik olup olmadiginiz bilmiyorum yaklasik 3 ay once falan babamin isyeri calisanlarina hediye olarak telefon verdi.Sagolsun canim babam benim israrlarima falan dayanamayip her anne baba gibi derslerinin iyi olmasi kosuluyla sana bu telefonu veririm muhabbetleri yapti ve nitekim sozler verildi telefon benim oldu isyeri vermeseydi asla boyle bi telefonada sahip olamazdim belirtmek ısterim almazlar alamazlardi. Sorun su ki telefon tam anlamiyla elimden dusmuyo inanin tuvalete dahi onla gidiyorum surekli whatsapp internet oyun fotograf yabanci dizi derken bu teknoloji harikası seye gayet bagimli oldugumu düşünmeye basladim hayir bilgisayar tamamen hayatimdan cikti sayesinde tesekkurler ama simdide bu elimden dusmuyo bundan oncekindede girerdim cok ama whatsapp falan yani oyle abarti bi durum yoktu her ergen gibi bagliydim telefonununa sirf bu durum yuzunden internet paketi yapmıyorum ki disarida bari elimden dussun diye cok sukur dışarıda aklima gelmiyo ama eve gelip o internete baglaniyorum ya basliyor sabahtan gelen mesajlarr bildirimler etkilesimler ohooo ben banyo yapıcam da ders calisicamda annemlere yok anne ya bi odeve bakiyorum simdi kapicam gibi kandirmacalar yapicamda zor is cidden acaba diyorum paket yapsamda en azindan gun icine yaysam bunu eve gelince boyle gormemislere donmem sizde böyle bisi var mi varsa nasil astiniz ne tur bi cozum getidiniz lutfen yardiiiiim ben bagimli miyim ??? Eve geldigimden beri elimde yani tam 4 saattir hic tus kilidini kapayip kenara koymadim!!!!!!!!!!
Canim benim durumum seninkinden biraz farkli.Ben eve gec saatlerde geliyorum fkt evde oldugum günlerde yada eve geldigim saatlerde telefonum elimde.Fakat arada sirada elimden birakirim bu yüzdende fazla artik televizyon izlemiyorum.Cünki herseyi nerdeyse telefonumda yapabiliyorum.Bu yillardir böyle.Ben teknolojiye programlara degil telefona asigim.Hangi telefon olursa olsun icerisinde program bulunmasa bile eger telefon bana aitse illa elimde olmasi gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?