Telefona casus programı

Nsnoz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2017
226
182
103
Konulardan birinde casus programından bahsediliyordu. Acaba ben de mi erkek arkadaşıma yüklesem diye araştırırken bir tane uygulama buldum. Bu ugulama simgesini daha önce erkek arkadaşımın telefonunun bildirim panelinde gördüğümü hatırladım. Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi, bu uygulamayı kullanırken ekranın üst kısmında simge görülüyor mu?

uygulamanın ne olduğunu bilmeden nasıl bi yorum yapabilir ki?

ayrıca kocan olsa bile yapılmaması lazım da erkek arkadaşın telefonuna casus program yüklemek nedir?

Uygulamanın adını veremiyoruz sanırım. Güvenmeme değil ama bazı şüphelerim vardı emin olmak istemiştim yaptığım şey etik değil biliyorum ama

evet yukarda kirmizi isaret oluyo.ama onu ayarlardanda kapatiliyo

Niye bir kadınlar hep bir dedektifcilik oynama hevesindeyiz hiç anlamam. Eğer adam seni aldatiyorsa yada aldaticaksa en basit yol acida olsa ayrılmak olması lazim. E vlensem esimde bile kendime yediremeyecegim bir hareketi kaldiki sevgilimde uygulamam.Ayrıca aldatan adam her turlu aldatır ve aldatacaktır. Bunun tek yaptırımı ise o adamdan! Ayrilmaktir.Herşey gönlünüzce olsun

Casus programlar telde gorunmez
Ucretli alinan programlardir.bir link vardır aktivasyon icin takip edilecek tele 1 defalik link girilir ve silinip cikilir.ortam sesi arama mesaj mail whatsap konum hersey bu programla takip edilir.
Yani telefonla alakali 1 sey degildir.telefonun sahibi asla anlayamaz.
Guvenmediginiz adamlarla birlikte olmamalisiniz.bu tarz seyler sizide huzursuz ve mutsuzluk dolu 1 karanliga ceker.
Ben bu programı yararli buluyorum cocuklari ozellikle ergen cocuklari olan aileler icin.
Esler sevgililer icin asla asla

Casus programlar telde gorunmez
Ucretli alinan programlardir.bir link vardır aktivasyon icin takip edilecek tele 1 defalik link girilir ve silinip cikilir.ortam sesi arama mesaj mail whatsap konum hersey bu programla takip edilir.
Yani telefonla alakali 1 sey degildir.telefonun sahibi asla anlayamaz.
Guvenmediginiz adamlarla birlikte olmamalisiniz.bu tarz seyler sizide huzursuz ve mutsuzluk dolu 1 karanliga ceker.
Ben bu programı yararli buluyorum cocuklari ozellikle ergen cocuklari olan aileler icin.
Esler sevgililer icin asla asla
Anladım çok teşekkür ederim haklısınız aslında ama bi emin olayım bakalım.

casus program bildirim panelinde görünmez. büyük ihtimalle pil gücünü koruyucu bir şeydir veya çağrı engelleyici var onlardan biridir.

kimse kimsenin sevgilisi/eşi olsa dahi özel hayatını kurcalayamaz. güvenmeyen beraber olmasın arkadaş. casus programları çocuğunun telefonuna indirirsin hadi güvenlik için de reşit adama yine çocuğun dahil müdahale edemezsin. özgüveniniz biraz yüksek olsun hanımlar.

Kişiler arasındaki haberleşmenin gizliliğinin ihlal edilmesi, haberleşme içeriklerinin kaydedilmesi veya hukuka aykırı olarak ifşa edilmesi, Türk Ceza Kanunu’nun “Haberleşmenin gizliliğini ihlal” başlıklı 132. maddesi uyarınca suçtur.

Back
X