Telefona gelen spam mesajlar

ben hattı eşime devrettiğim günden beri her gün jigolo mesajları geliyor :halay:baktım istemiyorum mesajı atmakla bitmiyor ben de gelen mesaj uyarılarını şirket bazlı spama aldım . sonra canım ne zaman isterse topluca siliyorum.
Şimdi gördüm bunu hahahahahahhaah. Hâlâ geliyor mu o tür mesajlar? 😂😂😂

Babama çok geliyor o tür mesajlar. Artık operatörüne bağlı şirketlerden mi, yoksa bilgilerini verdiği internet sitelerinden mi bilemiyorum; telefonu sürekli meşgul ediliyor. Numaralar engellense de yenileri çıkıyor. Henüz çözüm bulamadık.

Şimdi gördüm bunu hahahahahahhaah. Hâlâ geliyor mu o tür mesajlar? 😂😂😂

geçen bana geldi

eşime dedim galiba yanlışlıkla bana atmışlar senin yerine

numaralarımız peş peşe iş ile ilgili de yanlış arayanlar oluyor

yok dedi bana da attılar, ikimizi de çağırıyorlar galiba

dipnot iki hat da annemin adına kayıtlı

Bana da geliyor ve durduramıyorum bir türlü. Operatörümü aradım hiçbir çözüm sunmadılar. Saçma sapan haremlik selamlık otellerden mesaj gelip duruyor. Hiçbir bağlantım yok, hiç öyle bir şey aratmadım ve hiçbir zaman öyle bir otelde konaklamadım. Sürekli mesaj geliyor değişik değişik muhafazakar otellerden. Delirmek üzereyim. Bununla da bitmiyor bankalar, sizin dediğiniz gibi operatörler, internet hizmetleri bir rahat vermiyor. Bir de ayda 20.000 tlye çalışacak bayan arkadaşlar aranıyor tarzı mesajlar geliyor ki hiç saymıyorum 😂 Hattımı değiştirmeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
Back
X