telefona yüklenen kaçak program?

saçma sapan bir sürü takip programı var sadece whatsapp değil her şeyi görebilir eğer yüklediyse ama iyi programlar ücretli ve çok uygun fiyatlı değil o nedenle çoğu kişi satın almaz. muhtemelen başka bir şekilde erişim sağlamıştır konuşmalara ama nasıl bilemeyiz. zararlı yazılımsa format atılınca silinir ama başka bir açık bulup takip ettiyse yine takip edebilir sizi. bütün hesaplarınızın facebook instagram vs vs şifrelerini değiştirin numarayı değiştirdiyseniz whatsappa ulaşması zor eğer telefona bir şekilde yeniden sızmamışsa.
bu arada yapılan şey yasa dışı şikayet edebilirsiniz hatta tekrar takip ettiğinden şüphelenirseniz tehdit edin

İstediği programı yüklesin, telefonu sıfırladığınızda gidecektir. Onlar da bir program sonuçta. Bilgisayar değil ki bu telefon. Google adreslerinizi falan da değişin.
Gerçi ne yaparsanız yapın, hiç rahat olamayacaksınız.

merhabalar hanımlar. Ben 10 ay önce anlaşmalı olarak boşandım. çok kötü bir evlilikti çok zor zamanlar geçirdim. Eski eşim boşanmamıza yakın telefonumu dinlemek için kaçak program yüklemiş ve whatsaptaki yazışmalarıma ulaşmış. ben telefonumun yazılımını sildirdim tekrar yüklettim. numaramı da değiştirdim. hala telefonumu takipte midir? buraya konu açarken bile tedirginim takip ediyor diye. Başından böyle bir şey geçenler konuyla ilgili beni aydınlatabilir mi?
Elinizde deliliniz varsa bilişim suçlarına başvurabilirsiniz. Ayrıca savcılığa dilekçe verip mahkeme de açabilirsiniz özel hayatın ihlali diye. Hat değiştirmek önemli değilde telefonu değiştirmek aslında daha önemli. Şuan için yaptıklarınız yeterli. Zannetmiyorum ki dinlensin. Ama konum bilgilerinizi her zaman açık bulundurmayın. Whatsaap oturumlarınızı takip edin.

Kaçak program değil korsan yazılım yüklüyorlar.
Telefonu fabrika ayarlarına döndürerek silinmiyor o.
Android’se telefonunuz iyi bir bilgisayarcıya format attırmanız gerekiyor.
Onu yaptıysanız yüksek ihtimal silinmiştir.
Ama ben olsam telefonu komple satardım.
Kendine dert edeceğine bencede telefonunu değiştirmelisin arkadaşlara katılıyorum

Back
X