Telefonda durduk yere açılan şifre programı

Ben zaten telefonu hiç tamire falan bırakmam. Yeni telefon alınca eskileri de satmam veya vermem, hepsi evde durur. İçindekileri geri getirebiliyorlar, nolur nolmaz :)
Ya bende de bir sürü pc, laptop, telefon falan var, onları napcaz şat :D Öyle malak malak dolap bekliyorlar, yok fotolar yok internet geçmişi diye diye ev elektronik çöplüğüne döndü :D

Ya bende de bir sürü pc, laptop, telefon falan var, onları napcaz şat :KK70: Öyle malak malak dolap bekliyorlar, yok fotolar yok internet geçmişi diye diye ev elektronik çöplüğüne döndü :KK70:
He aynen. Eski laptoplar, telefonlar, fotoğraf makinalarının hafıza kartları :D Hepsi duruyor öylece.

Ay cok ilginc.. Programin cl... seklindemi basliyor ismi? Bende kullaniyorum da hic oyle birseyle karsilasmadim. Cok sasirtici bir durum..

Uygulamanin azizligide olabilir. Nacizane fikrim, Internette yorumlarina bakiniz isterseniz belki yorumda boyle sorunları olanlar vardir..
Demin 4-5 tane başka uygulamayla beraber güncelleme istedi. Acaba eski versiyon olduğu için mi saçmaladı ki?

Demin 4-5 tane başka uygulamayla beraber güncelleme istedi. Acaba eski versiyon olduğu için mi saçmaladı ki?

Ay bilemiyorum, olabilirde cunku var oyle cok sacmalayan programlar. Umarim karistirilma degilde oyle bir olaydir...

Back
X